October 26th, 2012

Semakin hari semakin hampir masanya ke majlis perkahwinan Diana Danielle dan Farid Kamil. Hanya tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi. Terima kasih kepada KadLawo.com, kini pembaca BeautifulNara dapat melihat kad undangan bakal mempelai ini.

kad kahwin diana danielle farid kamil

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari raya Aidiladha kepada semua pembaca BeautifulNara. Jangan terkorban di jalan raya. Pandu berhati-hati. 4 lagi gambar kad kahwin Diana Danielle dan Farid Kamil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

kad kahwin diana danielle farid kamil

kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil


34 responses to “(5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil”

  1. karipap-karipap basi says:

    Tahniah..btw kadlawo.com tu member aku punya company…tahniah jugak buat CEO kadlawo Naimran akhirnya ko dpt jgk bigbreak ko!

  2. […] (5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil […]

  3. tahniah both of you. :) tapi tak suke komen salah seorg komentar ‘HIJAU’. siapa suruh sepak anak dara org? abis igt si farid kamil tu tak baran ke? adoi. lelaki takkan bertindak sesuatu if perempuan yg dia syg buat sesuatu yg menyakitkan hati dia. xpelah. benda dh berlalu. and syamsul pun berhak dpt perempuan yg lebih baik. mungkin dia sudah ambil pengajran dr kisah cinta dia yg lepas. and guess what farid kamil bestfriend syamsul suatu ketika dahulu. tapi ntah lah ntah mana yg busuk hati x senang dgn ksenangan kwn baik sdri. alih2 ex-gf kwn sdri pun ambil. tak mbuat fitnah disini tp ckup sbg pemerhati. btw, congrats farid and DD. smoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. :)

  4. fahnees says:

    tahniah..pernah terjumpa FK,sgt la baik n peramah (hilang watak jahat dlm filem tue). Semoga berbahagia

  5. […] (5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil […]

Loading...