Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(5 GAMBAR)Mohamed Haqaish, Anak Kedua Dynas Mokhtar

Akhirnya setelah menunggu kira-kira sebulan lebih, Dynas Mokhtar telah pun berkongsi gambar anak keduanya yang telah dilahirkan pada 15 Jun lalu. Anak lelaki yang diberi nama Mohamed Haqaish ini melengkapkan lagi keluarga Dynas yang telah mempunyai anak sulung perempuan iaitu Khyra Khalyssa.

anak kedua dynas

Cute kan? Semoga Mohamed Haqaish membesar dengan sihat walafiat tanpa apa-apa masalah. Kepada Dynas, suami dan Khrya, tahniah atas kehadiran orang baru ini. Semoga keluarga anda akan terus dimurahkan rezeki. Lagi 4 keping gambar Mohamed Haqaish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto Twitter Dynas dan MediaHiburan.

Advertisement

serunding nara

P.S: Berita baik untuk mereka yang masih belum sempat merasai kelazatan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Selepas kehabisan stok baru-baru ini, mak Abang Nara berjaya mendapatkan limited stok sebanyak 30kg sahaja.  Hantarkan tempahan anda sekarang juga ke [email protected]. Siapa cepat, dialah yang akan dapat.

anak kedua dynas
anak kedua dynas
anak kedua dynas
anak kedua dynas

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Mak Enon

    August 11, 2012 at 1:04 am

    Majalah media hiburan ni wujud lagi eh rupanya? sebenarnya aku nak cakap, anak kau tak kiyut.

  2. daisy

    August 8, 2012 at 4:49 pm

    bukan ank no 3 ke..dynas…

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ?

      August 8, 2012 at 7:51 pm

      yg tkda tu jangan kire lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh 1 kire mana yg ada jeeeee pesal bahlol sangat ni jadi orang huh !!

  3. Labu Sayong

    August 8, 2012 at 8:24 am

    Cantiknyer dynas..

  4. akulatu

    August 7, 2012 at 2:50 pm

    comel! sebijik mcm maknye. :)

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ?

      August 7, 2012 at 7:48 pm

      Kalau dua bijik anak dia macm sape pulak ???

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top