August 7th, 2012

Akhirnya setelah menunggu kira-kira sebulan lebih, Dynas Mokhtar telah pun berkongsi gambar anak keduanya yang telah dilahirkan pada 15 Jun lalu. Anak lelaki yang diberi nama Mohamed Haqaish ini melengkapkan lagi keluarga Dynas yang telah mempunyai anak sulung perempuan iaitu Khyra Khalyssa.

anak kedua dynas

Cute kan? Semoga Mohamed Haqaish membesar dengan sihat walafiat tanpa apa-apa masalah. Kepada Dynas, suami dan Khrya, tahniah atas kehadiran orang baru ini. Semoga keluarga anda akan terus dimurahkan rezeki. Lagi 4 keping gambar Mohamed Haqaish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto Twitter Dynas dan MediaHiburan.

serunding nara

P.S: Berita baik untuk mereka yang masih belum sempat merasai kelazatan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Selepas kehabisan stok baru-baru ini, mak Abang Nara berjaya mendapatkan limited stok sebanyak 30kg sahaja.  Hantarkan tempahan anda sekarang juga ke [email protected]. Siapa cepat, dialah yang akan dapat.

anak kedua dynas
anak kedua dynas
anak kedua dynas
anak kedua dynas


28 responses to “(5 GAMBAR)Mohamed Haqaish, Anak Kedua Dynas Mokhtar”

  1. Mak Enon says:

    Majalah media hiburan ni wujud lagi eh rupanya? sebenarnya aku nak cakap, anak kau tak kiyut.

  2. daisy says:

    bukan ank no 3 ke..dynas…

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      yg tkda tu jangan kire lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh 1 kire mana yg ada jeeeee pesal bahlol sangat ni jadi orang huh !!

  3. Labu Sayong says:

    Cantiknyer dynas..

  4. akulatu says:

    comel! sebijik mcm maknye. :)

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      Kalau dua bijik anak dia macm sape pulak ???

Loading...