(5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil

Hiburan

(5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil

Semakin hari semakin hampir masanya ke majlis perkahwinan Diana Danielle dan Farid Kamil. Hanya tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi. Terima kasih kepada KadLawo.com, kini pembaca BeautifulNara dapat melihat kad undangan bakal mempelai ini.

kad kahwin diana danielle farid kamil

Advertisement

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari raya Aidiladha kepada semua pembaca BeautifulNara. Jangan terkorban di jalan raya. Pandu berhati-hati. 4 lagi gambar kad kahwin Diana Danielle dan Farid Kamil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

kad kahwin diana danielle farid kamil

kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

34 Comments

  1. Adi petrol

    October 27, 2012 at 6:14 pm

    cantek sunggoh mereka berdua macam pinang di belah dua sama cantek sama padan tahniah dan selamat pengantin baru

  2. beritamy

    October 27, 2012 at 3:21 pm

    tahniah diucapkan kepada dd dan farid kamil..
    moga di kekal bahagia selamanya

    Jom Terjah Mengapa Perlu Double Standard Dalam Kes Babyrina Dan Pasangan Alvin Dan Vivian?

    • enie

      October 29, 2012 at 9:22 am

      simple + sweet..congrats to f n DD..=0

  3. cleo

    October 27, 2012 at 10:42 am

    wah, wlupun nmpk mcm simple tp sgt cntik. akhirnya smpai juga jodoh diorng ni. apa pun, doakan yg trbaik utk mereka..;)

  4. nyah sumpah penyebar fitnah masuk longkang

    October 27, 2012 at 10:13 am

    dlm hidup ni org teraniaya dikasihi tuhan
    dulu aku pernah kapel dgn farid
    love u diana n farid

  5. Kepologi

    October 27, 2012 at 8:53 am

    dulu farid memg nmpk selekeh…tpi pas menjak nak kawin ni nmpk kemas skt..apa pn tahniah la ye..mesti nti diana anggun gila pada majlis tu nti sb diana memg dh cantik orgnya…suka tengok dia org ni..dri tunang sampai nk kawin simple jer n x kecoh…

Loading...