Written by serenity | February 28th, 2012

Sementara menantikan gambar anak perempuan Mawi dan Ekin, apa kata kita layan gambar-gambar Leia Rose yang terbaru, anak kepada pasangan Marion Caunter dan SM Nasaruddin. Kami dengar cerita tempat Marion Caunter sebagai pengacara E! News Asia sedang digantikan oleh pelakon jelita, Maya Karin.

Bagaimana pun, melalui Twitternya, Marion memberitahu yang dia akan kembali bekerja minggu hadapan apabila cuti bersalinnya habis. Lagi 4 gambar Leia Rose dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Marion Caunter.





86 responses to (5 GAMBAR)Terbaru Leia Rose, Anak Perempuan Marion Caunter Dan Suami

  1. lady says:

    honestly tak lah minat sgt marion nie but bila dah terjumpa live n try tegur dia mmg nampak educated, friendly & ada class tersendiri sebab tue jodoh dia dgn SM Nasa kot…abt her baby alhamdulilah cukup sifat n sempurna pasal rupa paras kita2 nie tak yah nak sebok2 judge plak bcoz kite or keturunan kite tak semua nye comel lote kan?janji sihat & sempurna dah syukur…xsemestinya comel dmate awk comel dmate org lain mcm tue lah sebaliknya…baby nie tak salah ape kot~terpulang pd ibu bapanya untuk didik mcm ner hope elok lah^_^

  2. bukan mak joyah says:

    how amazing house!!

  3. saper2 jerk says:

    anak sangkar emas…

  4. Anonymous says:

    kecik besar ni memang tak nampak comelnya
    ada baby bila kecik, comel
    tapi bila besar, dah tak comel
    ada baby, bila kecik tak comel
    tapi bila besar, uwaaaa lawaaaanyaaaaa

  5. babak says:

    pnah dgr org tua2 ckp..budak2 klau time kecik kurang comey bila dh bsr mmg muka sdp mata memandang..ramai dh aku tgk mcm tu..tmasuk anak buah aku..derang ni masa kecik mcm x brp nk kiut..tup2 bila dh smakin mbsr tserlah kcantikkn masing2..pnah jg nmpk anak2 jiran aku time kecik2 dlu mmg kiut siap nmpk mcm anak omputih lg tup2 tjumpa bebaru ni tkejut aku sbb x caya muka derang dh berubah btul dlm erti kata lain agak x mnyerlah rupa parasnyer..tp apa2 hal pun muka blkg kira la..yg penting ati kena baik ok..piss piss kcg piss… :D

    • betul betul betul(upin ipin) says:

      ye lah. aku perati pn mcm tue. ade anak kwn aku bile kecik2 xcomel pn. skali dah besar comel giler kot. Allah tue maha adil kan. tiap org akan comel.cume kecik atau da besar je lah.hikhik

    • Sally says:

      Anak buah sendiri mmg la rs comel

  6. rosnah says:

    nnt besar solek, grooming, pakai handbag gucci, baju designer terus la cantik rupawan..by the way, comel apa baby ni, montel n sihat, aku percaya 1 hari nnt cun meletop leia rose ni.

  7. koiwatikoi says:

    bagi aku semua baby baik putih baik hitam baik negro baik melayu baik omputeh comel belaka.
    ciptaan Allah comel dan indah belaka..

  8. macha says:

    untung gila branak dalam tong beras…

  9. nyah baby says:

    baby ni ikut muka marion
    kalau aku dapat kahwin dgn laki si marion yg kaya raya tu hmm comfem dapat anak lagi comel..kalo anak 10 pun mampoo coz rumah dia besar mcm gudang..nak isi anak gajah pun boleh muahaha :P

  10. aida says:

    ramai yg busuk hati kat sini..

  11. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tembam nye anak dia geram minah jambu…….kecik2 dh kaya emmmmmmmm anugerah dari allah ….semoga bahgia mrion n family………….ape2 pn ingat allah selalu……………..

  12. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dorang kt atas ni eh macm musibot betol lah !!!!! ni kn pasal mrion ngan anak comel dia ! korang yg cakap n komen pasal siti pakai tudong sekerat tu nk buat happe !!!!!!!! ni bukan ruangan tudong2 bukan ruangan uztazah2 pakai tudong !!!! bahlol betol dorang ni lah !!!!! bahlol dia menjadi2 kt blog bang nara ni STUPID begok !!!!!!!!!!!!

    • not says:

      sygggg,bahlol tk blh disebut ok….one of nama para rasul…byk kn membaca keagamaan skit…bkn dokkk bc nara jer..mulut tue cbe jge skit…huhuhuhu

  13. fancy says:

    alhamdullillah………

  14. bijak pandai ku says:

    comelnyer baby,,,,,debabnyer,,,eii geram la tengok….

  15. Kadir penjual tiket murah says:

    Yg ramai2x pg gaduh tu apasal….tgk je sdh laaa…piiiirrraaahhhhhhhh
    Tuan punya diri tak sebok mcm korang powwwwnnnnnn deeeeeerrrrr??!!

  16. siti sibot sehat says:

    nak geget pipi die..geramnyeeeee..!!!

  17. Miss tak Perfect says:

    Comel ke, x comel ke, yang penting harta dia comel!!!

  18. Miss tak Perfect says:

    Mak ai…. Badan masih kekal slim dan lawa… Makin ada curve… Jelesnya…..

    Ooo, btw yg dok asek kutuk2 anak Marion and Ns, jgn pandai dok asek nak kutuk ja.. Diri sendiri/anak sendiri tuh perfect ke? Yang penting, aku trasa nak gigit2 anak dia….. Comeii! Trasa cm nak ada baby lagik nie…

  19. Zaira says:

    Comel sangat anak Marion..Marion pun masih maintain lawa..kepada korang yang tak habis-habis nak mengutuk orang tu, tobat-tobat lah yer,,tak baik nak aibkan orang lain..cermin diri tu dulu..

  20. cik bulat says:

    pas ni tunggu anak lisa ngn yusry lah
    nk tgk comel ke x..leh korang komen kann!! haha

  21. kucinghitamkakipanjang says:

    marion mmg sgt humble. pernah terserempak kat mall… x make-up tebal pun tp sentiasa tersenyum…. die masuk kedai org tp die senyum lebih drpd sales gul kedai tu….. sgt peramah dan bckp mmg lembut.

  22. KOPILIMAU says:

    eh!..tv sama la dgn saya punya..konsep rumah pun lbh kurang sama..berkaca kaca

  23. Bisobonar says:

    Wahai sang suami tidak kah kau sedar yang kau akan dipertanggung jawabkan diakhirat kelak atas segala dosa dosa isteri kamu. Bertaubatlah agar roh ayah mu aman dialam barzah.

  24. Cik_Chenta says:

    sume bayi yang Allah ciptakan, comel sifatnya..:)

    semoga bile baby nie da besar nt, membesar menjadi anak yang soleh n solehah hendaknya..^_^ aminn~

  25. rotisardin says:

    pasal comel dan tak comel pun nk gaduh kemain..puihhh

  26. tina jr. says:

    ko ni Dato’ Jambu..sekolah ke x ni?? Kami bercakap soal tudung ni mengikut dalil agama dan suruhan Allah. Hak tetap hak. Yg ko main tembak je ni apa hal?? Akai ada ka?Ko ni Islam ke kafir? Sah-sah ko menolak hukum dan suruhan Allah..weiii tobatlah weiii!!!

  27. mira says:

    supaya menjadi anak yg soleh dan solehah.