(5 FOTO) Aksi Panas Fara Mendoza Bersosial

Hiburan

(5 FOTO) Aksi  Panas Fara Mendoza Bersosial

Fara Mendoza, nama yang sebelum ini tidak pernah kita tahu jadi popular kerana kes beliau mendakwa aktor Fizz Fairuz menggoda beliau menerusi aplikasi WeChat.

Sebenarnya Fara yang baru sahaja berusia 25 tahun ini adalah artis baharu naungan MIG Talent yang dimiliki oleh David Teo dan baru saja menamatkan kontraknya baru-baru ini. Fara  pernah muncul dalam beberapa drama sebagai watak pembantu .

Advertisement

Namun bukan itu yang kami ingin bicarakan. Kami ada mendapat beberapa foto panas dan seksi Fara ketika bersosial. Pergh, memang daring habis aksi beliau, siap comolot lagi.  Sebelum ini memang ramai pun yang mengatakan beliau ini memang seksi habis.

Ok, kami tak mahu lah komen lebih pasal perkara ni. Jom kita lihat foto-foto beliau ketika bersosial dengan membaca artikel ini sepenuh.

Its party time bebeh! Err air apa dalam gelas tu?

Muah ciked!

Abe-abe vape pun tak leh challenge i

Wangi leher you ni..perfume apa you pakai? Beli kat downtown ke..

im sexy and i know it..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...