August 12th, 2015

Fara Mendoza, nama yang sebelum ini tidak pernah kita tahu jadi popular kerana kes beliau mendakwa aktor Fizz Fairuz menggoda beliau menerusi aplikasi WeChat.

Sebenarnya Fara yang baru sahaja berusia 25 tahun ini adalah artis baharu naungan MIG Talent yang dimiliki oleh David Teo dan baru saja menamatkan kontraknya baru-baru ini. Fara  pernah muncul dalam beberapa drama sebagai watak pembantu .

Namun bukan itu yang kami ingin bicarakan. Kami ada mendapat beberapa foto panas dan seksi Fara ketika bersosial. Pergh, memang daring habis aksi beliau, siap comolot lagi.  Sebelum ini memang ramai pun yang mengatakan beliau ini memang seksi habis.

Ok, kami tak mahu lah komen lebih pasal perkara ni. Jom kita lihat foto-foto beliau ketika bersosial dengan membaca artikel ini sepenuh.

Its party time bebeh! Err air apa dalam gelas tu?

Muah ciked!

Abe-abe vape pun tak leh challenge i

Wangi leher you ni..perfume apa you pakai? Beli kat downtown ke..

im sexy and i know it..


Comments are closed.

Loading...