Written by AbangNara | August 7th, 2012

Akhirnya setelah menunggu kira-kira sebulan lebih, Dynas Mokhtar telah pun berkongsi gambar anak keduanya yang telah dilahirkan pada 15 Jun lalu. Anak lelaki yang diberi nama Mohamed Haqaish ini melengkapkan lagi keluarga Dynas yang telah mempunyai anak sulung perempuan iaitu Khyra Khalyssa.

anak kedua dynas

Cute kan? Semoga Mohamed Haqaish membesar dengan sihat walafiat tanpa apa-apa masalah. Kepada Dynas, suami dan Khrya, tahniah atas kehadiran orang baru ini. Semoga keluarga anda akan terus dimurahkan rezeki. Lagi 4 keping gambar Mohamed Haqaish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto Twitter Dynas dan MediaHiburan.

serunding nara

P.S: Berita baik untuk mereka yang masih belum sempat merasai kelazatan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Selepas kehabisan stok baru-baru ini, mak Abang Nara berjaya mendapatkan limited stok sebanyak 30kg sahaja.  Hantarkan tempahan anda sekarang juga ke [email protected]. Siapa cepat, dialah yang akan dapat.

anak kedua dynas
anak kedua dynas
anak kedua dynas
anak kedua dynas

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (5 GAMBAR)Mohamed Haqaish, Anak Kedua Dynas Mokhtar

  1. LALAT says:

    REZEKI ANAK MEMBAWA KEBAHAGIAAN………TAHNIAH

    0

    0
  2. nur says:

    comel la scha…!

    0

    0
  3. shareena says:

    TAHNIAH Dynas.anak Dynas ikut muka Dynas lah..di di mana kan ank mak,hehehe….

    0

    0
  4. mama red says:

    alololooooo comel… congrats, mama doakan semoga anak2 dynas mjadi anak2 yg soleh / solehah hingga akhir hayat

    0

    0
  5. insanlemah says:

    gile comel..!!!
    tahniah dynas..;)
    semoga menjadi anak yang soleh..
    amin..

    0

    0
  6. Sshh says:

    alaaa…comeiiinya anak dynaz..suka tengok dynaz pas kawin..bahagia jer..dh dpt sepasang..tu la rezeki namanya..ada hikmah..

    0

    0
  7. No One says:

    tahniah..
    dh dpt sepasang…best!!

    0

    0
  8. jaja says:

    apa lah nara ni.ketinggalan zaman btul…gambar ni dah berhari2 yang lepas aku tgk kat murai.

    0

    0
  9. si cantek says:

    ensem ank dia…kasut pon comel indahnye anugerah Allah

    0

    0
  10. akulatu says:

    comel! sebijik mcm maknye. :)

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      Kalau dua bijik anak dia macm sape pulak ???

      0

      0
  11. Labu Sayong says:

    Cantiknyer dynas..

    0

    0
  12. daisy says:

    bukan ank no 3 ke..dynas…

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      yg tkda tu jangan kire lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh 1 kire mana yg ada jeeeee pesal bahlol sangat ni jadi orang huh !!

      0

      0
  13. Mak Enon says:

    Majalah media hiburan ni wujud lagi eh rupanya? sebenarnya aku nak cakap, anak kau tak kiyut.

    0

    0