May 3rd, 2012

Nampaknya ramai yang teruja dengan kemarvelousan gambar-gambar pra perkahwinan Awal dan Scha yang dibidik oleh Saiful Nang. Abang Nara pun sama teruja seperti anda. Dan untuk menambahkan lagi keterujaan anda, Saiful Nang telah sudi berkongsi 5 lagi gambar bakal pengantin baru ini.

pre wed scha awal

Ada sedikit info menarik tentang shooting ini:-

1. Konsep ala-ala pearl harbour…boleh lah. Tapi sebenarnya pahlawan lah.
2. Mula nak buat ala-ala perajurit, last2 tak dapat baju tentera betul, kita modify sendiri baju tu jadi macam baju army pilot pula
3. Lokasi yang orang nampak macam kapal terbang tentera tu sebenarnya kita ambil di gerabak keretapi barang.
4. Gaya manipulasi dan extreme color grading ni antara kelainan yang CandidSyndrome mahu bawakan dalam perkahwinan selebriti ini.
5. Menggunakan khidmat pakar manipulasi dari Indonesia, Anto Piliang
6. Jangkamasa shooting hanya kurang 2 jam, make-up sahaja 3 jam

4 lagi gambar pra perkahwinan Scha dan Awal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Saiful Nang.


pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal


112 responses to “(5 LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Awal Dan Scha Daripada Saiful Nang”

  1. rura says:

    ……tetap terbayang2 watak Awal hosting gossips dalam program ‘Fuuuhh’ tu dengan baju sendat dan seluar ketat walau berpakaian angkawasan sekalipun…

  2. alfaboy says:

    berak jap..

  3. […] lagi keterujaan anda, Saiful Nang telah sudi berkongsi 5 lagi gambar bakal pengantin … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Awal, Daripada, GAMBARPra, LAGI, Nang, perkahwinan, […]

  4. terapi says:

    elok duit pra wedding tu simpan untuk masa depan or pic2 lepas wedding…pic bakal anak2 ker…
    senang cakap’pra wedding’ xde faedah..menambah dosa dan timbulkan riak dan menimbulkan satu perasaan cemburu di kalangan hati2 kita…minta d jauhkan…xrugi xde pre weddingnyer..yang penting ijab dan kabul…sah menjadi pasangan yang halal di sisi Allah…:)

  5. ak x minat awal ngan scha says:

    terima ksih la korg.. hilang stress ak bce komen2 korg.. mmg lawak gaban2..

Loading...