Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(5 GAMBAR)Gaya Turban Rozita Che Wan Jadi Tumpuan Di Majlis Berbuka Puasa Astro

Kalau dah namanya Rozita Che Wan, pasti akan mencuri tumpuan para jurugambar di mana-mana majlis yang dihadirinya. Terbaru semasa menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro, Rozita Che Wan tampil dengan imej berturban. Memang gorgeous sangat!!!

rozita che wan

Advertisement

Abang Nara tengok Rozita Che Wan nie kalau bertudung sepenuhnya memang lagi super duper cantik daripada biasa. Tak sabar nak menunggu hari tersebut tiba. Buat masa ini, layankan lagi 4 keping gambar Rozita Che Wan ketika di majlis berbuka puasa Astro dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 Comments

  1. linda

    August 6, 2012 at 11:08 am

    baju dia lawak lah… mcm langsir dewan jek. Hahaha!

  2. Delina

    August 6, 2012 at 10:21 am

    NekTa nak menayangkan tetek batu bertatahkan silikon dia… korang jangan la jeles. Mungkin promosi secara tidak langsung kepada wanita-wanita di luar sana yang berbuah dada kempes dan kecil, jadi boleh tiru macam NekTa ni.

  3. alamaya

    August 6, 2012 at 9:45 am

    “ akan muncul dalam kalangan umatku di akhir zaman, kaum lelaki yang menunggang sambil duduk di atas pelana, lalu mereka turun di depan pintu-pintu masjid. Wanita-wanita mereka( isteri mereka atau anak perempuan), berpakaian tetapi seperti bertelanjang ( nipis&ketat). Di atas kepala mereka pula(wanita) terdapat bonggolan (sanggul atau tocang) seperti bonggol unta yang lemah gemalai. Oleh itu laknatlah mereka semua. Sesungguhnya mereka adalah wanita-wanita yang terlaknat” – hadith riwayat Ahmad, jil.2, ms. 223.

  4. merpati

    August 6, 2012 at 8:59 am

    aku nkkk sgt tgk muka kak tata ni w/o make up… kalau org natural cantik, x perlu make up tebal2… kalau org make up tebal2???

  5. MissWhateva

    August 6, 2012 at 8:20 am

    Korannggg… prasan tak.. gambar paling last tu.. muke da mcm nenek nenek kannn… pelik ah dia nih…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama