Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(5 LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Awal Dan Scha Daripada Saiful Nang

Nampaknya ramai yang teruja dengan kemarvelousan gambar-gambar pra perkahwinan Awal dan Scha yang dibidik oleh Saiful Nang. Abang Nara pun sama teruja seperti anda. Dan untuk menambahkan lagi keterujaan anda, Saiful Nang telah sudi berkongsi 5 lagi gambar bakal pengantin baru ini.

pre wed scha awal

Advertisement

Ada sedikit info menarik tentang shooting ini:-

1. Konsep ala-ala pearl harbour…boleh lah. Tapi sebenarnya pahlawan lah.
2. Mula nak buat ala-ala perajurit, last2 tak dapat baju tentera betul, kita modify sendiri baju tu jadi macam baju army pilot pula
3. Lokasi yang orang nampak macam kapal terbang tentera tu sebenarnya kita ambil di gerabak keretapi barang.
4. Gaya manipulasi dan extreme color grading ni antara kelainan yang CandidSyndrome mahu bawakan dalam perkahwinan selebriti ini.
5. Menggunakan khidmat pakar manipulasi dari Indonesia, Anto Piliang
6. Jangkamasa shooting hanya kurang 2 jam, make-up sahaja 3 jam

4 lagi gambar pra perkahwinan Scha dan Awal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Saiful Nang.


pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 Comments

  1. rura

    May 10, 2012 at 6:25 pm

    ……tetap terbayang2 watak Awal hosting gossips dalam program ‘Fuuuhh’ tu dengan baju sendat dan seluar ketat walau berpakaian angkawasan sekalipun…

  2. alfaboy

    May 6, 2012 at 12:44 pm

    berak jap..

  3. Pingback: (5 LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Awal Dan Scha Daripada Saiful Nang | My Blog

  4. terapi

    May 4, 2012 at 2:26 pm

    elok duit pra wedding tu simpan untuk masa depan or pic2 lepas wedding…pic bakal anak2 ker…
    senang cakap’pra wedding’ xde faedah..menambah dosa dan timbulkan riak dan menimbulkan satu perasaan cemburu di kalangan hati2 kita…minta d jauhkan…xrugi xde pre weddingnyer..yang penting ijab dan kabul…sah menjadi pasangan yang halal di sisi Allah…:)

  5. ak x minat awal ngan scha

    May 4, 2012 at 11:22 am

    terima ksih la korg.. hilang stress ak bce komen2 korg.. mmg lawak gaban2..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top