May 16th, 2012

Masih tidak banyak gambar berbulan madu yang dikongsi oleh pasangan pengantin baru Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Mungkin mereka berdua ingin berkongsi kegembiraan menghabiskan masa bersama di New York selepas selamat pulang ke Malaysia kelak. Buat masa ini, Abang Nara berjaya mengumpulkan 5 keping gambar honeymoon mereka.

gambar honeymoon awal dan scha

Terserlah kebahagiaan di wajah mereka berdua. Namun Abang Nara paling jeles apabila melihat gambar Scha di Statue of Liberty. Terasa nak terbang ke New York hari ini jugak. Hehehe. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar honeymoon awal dan scha
gambar honeymoon awal dan scha
gambar honeymoon awal dan scha
gambar honeymoon awal dan scha


119 responses to “(5 GAMBAR)Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Berbulan Madu Di New York”

  1. SI CANTIK says:

    scha x cntik…ak lg cntik..hahahahahaha

  2. muunah says:

    aku geli tgk muka awal… dressing dia pun aku geli.. aku yg tak betul or mamat ni yg tak betul.. hahaha

  3. maxmurray says:

    gotta say they truly got style..barulah x memalukan artis Malaysia bile g oversea..stailista lahhh!

  4. saya anak malaysia says:

    ape la komen2 bodoh yang keluar kat post honeymoon ni..lucah pun ade..nampak sgt budak2 sekolah yg komen..ingat mengandung ke tak tu semua rezeki Allah nak bg bukan kira hebat ke power ke..malu la baca budak2 xde IQ ni tulis..puihhhh

  5. malas says:

    Rasanya gambar dorg bercuti sama2 kat Bali dulu lg ada aura ‘honeymoon’. Nih mcm gambar2 iklan travel channel jek

Loading...