(5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil

Hiburan

(5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil

Semakin hari semakin hampir masanya ke majlis perkahwinan Diana Danielle dan Farid Kamil. Hanya tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi. Terima kasih kepada KadLawo.com, kini pembaca BeautifulNara dapat melihat kad undangan bakal mempelai ini.

kad kahwin diana danielle farid kamil

Advertisement

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari raya Aidiladha kepada semua pembaca BeautifulNara. Jangan terkorban di jalan raya. Pandu berhati-hati. 4 lagi gambar kad kahwin Diana Danielle dan Farid Kamil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

kad kahwin diana danielle farid kamil

kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

34 Comments

  1. karipap-karipap basi

    October 30, 2012 at 6:53 am

    Tahniah..btw kadlawo.com tu member aku punya company…tahniah jugak buat CEO kadlawo Naimran akhirnya ko dpt jgk bigbreak ko!

  2. Pingback: Hot Trending For 2012.10.29 : Farid Kamil | Rock It MySelebriti

  3. bakal bini syamsoool. kau ade?

    October 29, 2012 at 1:28 pm

    tahniah both of you. :) tapi tak suke komen salah seorg komentar ‘HIJAU’. siapa suruh sepak anak dara org? abis igt si farid kamil tu tak baran ke? adoi. lelaki takkan bertindak sesuatu if perempuan yg dia syg buat sesuatu yg menyakitkan hati dia. xpelah. benda dh berlalu. and syamsul pun berhak dpt perempuan yg lebih baik. mungkin dia sudah ambil pengajran dr kisah cinta dia yg lepas. and guess what farid kamil bestfriend syamsul suatu ketika dahulu. tapi ntah lah ntah mana yg busuk hati x senang dgn ksenangan kwn baik sdri. alih2 ex-gf kwn sdri pun ambil. tak mbuat fitnah disini tp ckup sbg pemerhati. btw, congrats farid and DD. smoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. :)

  4. fahnees

    October 29, 2012 at 7:02 am

    tahniah..pernah terjumpa FK,sgt la baik n peramah (hilang watak jahat dlm filem tue). Semoga berbahagia

  5. Pingback: Hot Trending For 2012.10.27 : Farid Kamil | Rock It MySelebriti

Loading...