January 13th, 2012

Konsep yang sangat menarik dibawakan oleh majalah HAI apabila menampilkan 5 selebriti sebagai cover majalah mereka. Shah Jaszle, Johan As’ari, Tasha Shilla, Shila Amzah dan Neelofa sememangnya mula dikenali sejak tahun lepas. Kemungkinan besar pada tahun ini, nama mereka akan bertambah gah.

5 artis

Kalau korang tanya mana satu yang Abang Nara rasa yang paling akan meletup, sukar jugak nak bagi jawapan.  Kelima-limanya ada kelebihan masing-masing. Apa pun dapatkan majalah HAI bulan ini untuk cerita menarik tentang 5 supernova ini.


92 responses to “5 Artis Bakal Menguasai Dunia Hiburan Malaysia Tahun Ini Sebagai Cover Majalah Hai”

  1. Handy Orten says:

    Impotent guys never ever had it so excellent. Viagra pioneered the oral cure for Male Erectile Dysfunction. As well as the baton, it appears, is transferred to Cialis. In between, Levitra also manufactured its existence felt. But Cialis could be the upcoming drug containing the world on its ft.

  2. shilalas says:

    hahahaahhah. rata-rata korang semua salah lah wei. Shila Amzah dah semakin naik wooooooo. Johan pun dah menang ABPBH, termasuk Tasha Shila. Shila Amzah pun menang. betul lah majalah hai, dorang ne at the end of 2012 akan jadi supernovaaaaaaaaaaaaaaa. ok peace

  3. mizz says:

    siyes aku x minat johan…x taulah knp…diorg sume ni nak kata hot sgt xdelah…takat wat meriah red karpet dgn berfesyen bagai jek kot…

    silalah dislike…

Loading...