(5 GAMBAR)Neelofa Di Kota Paris, Sangat Awesome

Hiburan

(5 GAMBAR)Neelofa Di Kota Paris, Sangat Awesome

Kagum sebentar Abang Nara melihat kecantikan gambar-gambar yang diambil oleh AnnasEaskey ini. Sememangnya model yang digunakan iaitu Neelofa sudah pasti cantik menarik tertarik kau memang da bomb, tetapi kalau tak ada bakat yang awesome pasti tak akan dapat gambar secantik ini.

neelofa di paris

Advertisement

Untuk makluman, gambar-gambar ini diambil semasa Neelofa ke berjalan-jalan ke Eropah untuk penggambaran Nona. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook AnnasEaskey dan blog AnnasEaskey.

neelofa di paris
neelofa di paris
neelofa di paris
neelofa di paris

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

190 Comments

  1. cili padi

    April 18, 2012 at 2:39 pm

    dalam filem azura hitam jer kulit neelopak ni..xde seputih ni..ni gambar edit terlebih sudah..

  2. datin

    April 18, 2012 at 2:38 pm

    cantik, cerdik dan pandai berniaga…. semua allah membuka ruang untuk dia berhijrah.

  3. mantikulaz

    April 18, 2012 at 2:26 pm

    aku rindu sayang kamuuuuuuuuuu……..

  4. Anonymous

    April 18, 2012 at 2:12 pm

    beauty lies in the eyes of beholder =))

  5. selena gomez like justin bibir new hair style

    April 18, 2012 at 2:03 pm

    bg aku senang je nk taw orang tu cantik ke tak..korg tgk live.kdg2 gmbr ni byk photoshop.sape yg penah tgk neelofa live?cantik tak?just curious….

    • Baby Bear

      April 18, 2012 at 2:08 pm

      tgk ms berlakon kat tv, film ngan ms abph tu dia cantik.

Loading...