Written by Bella | December 12th, 2018

Sebelum ini , pelakon Rozita Che Wan dikatakan mahu membuat kejutan dan kelainan dengan menggayakan gaun pada perlawanan akhir AFF Suzuki Cup. Ramai juga yang tidak sabar melihat penampilan beliau semalam.

Namun, ketika hadir ke stadium Che Ta dilihat tidak memakai gaun tetapi penampilan beliau masih lagi ‘meletop’ dan memukau.  Rata-rata netizen memuji betapa cantiknya beliau ibarat remaja dengan fesyen ‘mengerlip’ hasil sentuhan pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini.

Jom lihat  beberapa lagi  foto fesyen menawan Che Ta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kalau dah namanya Che Ta, beliau pasti akan sentiasa kelihatan ‘vogue’ dan anggun tidak kira dimana sahaja. Tiada siapa boleh lawan gaya beliau.

35 responses to (5 FOTO) Fesyen ‘Mengerlip’ Che Ta Ke Stadium Hasil Sentuhan Rizman Ruzaini

  1. El says:

    Berfaedah ke yang di buat die macam ni,

    9

    0
  2. Anonymous says:

    Cheta letak bulu mop dkt telinga xde yg nak troll ke?

    3

    2
  3. Anonymous says:

    Relevant ????

    2

    1
  4. faraj says:

    Kesian plak tgk Che Ta ni….mcm org Hutan baru jadi Manusia.(Tekejut)… perasan btol lah Che Ta..Ciptaan Rizman Ruzaini .. Mokcik2 kpg tersusun jer pakai @ Mokcik gi TESCO jr paki ciptaan Rizman Ruzaini ni…Jadi Boneka Rizman Ruzaini Che Ta ni..amat memalukan..eeee

    8

    5
  5. Anonymous says:

    aduyaiiii tak malu ke pakai mcm ni???? ni bukan tutup aurat….ni balut aurat.

    6

    4
  6. bzbody87 says:

    nak fesyen pun kena lah bersesuaian dengan tempat cik kak oi

    8

    2
  7. gg says:

    ni bukan vogue, ni x sedar diri dah tua bangka la dol

    12

    2
  8. anak nogori says:

    che ta ni takdak pulak yg dok habaq bangsa final suma ka

    3

    1
    • Anonymous says:

      itu laaa camne che ta dpt tiket pulak

      2

      1
      • netiz` says:

        usaha beli online smpi dpt la… adoilaa.. da tua2 pun bodo..!

        2

        2
      • Anonymous says:

        zaquan adha kan adik ipaq che ta..no wonderlaa dpt tiket melaui zaquan..dlu wktu ayu rodah blom kawen ngn zaquan pun ayu rodah mmg rajin p stedium n lan petpet mesti ade temankan ayu rodah p stediumm…lan petpet plak kawen ngn kakak depa ni…

        4

        0
    • izz says:

      betoi wey..player mmg dapat tiket tp tak sure bapa keping.sbb husband kawan aku besfren dia player kedah besa bagi tiket kat depa.

      1

      0
  9. Yekeni says:

    The earrings – hideous

    2

    2
  10. Anonymous says:

    mcm ini pun boleh di katakan sentuhan rizman..pelik. Anting2 sangkut je, suar tu biasa je mcm taon 80an punya stok.

    8

    1
  11. Stadium Bukit Jalil says:

    Kau mmg nmpk mewah n bergaya lh Che Ta, cantik walaupun dh berusia,cuma padan2 lh sikit umuq dh nk maghrib…apapun Che Ta nmpk classy nk sesuaikn dgn bersuami muda, tak gitu.

    1

    2
  12. akulelakiitu says:

    Nanti pakai kain putih 5 helai, cukuplah syarat menutup aurat dengan sempurna, inshaAllah.

    5

    0
  13. Anonymous says:

    tak kenapa si anas ni beria sgt eh ambik gamba dgn che ta?

    2

    0
  14. Anonymous says:

    AKU KALAU PAKAI MACM NI..KALAU MALYSIA KALAH…AKU MALU SETAHUN…

    1

    1
  15. Anonymous says:

    Che ta, nak buat permintaan….saya suka Che ta tak pakai bulu Mata Palsu….menyeramkan. bulu Mata original lebih cantik. Says suka tengok ayu raudhah sbb dia tak menyeramkan. Kecuali Che ta memang dapat job jadi pelakon menyeramkan…Che ta boleh dapat anugerah pelakon terbaik sbb memenuhi kriteria

    1

    1
  16. joy yah says:

    gigih nar nak berfesyen…cm jakun…x nak kalah nk gak tjk dia tetap vogue daboom

    0

    1
  17. Gula says:

    Attention seeker

    0

    1
  18. OwlME says:

    kalau minat terhadap fashion memang mcm ni.. org tak minat fashion memang akan merepek mkn kerepek.. The Most Che Ta.. I loike!

    0

    0

Leave a Comment

Optional