Written by Bella | January 22nd, 2016

Sah bergelar pasangan suami dan isteri pada 31 Disember 2015, kini Marsha Milan Londoh dan suaminya Shaiful sedang menikmati percutian bulan madu mereka di London.

Menerusi foto-foto yang dikongsikan oleh Marsha melalui Instagram miliknya, rasanya pasangan ini baru sahaja tiba di London semalam.

Marsha dan Shaiful tampak cukup bahagia dan semoga perkahwinan mereka ini kekal sehingga akhir hayat. InshaAllah.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar percutian bulan madu Marsha dan Shaiful dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

55 responses to (5 FOTO) Marsha Milan Dan Suami Berbulan Madu Di London

  1. sengalll says:

    good…x over pun…

    0

    0
    • Kak Vida says:

      Adoi la, artis2 Msia ni xde tempat lain ke..pergi la Maldives ke? Monaco ke? Hawai ke…x habis2 London. Dah nama ko Milan…gi la Milan sis. Lawat adik beradik ko tu. ;)

      0

      0
    • Minah Jambu Ketiak Berbulu says:

      Kenapa artis2 bila gi overseas gambar boring2 huh? Malaysia takde telepon awam erk???

      0

      0
      • Kiah says:

        comel jugak laki dia..mcm papa bear. muah..xx

        0

        0
      • aku wanita says:

        kan trademark tu….yg org luar dtg m’sia ambik gambar klcc, mcm xde bangunan tinggi tempat diorg…

        1

        0
        • lalala says:

          besok nk ambik gambar selfie pondok telepon telekom kt langkawi. mesti korang cakap…wau, good..marvelous..x over pun.

          0

          0
      • kuis sikit... says:

        betul tu sis, artis2 msia kalu bjalan gie oberseas mcm xde aktiviti. yg mereka tahu msuk kedai LV…pastu keluar…dgn satu beg kertas jew. huhuhu

        0

        0
        • takpayaengatasangat says:

          kalau you masuk kedai LV berapa beg bawak keluar? Mesti banyak kan? ..Lol.
          #TolongSedarDiri

          1

          0
    • kak nam says:

      ya, less is more. x mcm che taik. pergi london mcm pergi moscow. macam naik naik gunung main ski. semak.

      0

      0
      • Lara says:

        Pastu kan.. yang dia caption “elegence is never out of fashion” hahaha nak tergelak aku, mmg betul la quote tu, tapi kau tu bimbo che ta oi, jauh benor ngan elegan nyer.

        0

        0
    • Cili says:

      just nice. aku kalau tengok fesyen che ta pasti ketawa. kesian zain. bini dah macam pocong nk mengawan.

      0

      0
    • curuga says:

      beg yg mahal tu perlu ke dialihkan agar masuk dlm frame gambo ??? hmnnn…

      0

      0
      • Lols says:

        err ko tak penah travel pakai sling bag ker? Kalau aku pakai slingbag mmg cenggitu la jadinyer… ada kat depan. Nak2 lagi travel negara asing, sling bag tu kalau boleh mesti letak depannyer sbb takut kena seluk.

        1

        0
        • kaksemah says:

          Kannnnnnnnn…

          kakmah g Bandung jer pun tp sling beg kak mah still letak depan.. bahaya woo kalo kene ragut… xpe la org nak kutuk pun janji brg2 berharga tu selamat…

          1

          0
  2. sotong hitam says:

    semoga berkekalan…sikit pun tak over seperti pasangan2 baru yg sudah2…

    1

    0
  3. ... says:

    simple.. menarik.. nampak nyaman . I don’t like che ta style sarattt
    ..

    0

    0
  4. naa says:

    Lawa sgt handbag marsha. Brand apa eh?

    0

    0
  5. kukumalu says:

    1st

    0

    0
  6. unknown says:

    cantik walaupon ko xmake up dik..

    0

    0
  7. anie says:

    Haah beg dia simple, elegan nmpk. Takde la asik nak berganti2 ikut baju. Sweet both of them

    0

    0
  8. nie says:

    Beg lawa elegan, simple attire. Tak solek pun cantik gak. Agaknya klu che ta tak solek lg lawa kot. But sometime i wish artis2 ni gi la negara selain London. There are so many beautiful place to explore

    0

    0
  9. Che ta says:

    Mana tudung????

    0

    0
  10. mummy says:

    suka tengok marsha , x perlu mekap tebal , pakaian pun simple, beg pun cantik .

    0

    0
    • Anonymous says:

      That is what we called being PRACTICAL…. kalau gi jalan-jalan go as simple as possible. Wear something practical and comfortable. Tak perlu mekap bagai…bulu mata bagai….Tak macam Che TA and Zizie Izzete gi melancung…. HAZAB…sarat barat… semua collection branded dia time tu lah nak melaram macam lah orang heran sangat…. tu yang jenis pergi melancung gi tempat tempat shopping amik selfie… setakat gi tempat tempat bersejarah or tempat yang cantik permandangan takde nya…
      Melaram…amik gambar… lepas tu sahre dengan media… lepas tu kata tak menunjuk… iyo lah tu….

      Dah macam orang CHINA (negeri China) gi melancung… OMG…masing masing nak menunjuk menunjuk…nak stand out from the crowd. Kalau kat airport tu kita boleh

      0

      0
  11. adi says:

    naper muka laki dia asek pose yg sama, dari before kawen, kawen, n now…cuba senyum skittt…jgn kepit mulut tu..hihi

    0

    0
  12. r i t a says:

    beg tu mcm x kena dgn dressing. cuba lagi. kami tahu la ko nk tayang Hermes tu kan??? alahai.

    0

    0
  13. Lalala says:

    Kan elok camni simple je. Org tgk pun aman je in awe. Takde la nak kritik2. Hehe.

    0

    0
  14. ada aku kesah says:

    waaa suka tengok dorang takde le over ke apa. ini baru enjoy gi honeymoon. tak perlu nak mekap tetebal dengan fesyen kalah omputih. wat rilek wat peace je good good ~ ^^

    0

    0
  15. Anonymous says:

    suka tegok kapel ni..masa nk kawin pn x kecoh sgt…x mcm pasangan bengis n ketot y nk kawin tu..menyampah..harap2 dia orang bahagia hingga ke jannah…cantik masha..pakaian pn simple je…x de la sarat bagai..x mcm fmly cik ta klau gi london..ank beranak semua dh over fesyen…ngan si aisyah d letaknya sebeso2 bunga ats kepala..cik ta plk dressing mcm dh terlbih over plk…haaa satu lgi…nape cik ta berlakon dlm cite k.mar tu x cantik..paling menyamph si izreen ngan watak terlebih gedik…agak dh x de cite lain ke nk wat…klau cite mak cun leh terima lgi…klau cite k.mar enth ap2…buang karen je tengok…

    0

    0
  16. Pahiram says:

    Mmg sokong sape2 yg ckp che ta tu over klu g oversea… sian che ta, knonnya up to date, moden huhu… g london pkai bju trg, mekap tbal, huhu… mat saleh msti pelik tgk… che ta mmg xde aura elegance

    0

    0
  17. marsha comel. mekap tak tebal. natural sgt.

    0

    0
  18. Jemah Laser says:

    kali ni Marsha memang agak low profile. dah berubah, kot. tapi apa2 pun kekdahnyer tetap sama, lelaki kaya. dulu dengan kerabat, tak jadi. ni ngan anak Datuk, orang kaya Penang…hah nasib baik jadi. hmm untung lah hidup bertuah. harap jangan Islam pada nama je ye, Marsha.

    0

    0
  19. salmah says:

    laki dia senyum tak de nampak gigi. sopan tu.
    jgn2 gigi dia tak cantik. belum sempat gi dentist

    0

    0