Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(5 GAMBAR)Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Berbulan Madu Di New York

Masih tidak banyak gambar berbulan madu yang dikongsi oleh pasangan pengantin baru Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Mungkin mereka berdua ingin berkongsi kegembiraan menghabiskan masa bersama di New York selepas selamat pulang ke Malaysia kelak. Buat masa ini, Abang Nara berjaya mengumpulkan 5 keping gambar honeymoon mereka.

gambar honeymoon awal dan scha

Advertisement

Terserlah kebahagiaan di wajah mereka berdua. Namun Abang Nara paling jeles apabila melihat gambar Scha di Statue of Liberty. Terasa nak terbang ke New York hari ini jugak. Hehehe. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar honeymoon awal dan scha
gambar honeymoon awal dan scha
gambar honeymoon awal dan scha
gambar honeymoon awal dan scha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

119 Comments

  1. SI CANTIK

    May 18, 2012 at 5:41 pm

    scha x cntik…ak lg cntik..hahahahahaha

    • Anonymous

      May 23, 2012 at 5:00 pm

      yea ke kau cantikkk!! bukan ke mengutuk org tu lebih hodoh!!

  2. muunah

    May 18, 2012 at 3:47 pm

    aku geli tgk muka awal… dressing dia pun aku geli.. aku yg tak betul or mamat ni yg tak betul.. hahaha

  3. maxmurray

    May 18, 2012 at 1:44 am

    gotta say they truly got style..barulah x memalukan artis Malaysia bile g oversea..stailista lahhh!

  4. saya anak malaysia

    May 18, 2012 at 12:17 am

    ape la komen2 bodoh yang keluar kat post honeymoon ni..lucah pun ade..nampak sgt budak2 sekolah yg komen..ingat mengandung ke tak tu semua rezeki Allah nak bg bukan kira hebat ke power ke..malu la baca budak2 xde IQ ni tulis..puihhhh

  5. malas

    May 17, 2012 at 5:51 pm

    Rasanya gambar dorg bercuti sama2 kat Bali dulu lg ada aura ‘honeymoon’. Nih mcm gambar2 iklan travel channel jek

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama