Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

5 Artis Bakal Menguasai Dunia Hiburan Malaysia Tahun Ini Sebagai Cover Majalah Hai

Konsep yang sangat menarik dibawakan oleh majalah HAI apabila menampilkan 5 selebriti sebagai cover majalah mereka. Shah Jaszle, Johan As’ari, Tasha Shilla, Shila Amzah dan Neelofa sememangnya mula dikenali sejak tahun lepas. Kemungkinan besar pada tahun ini, nama mereka akan bertambah gah.

5 artis

Advertisement

Kalau korang tanya mana satu yang Abang Nara rasa yang paling akan meletup, sukar jugak nak bagi jawapan.  Kelima-limanya ada kelebihan masing-masing. Apa pun dapatkan majalah HAI bulan ini untuk cerita menarik tentang 5 supernova ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 Comments

  1. angelina jolie celup

    February 1, 2012 at 6:01 pm

    PEDULI APA AKU..AKU PN X SUKA NGA NEELOFA PERASAN CANTIK..BUKAN NYA CANTIK SGT PN..BIASA JEWWWWWWWWW….AKU PN ASAL KELATE GAK,TP AKU MEMANG MELUAT TOL NGAN NEELOFA NIH!!!!! X SUKA WEIII,X YAH LA NK SEXY BAGAI!!!! BWEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

  2. blueberries

    January 17, 2012 at 9:05 pm

    Samekom. …..Hambo2… Berdebu komen korang espacially pasal lofa yeeeeee. ..Aku paham rmai haters lofa coz isu kontroversi die tapi aku cuba bersikap rasional. .Sory eke…pada aku noor neelofa nie mmg berbakat. Itu hakikat. Masa aku mula 2 knal die time citer Tahajud cinta n jiwa lara. .Biaseny pelakon lain sume sama cara diorg nie.very typical msian act tp aku tgok die nie lain ckit. Mcm fresh air…..sesuatu yg bru. Cara lenggok bahasa natural. .Aku tau ramai x setuju tp tak kenal mka x cinta. Msih terlalu awal utk menilai dia…tggu lah filem dia keluar nnti bru komen bru adil. Newey dia ada 5 buah filem akn ditygkn 2012. Azura, sam, lemak kpg santan, hantu kapcai n taiko ( semua produksi kelas A ) drama dejavu arhn erma fatima. Cuba pikir secara lojik kalau die x berbakat nakke director Kelas A nie sume nk ambik? Just wait n see. .Mcm mane agaknye kalo lofa mng pelakon terbaikn pasti rmai yg nangis coz x leh terima hakikat. Btw ant 5 yg bkal success ialah Lofa, shila n johan base on bakat dn followers.

    • Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon

      February 5, 2012 at 10:37 am

      blueberries.. aku setuju dengan ko. Diorang ni judge org lain sebelum tau kemampuan sebenar org tu.. Aku pernah jumpa Neelofa kat set, dia baik orangnya, tak sombong, dan layan semua org sama rata.. takder mcm sesetengah artis, cuma nak bergaul sesama artis ajer.. Baru2 ni tengok Kasih Najihah kat TV9, lakonan Neelofa mmg bagus… :D

  3. mail lambung

    January 16, 2012 at 10:58 am

    perghh..neeolofa mantap siot..klau tonggeng tu tk bleh tahan..

  4. shilalasTAIK

    January 16, 2012 at 9:14 am

    Geliman aku tgok fans shila n.d lala ni ,gedik 2×5 mcm penyanyi nya ,klau dekat twitter mcm pelesit ,gambar semua nak dengan lelaki !! Geli wehh ,umur budak lagi perangai mcm haper je ~ Konon nya diva sbab dah nyanyi dri umur 13 tahun ye ? Suara dri dlu smpai skrang mcm budak2 je ,vokal lagi lah ! tengellam trus antara jac n ning . Please ! nyanyi lgu orang n beribu sesalan tu je yg naikkan dia ,kalau solo je YANG HADOOO! Kalau dlu nyanyi nak mcm agnes konon nak menari2 jugak ,kalau tenaga KUDA mcm Faizail thair or Stacy takpe jugak !

  5. Tutifruti

    January 15, 2012 at 2:57 pm

    Sedap gigit. Gigit padding hahahaha!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama