Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

5 Artis Bakal Menguasai Dunia Hiburan Malaysia Tahun Ini Sebagai Cover Majalah Hai

Konsep yang sangat menarik dibawakan oleh majalah HAI apabila menampilkan 5 selebriti sebagai cover majalah mereka. Shah Jaszle, Johan As’ari, Tasha Shilla, Shila Amzah dan Neelofa sememangnya mula dikenali sejak tahun lepas. Kemungkinan besar pada tahun ini, nama mereka akan bertambah gah.

5 artis

Advertisement

Kalau korang tanya mana satu yang Abang Nara rasa yang paling akan meletup, sukar jugak nak bagi jawapan.  Kelima-limanya ada kelebihan masing-masing. Apa pun dapatkan majalah HAI bulan ini untuk cerita menarik tentang 5 supernova ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 Comments

  1. Handy Orten

    September 12, 2012 at 11:56 am

    Impotent guys never ever had it so excellent. Viagra pioneered the oral cure for Male Erectile Dysfunction. As well as the baton, it appears, is transferred to Cialis. In between, Levitra also manufactured its existence felt. But Cialis could be the upcoming drug containing the world on its ft.

  2. shilalas

    April 14, 2012 at 11:55 am

    hahahaahhah. rata-rata korang semua salah lah wei. Shila Amzah dah semakin naik wooooooo. Johan pun dah menang ABPBH, termasuk Tasha Shila. Shila Amzah pun menang. betul lah majalah hai, dorang ne at the end of 2012 akan jadi supernovaaaaaaaaaaaaaaa. ok peace

  3. mizz

    March 27, 2012 at 4:03 pm

    siyes aku x minat johan…x taulah knp…diorg sume ni nak kata hot sgt xdelah…takat wat meriah red karpet dgn berfesyen bagai jek kot…

    silalah dislike…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top