(5 GAMBAR) “Citrus Spray” Spray Perasa Buahan Asli

Trending

(5 GAMBAR) “Citrus Spray” Spray Perasa Buahan Asli

Citrus Spray adalah ciptaan sebuah syarikat dari Belgium yang mahu membentuk satu spray botol yang membolehkan perasa sebenar buah-buahan digunakan. Ianya sangat berguna jika anda seorang yang BAJET western bagai!! heheh untuk masakan melayu pun guna tapi kita guna limau kecik je. Mana pakai LEMON besar rabak macam ni.



Advertisement

Sumber : Lékué

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. amoi

    October 4, 2012 at 11:08 am

    wah…kat mane jual eh?nak beli gak!

  2. Anonymous

    September 10, 2012 at 9:49 pm

    waa..creative~
    nak beli satu la, nak buat kat timun n tomato utk facial ^^

Loading...