(5 GAMBAR)Nabila Huda Bergembira Di Parti Halloween

Hiburan

(5 GAMBAR)Nabila Huda Bergembira Di Parti Halloween

Kalau dah namanya parti, takkan nak bersedih pulak kan? Happy sungguh Nabila Huda dan rakan-rakan menyambut parti Halloween baru-baru ini. Kesemua gambar-gambar ini telah dikongsi oleh Nabila Huda menerusi akaun Instagramnya. Pasti Nabila mahu berkongsi kegembiraan dengan peminat-peminatnya.

nabila huda parti halloween

Advertisement

Kalau tak silap Abang Nara, Nabila Huda memakai kostum vampire ketika menghadiri parti ini. Pasti ramai yang menjadi mangsa gigitan Nabila pada malam tersebut. Nasib baik Abang Nara tak pergi. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Kehidupan seekor tapak sulaiman.

nabila huda parti halloween
nabila huda parti halloween
nabila huda parti halloween
nabila huda parti halloween

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

184 Comments

  1. nanarisa

    November 10, 2012 at 8:39 pm

    bosan la citer2 mcm ney.. korang publish la ape pown pasal die, ade die kesah?? ati die da keras mcm blok simen da.. x payah la korang nak buang masa komen die,, x de die nk bace komen2 korang ney..pandai la die nk fkir.. bkn bdk kecik lg..

  2. kiRkiRkiR

    November 8, 2012 at 12:51 pm

    alhamdulillah ramai ” pengkritik2 ” mengunakan agama sebagai modal utk mengkritik. mungkin ramai yg tahu nabila ni mmg ” liar ” dari dulu lagi dan sebagai ayah amy search sepatutnya memantau anak kandung beliau sendiri. mmg xnafi apa yg dilihat dalam gambar2 tertera ” tidak manis ” di kaca mata org2 timur dan terutama yg beragama islam, saya hanya nak bagitau apa yg dalam sanubari saya dan bukan ” terikut ikut “, yg mengkritik ni semua dah lengkap ke dgn ilmu2 keagamaan? kalo dah lengkap alhamdulillah lah yg sinis nya mana yg ” bertudung dan menutup aurat ” tu mmg betul2 mithali dan solehah? tengok kiri kana atas bawah napa masih ada yg ” buang anak ” dan yang ” kepala di tutup ” dgn di panggil tudung ni kalis dari kemungkaran? napa atas saja ditutup yg lain bolih ” di telanjangkan ” olih mata2 rambang laki2? agak2 berapa peratus muda mudi xkisah di dlm bandar atau di luar bandar yg ” masih dara ” ?, alangkan video2 yg dimuat turun dalam kebun kelapa sawit pun bolih melayan nafsu? Wallahuallam.

    • opti

      November 8, 2012 at 3:21 pm

      kalo nk tunggu org yg sempurna yg brcakap..smpi kiamat pun x da yg leh nasihatkan..kita ni manusia sling x lengkap….ko mungkin lebih A tapi kurang B..so aku plak lebih B kurang A…so aku bagi ko B aku sikit. Aku x faham apa yg ko nk smpikan. Ko pusing ke terbalik ke dah pakaian dia tu mmng x senonoh. Salah tetap salahlah dor…btw aku minat si Nabila ni..dia nk tlnjng ke apa ke pduli apa aku..dia da besar leh fikir. Berani buat dosa berani tanggung lah wey!!!

  3. amir

    November 7, 2012 at 7:04 am

    melepas geram pasai jd watak yg derita dlm citer julia kuttt…kui3

  4. didigaga

    November 4, 2012 at 11:13 am

    semenjak dua ni nabila ni macam nak memberontak lebih..
    kenapa ye..?..
    mungkin ada benda yang buat dia sakit hati..
    tapi bukan dengan cara macam ni nak tenangkan diri kan..
    hm..

  5. padan muka korang

    November 2, 2012 at 4:19 pm

    kan tak pasal dosa kering..die sambut bezday die da….halloween 31st da…..adoi…..

Loading...