(5 GAMBAR)Lelaki Jepun Hasil Lukisan Digital Cantik Guna Excel

Trending

(5 GAMBAR)Lelaki Jepun Hasil Lukisan Digital Cantik Guna Excel

Seorang lelaki Jepun berusia 73 tahun bernama Tatsuo Hariuchi sangat meminati seni digital. Bagaimanapun, satu perisian lukisan digital boleh mencapai harga ribuan ringgit, jadi Tatsuo telah cuba mengasah bakat dan kemahirannya untuk melukis dengan perisian sedia ada, iaitu Microsoft Excel.


 photo tatsuo-horiuchi-16.jpg

Tatsuo berlatih menggunakan Excel untuk melukis sejak bersara dan menjadikan ia satu hobi. Seni yang dihasilkan oleh Tatsuo banyak menampilkan lanskap yang indah serta alam semulajadi dan warisan budaya Jepun.

Advertisement

Lagi empat gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Tudung Shawl Bawal (Viscose) yang mudah dibentuk dan berkualiti. Sila klik gambar jika anda inginkan tudung ini.


 photo tatsuo-horiuchi-52.jpg
 photo tatsuo-horiuchi-46.jpg
 photo tatsuo-horiuchi-36.jpg
 photo tatsuo-horiuchi-22.jpg
Laporan asal: Meta Filter

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. ona

    January 20, 2014 at 5:46 pm

    pakcik ni mmg punyai kesabaran yg tinggi

  2. didi

    January 20, 2014 at 2:16 pm

    Kalau dah kreatif tak yah guna software mahal2 pun jd masterpiece… kagumla ngan pakcik

  3. C.K

    January 20, 2014 at 10:37 am

    Hebat…mmg designer sejati…

  4. ejam

    January 20, 2014 at 10:29 am

    sangatlah fokus, bagus betul pakcik tu demi minat pada seni.

  5. nura

    January 20, 2014 at 10:27 am

    Sgt kreatif..xsangka karya secantik ni hy gn prisian excel..

Loading...