Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(49 GAMBAR)Majlis Persandingan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza

Cantiknya baju majlis persandingan Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Kedua-duanya pun nampak berseri-seri. Sekali lagi Abang Nara ucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Semoga perkahwinan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Advertisement

Lagi 48 gambar majlis persandingan Norman Hakim dan Memey Suhaiza dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Advertisement

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Advertisement

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Advertisement

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Kredit gambar kepada Rotikaya, OhBulan dan ramai lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

283 Comments

  1. reserve

    March 28, 2012 at 12:20 pm

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about (49 GAMBAR)Majlis Persandingan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza | .

  2. puprilish

    January 1, 2012 at 1:12 pm

    Aku lihat mereka berdua ni tak sepert pengantin baru. tak nampak berseri pun. Oh Memey dah puas hati kau lah tu, dah rampas suami org and lapas tu porak perandakan rumahtangga org. Aku heran sgt lah awak ni? Aku nak tanya awak lah tak ada lg ke lelaki hot and single kat malaysia tu? Ni, laki org kau grab. Aaroon aziz kan ada lg hot dr cnorman ni, anuar zain kah. sapa aje lah yg title “single” tu.

    Memey ni mmglah awak happy tp satu hari nnti awak sendiri kena padahnya. Allah itu maha adil. Tp saya kesian sgt dgn kak abby. kak abby bwa bersabar ye, apa yg berlaku tu ada hikmahnya.

    Wow, perkahwinan pun totalnya $12 juta, kaya-kaya jgn saja kaya hutang ye abg norm. Kahwin-kahwin jua jgn lupa bayar hutang tu kat bekas isteri. Awak plg memey jgn saja abg normmu itu tak bayar duit antaran awak. Anyway saya ucapkan tahniah lah kpd mereka berdua ini kerna berjaya menyakitu hati sorg insan yg bernama abby. isk isk..apa ada dgn cnorman tu ye. saya tak nak lah adik saya kahwin dgn laki kaya dia..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top