(5 GAMBAR)Belakang Tabir: Scha Dan Awal Sebagai Rakan Selebriti Watsons Malaysia

(5 GAMBAR)Belakang Tabir: Scha Dan Awal Sebagai Rakan Selebriti Watsons Malaysia

Pasangan ini sememangnya serasi dan mempunyai kumpulan peminat sendiri. Mungkin sebab itu juga kedua-duanya telah terpilih untuk menjadi Rakan Selebriti bagi gedung beli-belah barangan peribadi Watsons. Pasangan ini sudah menjadi rakan selebriti Watsons sejak beberapa minggu lepas. Ini pula gambar-gambar belakang tabir Scha dan Awal untuk penggambaran iklan / katalog Watsons.


Photobucket
Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

PhotobucketTerserlah kemesraan antara mereka berdua dan memang bijak keputusan Watsons mengambil pasangan serasi ini yang baru melangsungkan perkahwinan sekitar awal Mei tahun ini sebagai rakan selebriti. Kredit gambar Facebook Watsons Malaysia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

29 Comments

  1. ratu

    July 30, 2012 at 10:45 pm

    i’ve never been a fan of neither Scha nor Awal. when i heard about their wedding, i don’t even know they know each other. but this shows how berkat a marriage is compare to unwed couples, married couples are blessed with rezeki halal yg melimpah-ruah. i hope other couples like Shila Amzah and her bf will soon get married too, so kalau scene pegang2 dlm TV pun takde org nak sentap. peace.

  2. .
    .
    i bet you look good on the dancefloor, scha

  3. azee

    July 30, 2012 at 1:15 pm

    Suka sgt tengok pasangan Schawal ni..sgt sopan. Even dorang dah kawin, still lg sopan ambik gambar.

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 30, 2012 at 11:53 am

    idong scha ni kalau di mancong kn cikit mesti jambu kn

    • No One

      July 30, 2012 at 12:02 pm

      bersyukur la dgn ciptaan Allah…
      sekurang2 nya scha bukan mcm sesetengah artis yg cucuk sana sini mengubah ciptaan Allah..

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 30, 2012 at 5:46 pm

      ye laaaaa minah jambu pahammmmmmmm minah jambu bukan nye nk suroh alehkn idong dia tarok idong lain ! idong dia tetap kt situ jugakkkkkk !!!! ishhhhhhhhhhhhhhh !!

    • ya la, minah jambu la hebak. zed zaidi nak sangat jumpa minah.

    • Anonymous

      July 31, 2012 at 10:00 am

      tgk la ayat Raja minah jambu 24jam mengadap computer tu…
      hidung scha klu dimancung kan sikit mesti jambu..
      mcm x puas hati dgn ciptaan Allah jer…
      Allah dh kurniakan mcm tu terima je lah…

    • Rajaminah jambu 24jam mengadap computer

      July 31, 2012 at 12:07 pm

      bis orang yg anak dia lahir sombing tu kenape gi sejeri ? tu pon ciptaan allah pe n kenape parent tk leh terima ciptaan allah…biar lah anak dia sombing…..kenape di ubah ?

  5. No One

    July 30, 2012 at 10:01 am

    one word from them… SEPADAN… :)

    • No One

      July 30, 2012 at 10:05 am

      typo error…. *for

Loading...