February 29th, 2012

Fuhhhhhhhhh. Tajuk tak mengalah kan? Abang Nara mula-mula tengok pun terbakar gak jiwa raga kalau benar Nora Danish jadi isteri Adi Putra. Memanglah sama padan, tapi Adi Putra kan dah kahwin. Takkanlah dia sanggup menduakan isterinya. Nasib baiklah perkahwinan ini hanyalah untuk filem Aku Terima Nikahnya.

nora danish

Hari tue masa kenduri kahwin Lisa Surihani, Abang Nara berpeluang untuk melihat Nora Danish secara live. Memang cun melecun. Tak tercapai dek akal Abang Nara kenapa wanita secomel Nora Danish masih bergelar janda sehingga sekarang. Kalau tak ada orang nak, Abang Nara pun sudi meng”offer”kan diri. Hehehe

Lagi beberapa keping gambar Nora Danish menjadi isteri kepada Adi Putra dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook MIG Online.

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish


83 responses to “(5 GAMBAR)Nora Danish Kini Bergelar Isteri Adi Putra”

  1. HarunAjis says:

    Cantik,Cute,Gebu,,,,semua ada…geram tengok nora ni….

  2. kamarudingdang says:

    salam bro nara….ramai yg komen pasal dia orang ni….i nak komen satu je khas nya kepada pembuat2 filem ke drama ke dan kepada pelakon2 sekelian semalaysia ni….apa kejadah kalau scene akad nikah kena buat dalam masjid or surau mesti kena salam n cium dahi….tu rumah Allah tak reti2 ke nak hormat….berlakon2 jugak tak yahlah kerana skrip sampai nak buat dosa dalam rumah Allah….i ni benggang betul kalau pasal bab scene macam ni….i pun open minded jugak tapi dalam bab yang tak patut berlaku dalam rumah suci ni tolong lah scene mcm ni buat kan kat rumah jeeee dalah leee…..bab2 mcm ni aku tak leh nak kompromi….bull shit all thisss…tq bro nara

  3. ekin says:

    nora danish mmg comel…cute.. bekas suaminya dlu bodo.. pilih fasha yg bnyk memalu kan agama sndiri.. nora danish semua cter dye aq tgk.. x lepas pon.. mmg the best.. cter sumpahan bunian,, pon best,, cute..

  4. kekasihbotak says:

    ND sgt3 comel tmbh bile brtdung.
    bile ek filem ni nak kuar?nak standby la pegi tgk.

Loading...