(5 GAMBAR)Gadis Ukraine Persis Karakter Anime

Trending

(5 GAMBAR)Gadis Ukraine Persis Karakter Anime

Tak tahu bagaimana nak diterangkan dengan kegilaan sesetengah gadis untuk kelihatan seperti patung. Yang terbaru, muncul pula seorang gadis dari Ukraine bernama Anastasiya Shpagina.



Kali ini, Anastasiya beraspirasi untuk kelihatan seperti watak gadis dalam animasi Jepun. Apa pun, kalau jumpa tengah malam, kami tetap akan cabut lari. LOL. Lagi tiga gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement



Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. aiza

    February 14, 2014 at 7:04 pm

    lain kali kalau nk jd patung, jgn lupa buat sket plastic surgeri dekat lutut tu. Hitam lutut xsekata dgn tona tgn dan muka.

  2. Anonymous

    May 6, 2013 at 11:55 pm

    Dah macam plastik pon! agaknya dah bosan jadi manusia!

  3. Safiyyah Hanzalah

    May 6, 2013 at 5:08 pm

    hodoh & bodoh.. tu jer

Loading...