Written by AbangNara | September 26th, 2011

Cantiknya baju majlis persandingan Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Kedua-duanya pun nampak berseri-seri. Sekali lagi Abang Nara ucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Semoga perkahwinan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Lagi 48 gambar majlis persandingan Norman Hakim dan Memey Suhaiza dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Kredit gambar kepada Rotikaya, OhBulan dan ramai lagi.

283 responses to (49 GAMBAR)Majlis Persandingan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza

  1. RedGurlz says:

    Nape memey xdak b***t? leper jer aku tgk.. kurus keding jer.. tp mekap mmg glam giler..
    Tahniah la kat korang kan.. semoga norman tidak menjadikan memey seperti abby abadi kerana tidak mustahil norman akan berkelakuan seperti itu sekali lg..

    0

    0
    • papa says:

      semoga perkahwinan kamu kekal ke akhir hayat…. pasangan yang sangat cantik…

      0

      0
      • wahh..congrats lah yee…puas ati gila kan ko norman tu..berseri2 muka memek..muka seri perampas..huhuhu…:D

        0

        0
        • wakakaka!! says:

          muko nurelle iras cipap si abby ada hati nak promosi blog..wakakaka!!! simpan muka kerang nganga jer kat situ, takder beza ..wakakaka!!!

          0

          0
        • Pondan Cover® says:

          very da FELDA baju dey ols ni… sesuwai sangat… memek si penoreh getah kawin ngan ahbang noman pengait kelapa sawit… gitewwwww.. korang mampooo?

          0

          0
        • sekuntum mawar berapi says:

          jarang-jarang betul aku tengok pengantin yg tetiba ada muka anak interprame kat majlis… dalam hati si norman tu mesti kata “spoil betol anak2 gua ni, gua tengah feeling bagus nk bersanding ni korang sebok2 menyelit plk” …

          bagi aku si norman terlalu tua untuk disandingkan… warna baju pun tak kena konon2 nak nampak muda la kot… langsung takde seri… macam sekadar scene dalam filem je…

          0

          0
        • opps says:

          aku baru perasan ar… MULUT memek besau bile senyum….

          patut ar normann suka…….

          0

          0
        • hekeleh ko ni wakaka..atleast aku tak takut nak bagitau sape aku..ape adehal???…adehhh…mesti ko ni kaum kerabat memek tu kan..kesian..kesian…hakhakhahak :D

          0

          0
      • syazanna says:

        knpew la memey nie ramps norman dri abby,,pew la slah abby,,aq pon x phm la,,,,da x d llki len kew ???

        0

        0
    • baidzura says:

      1STIME aku tgk pengantin perempuan BERIA2 NK CIUM / KISS PENGANTIN LELAKI… tanpa rase malu / segan…. kan…………………..?

      0

      0
    • ilmu putih says:

      tahniah……….cantik gaun memey

      0

      0
      • anti memey says:

        baju aje yg cantik…buat apa nak banggakan sangat perkhawinan bjuta2 tu..tak ada guna nya kalau tak diberkati org ramai… lepas memusnahkan rmh tangga abby, tak kasihan ke tengok anak2 dia yg tak tau apa2 tu..kasihan…akibat nafsu tanpa memikirkan saat isteri mgandung,,,ank2 n isteri dikorbankan demi ppuan tak sedar diri..muka cantik..hati busuk!

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eleh……..orang ramai ke yg kasi berkat? bukan allah yg kasi berkat n rezki? jangan salah kn memey ape2 pn salah kn si norman lah ! dia yg gatal mengenyam nk yg pompan muda anak dara lagi ! kenape nk salah kn memey ni ! kadang2 mulot jantan yg dh kawin ni macm sialllllllllllllllllll !!!!!! bila kenal2 ngan ponpan je cerita pasal prblm ngan bini…..bini pemalas lah….dh nk berpisah ngan bini lah…dh nk cerai lah….bini suroh sondol belakang lah… macm2 lagi lah !!!!! padahal bini tu baik2 aje takde hal ape2 pn……………….jadi nk salah kn sape? salah kn pompan yg tak tau ape2 ni!

          0

          0
        • hello says:

          hello..dara? mcm mana tau dia dara ke d tidak….

          0

          0
      • anti memey says:

        baju aje cantik..hati busuk..PERAMPAS

        0

        0
        • lai says:

          x baik kata begitu……..kadang 2 kita tidak diminta untuk jadi perampas…….doakan saje mereka bahagia hinggu ujung nyawa ye……..salam

          0

          0
        • Dara Ceria says:

          Btol tu… terkadang qada & qadar adalah rahsia yg x terjangka dariNya…. Doa jer yg terbaik buat mereka. Siapalah kita nih…. muhasabah diri…..

          0

          0
      • peah... says:

        xnmpk mcm baju rm berjuta2 pon…ke juta2 rupiah nih???

        0

        0
    • nano says:

      Yelah……betul tu. Mekap cantik tapi kurus nampak tulang

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tkan lah norman nk buat gitu kt memey….dh terang memey ni muda n jambu ………………untok memey jangan beranak dulu tau takot nanti norman buat hal kalau ada anak leceh nk lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii btw selamat berbahgia………………norman kalau sondol tu agak2 ye biar sopan n the santon ok normannnnnnnnnnnnnnnn

      0

      0
    • saya says:

      haah.. kering giler kot! nampak tulang-temulang dia..

      0

      0
    • miss nona says:

      bang nara… gambo blur2 tuh kasik kuorkan je la dari entry.. buat penat scroll bawah je.. btw, ini ke baju yang juta2 tu?

      0

      0
      • warda says:

        Bkn ney baju yg berjuta2 tu…Tu wktu persandingan kt hotel crowne plaza kot x silap aq…28 sept ney…Tggu la gmbr2 oleg abg nara kte ney…

        0

        0
    • namruin says:

      cantik la memey…

      0

      0
  2. lady says:

    OMG!!!ape2 pun 1st of all congrats to both of them…to memey “ko nak sgt norman nie kan…puas ati dah dpt”?wuekkksss…

    0

    0
    • Kaseh says:

      Memey senyum puas…nangis tharu sb bangga bl norman sanggup tinggalkn abby utk bsm dia..minah ni rs dia lbh bgssssla tue..blh ke bhagia klu ade hati y mnangis?? Rsnyer sume anak nk ayh n mak dia bsm

      0

      0
    • terang bulan says:

      yep.. tahniah..
      tp kan.. apsal dlm gamba mcm semak semacam je suasana nye…………………….. bju sarat sgt…..

      0

      0
      • peugeotcyg says:

        peugeot cyg xtau nk wish ape kt dorg ni..
        nk wish ‘semoga berkekalan’,tingat lak apa yg dorg bt kt abby ngan ank2..
        nk wish yg dasat2 pn xsmpai ati..mcm jaat lak peugeot ni…
        hmmmmmmm…..tahla…

        0

        0
    • Fairytopia says:

      korang perasan x norman ni mcm watak dlm citer pasrah la.. pelakon yg name wilma tu rampas norman dari erra, last2 bila diorg da kawen norman nyesal, pastu cari balik ex dia erra..hmm same la..

      0

      0
  3. syasya says:

    auuwwwwww….

    0

    0
  4. SENGAL.. says:

    selamat pengantin baru……semoga kekal keakhir hayat……amin…

    0

    0
  5. PSM says:

    Kalau aku jadi abby…sedihnya aku..anak aku ada kat sana…tapi apakan daya bapa punyai hak juga..

    norman jangan lupa hutang tu bayar…

    0

    0
    • MSP says:

      ko x tengok melodi ker? kan abby cakap dia dh xder raser pape pun…ok jer die gumbira di samping kekasih tersayang zul ariffin tuuue…yg ko lebih2 apehal plak? x der kojer yer?

      0

      0
      • KK vogue says:

        hrmmmm setuju… abby pun bkn baik sgt… same je sbnrnye… bp ramai da jmpe die kt club…huhuhuhuhu
        doakan je yg terbaik.. x payah le nk dengki sgt…

        0

        0
      • PSM says:

        aku kata kalau aku jadi abby…
        maksud nya kalau laki aku buat perangai macam si norman tu…

        paham dah?

        0

        0
    • osman taring says:

      norMANGKAQ…nikah dah,sanding pon dh…pas ni tlgla bayaq segala hutang2 yg ada kt pihak sorg lg 2…rs dok ada lg kot balen2 hutang 2…bukan apa..nk peringat ja..syok2 jgk..

      0

      0
  6. donat says:

    memey cantik..tp xde seri pengantin.

    0

    0
    • hamba allah says:

      cipap pon dh x de dara mcm mne nk ade seri pengantin…tu pon ntah baper jntn die dh tdo..sesuai la dgn muke die

      0

      0
      • hamba allah juga says:

        kau ni main bantai je bwt cte tuduh org..kalo xde bukti jgn ckp..bwt tambah dosa besar jek!

        0

        0
        • betukkan keadaan.. says:

          wei betullah apa yg dia kata…aku ada bukti…aku duk bersebelahan je ngan opis dia kat ukay perdana tu…
          hukum manusia terlepas..akhirat azab menanti…janji aku dah buktikan kat mahkamah…hukum dunia memang lepas…aku x suka bersubahat…

          0

          0
        • sang says:

          ape ko melalut ni keadaan? cecte cecte panjang sket kalo ye pon nok btolkan keadaannye hoi

          0

          0
        • betukkan keadaan.. says:

          aku x melalut…aku berkata benar…
          aku duk bersebelahan ngan opis norman…aku x pandai nak buat cerita…seminggu pas diorang terkantoi tangkap khalwat…aku terserempak ngan memey naik opis norman dengan membuat penyamaran pakai tudung….bukan setakat penyamaran tudung je…keta pun di tukar guna mayvi kaler putih…masa tu aku buat ot…terserempak kat tangga kul 1.30 pg…apa ada dalam kotak pemikiran awak? klu sorang gadis datang opis lelaki around 1.30pg? …sukahati percaya atau tidak terpulang smua bukti2 dah ku kemukakan di mahkamah pun…tapi mereka sangat bernasib baik…itu sahaja…ke nak suh aku scathes cara norman panjat dinding pakai boxer? upsss!!!

          0

          0
        • hamba Allah says:

          kalo ye pon perkara tu betul islam menggalakkan kita menyebarkan aib orng ke~!! cuba fikir jika Allah teralikkan anda jadi mcm dia satu hari nanti~ Allah maha kaya wahai manusia~ mcm mana awak nak minta ampun ngan dia kalu menyebar aib dia mcm ni~!! itu kekhilafan dia n Alhamdulillah dia selamat bernikah~!!

          betulkan keadaan?? awak org apa ye sampai mcm tu hebat anda sebar aib mereka~!! pahala ke yg anda dapat cuba fikir sekali anda bukak aib org beribu kali Allah bukak aib anda~ jika anda perfek anda xkan sebarkan aib org~~ maffkan saya tp anda x patut memalukan mereka sampai mcm ni~!! apa yg anda nampak x sama apa yg terjadi itu yg pasti~!! maaf

          0

          0
  7. kite says:

    pas ni citer pasal orang laen plak ea, minggu nie je asyik pasal korang je. Bosan2~

    0

    0
  8. fiza cute says:

    arghh! semaknye baju die..banyak sgt batu2..panas kot kalau pakai..

    0

    0
    • Fairytopia says:

      btl2..nmpk bju tu mcm over pun ada jgk.. naik mnymph lak aku tgk diorg ni, dlu mse norman ngn abby diorg kawen diam2 kan? ni ha amikk balas dendam la skrg ni pung pang pung pang 1 m’sia

      0

      0
  9. luvlavender says:

    family NGASRI die xjmput ke..kate sedare.. :)
    *cian penaja2..konon mutiara pling mahal bagai..tp ble smpai kt memey..sumenye nampak murah

    0

    0
  10. red says:

    serius..sy rasa memey sgt x cantik..10 kali tgk pun, bg sy tetap abby lg sweet..mcm abby lg muda banding memey biarpun abby dah anak 3, memey baru kahwin. sy x sokong sapa2 antara drg..ju7st nak ckp apa yg sy nampak..adoiii..cantik luaran x penting kot..tp cantik ke dlman??

    0

    0
  11. AB says:

    mak aii…obses sungguh 2 org ni…tak cukup dgn banting, poster segala mak nenek….dengan kek2 sekali ada muka dieorg…boleh food poisoning gitu…hehehe…

    0

    0
  12. APTB says:

    korg ni kalau x ngutuk dorg ni tk boleh ke? lau tak suka jgn tengok, pastu korg kutuk2…wat menambah dosa korg yg tk pernah surut tu…apapun memey sgt cantik baju pn very the vogue..huhu

    0

    0
  13. terkome says:

    serious memey ni cantik..without makeup pon cantik..tp,sayang la..napela laki org gak kau nak..

    0

    0
    • AKU says:

      setuju..mmg ALLAH ciptakan dia cantik..x di nafikan..tp tu la perangai tu..x pa laa..dia pun dah kawin semua manusia buat salah..moga dia insaf…

      0

      0
    • whateberrr says:

      muka cantik tak menjanjikan perangai pun cantik.

      0

      0
      • wakakaa says:

        muko kau huduh..cam cipap si memey..terus ko wat statement ala2 guru agama gitu…wakakakkaa!!

        0

        0
      • hamba Allah says:

        macam2 komen yg dibaca banyak pada negatif dari positif~ kalu kita ni islam sejati bukan kata2 kesat yg patut kita bg~ kita bukan Tuhan tuk menghukum~ kan mendirikan masjid tu perkara yg dituntut n mulia~ setiap kejadian tu sudah ditentukan Allah~ biarlah kita ni kepala bertutup n mulut pun bertutup juga jg perbahasaan yg nak dikeluar~!!

        kita tau ke hati org tu cantek ke tak~ kan berdosa~ yg penting kita doakan kebaikan buat mereka~ n doakan supaya kedua2 belah pihak akan mendapat keberkatan~ kenapa kita pulak yg nak sakit hati diatas kebahagiaan insan lain~ dah perjalanan hidup mereka mcm tu~ kita harus hormat ketentuan Allah~ ingat apa yg kita katakan itu bakal jadi pada diri kita~ Allah Maha kaya ingat itu~!! hidayah itu Allah pilih tuk bg pada sapa saja yg dianngap layak~!! wallahhualam

        0

        0
    • sosok says:

      aku setuju gakk..walaupon aku x suka gile dgn memey..ahahah..tp aku rasa dia sgt cantik time ni..so terpksa luahkan jugak laa..ahahaha

      0

      0
  14. ieda says:

    alahaii…x berapak nak berseri laaa pengantin perempuan tu..x tahu nape…ape pun selamat pengantin baru la yerr…utk memey jaga elok2 suami tu takut nanti ape yang berlaku kat abby berlaku jugak kat diri sendiri..abby yg cun melecun pun si norman bole curang apatah lagi si memey ni…..

    0

    0
  15. zana says:

    rasanya farah AF jauh lebih berseri majlis diorang ni…
    tak menarik langsungggg..

    0

    0
    • wakakaa says:

      perkahwinan ashraff muslim 10X tak menarik..wakakaka11

      0

      0
      • akubukanartis says:

        psiko!

        0

        0
      • uktymedina says:

        Silap la Reflessia pilih memey gayakan baju pengantin tu…tak naik lansung serinya…baju actually okey..cantik…maybe a bit too much batu2 tu..but overall okey la~ juz tak kena pd body memey…..mayb if bg artis laen yg pkai yg body cutting dpt srlahkan bj tu dat will be da most wanted wedding outfit~ i can imagine if mayb Rozita Che Wan kew yg pki…or maybe other popular artist yg better career achievement…sure cantik baju tu digayakan~ just my opinion….^^

        0

        0
    • ntah pape says:

      wakakaa bodoh,psiko,aku rs dia memey or yg sekutu ngan dia,prangai kutu..

      0

      0
  16. terkomen says:

    serious memey ni cantik gila..without makeup pon cantik..tp,napela laki org gak kau nak..semoga memey n norman berubah ke arah yang lebih baik selepas kahwin ni..

    0

    0
  17. Lola says:

    baju ape yg memey pakai tu…serabut dengan bunga..serius xlawa….pastu memey terlalu kurus baju tu nmpak xsegak kt badan dia..pengapit lagi berseri dari dia…make up ok cantik…keseluruhan sorry xboleh jadi wedding of the year…wedding of the year jatuh pada farah breep2…..terbaek!!!

    0

    0
  18. mummy piah says:

    Sedihnya tengok Norman bersama orang lain, patutnya di kala anak-anak sedang membesar, Norman bersama-sama Abby menguruskan dan melayan kerenah anak-anak. Bukannya naik pelamin bersama anak-anak. Dimuka Memey pula terpancar satu kepuasan kerana akhirnya berjaya memiliki Norman. Semoga ALLAH merestui kalian berdua. Buat Abby, tabahkan hati, jagalah 3 anugerah ALLAH dengan ikhlas. Ada habuan yang lebih baik akan ALLAH janjikan untukmu.

    0

    0
  19. Norma Jean says:

    Sungguh kurus kering Memey ni ye, sampai terkeluar tulang dada.

    Apa pun semoga berbahagialah hingga ke akhir hayat. Jangan pisang berbuah 10 kali ye.

    0

    0
  20. lin says:

    tak cantik langsung ………………….

    0

    0
  21. mulot celupar says:

    memey ni dah la mulot lebar.. tgn cam jntan plak 2.. opppssss maaf terlebih kutuk plak..

    0

    0
  22. mart says:

    Aku da xbape rajen nk belek2 blog bln ney..Bosan asek tgk pengantin xbeseri ney!!Bile la cite2 kawen korunk ney nk berakhir norman n memek oii..Bikin kac0 mood aku saje..huh!

    0

    0
    • hambe ALLAH says:

      enth2 norman ni dh kne nc kangkang gan memey…ko tgu je la memey mse ko kan tibe…hrp2 abby bsbr…

      0

      0
  23. RIMAS says:

    Baju Memey sgt sarat! rimas lemas tgk! eishhhh!! da la pelamin penuh bunga sarat.. ni baju sarat.. aduhai.. rimas semak lemas tgk ehhh.. kaler bj da sweet tp syg.. pastu keding..aduhai..tk santek tkde cutting ye.. n sokong sgt.. kot ye obses to one another, tkyah la smp ke kek kawin pon ada gambar korg pelok2.. R I M A S!

    0

    0
  24. Cutemummy says:

    Kesian memey ni gayat dapat laki…over

    0

    0
    • kan..kan..kan.. says:

      kan…mcm dia sorang je dlm malaysia ni kawen….bangga btul dia dpat nh yg mata keranjang tu..

      0

      0
      • doty says:

        sah cantik lagi abby abadi dari si memey kurus kering tu…………perghhh..malulah tengok psandingan pmpuan perampas tu…tak sedar diri;p
        aku asa 1 hr nanti memey akn rasa mcm mana abby rasa……………..padan dgn muka dia.heheh!!!!!!!!!!!!

        0

        0
  25. sheila says:

    dahlah tue..xpyh la nk ngutuk2 lagi…kalau memey salah,die akn dpt balasan…tp bkn kite yg mnghukum die…tp,Allah..karma itu ada…kite sbg mnusia tak payahlah nk busuk hati sgt mndoakan yg tak baik ntok org lain…doakan mereka bahagia…jgn dsbbkan die artis,korg lemparkan hinaan,cacian,doakan die yg bukan2..dkt luar tu,rmai lagi yg hadapi bnda yg same,bezanye,yg kt luar tu bkn artis…kata2 tu satu doa,korg ckp bkn2 dkt org lain nnti bnda tu pusing balik kat korang…

    0

    0
  26. liza1979 says:

    nape semua nak salahkan memey lagi.. cukup2lah.. biarkan dia.. kite x tau citer sebenar.. masing2 MAYBE ada silap masing2.. kite x tau.. x semestinya pompuan kena tinggal salah lelaki.. skrg ni mcm2 hal bole jadi.. just 2 b fair.. :)

    0

    0
  27. xnk wish pape, juz wait n c
    kite hnye mampu merancang tp allah sje yg menentukn
    juz nk tnglkan 3 prkataan
    “memey nmpk plastik”
    (^_^)

    0

    0
  28. mamabeg says:

    penat aku tgk ko senyum memey

    sama je semua

    pelastik!

    0

    0
  29. tatatititutu says:

    HA KO NAK SGT KAN…HAMBIK KO TRPAKSA SHARE KRUSI NGN ANK TIRI…~~~muka memey cm xpueh ati jek..(krusi sempit)

    0

    0
    • f says:

      err. memey puas je hati. dari gamba pun tau. kau je yg tak puas hati. bahahaha. kau pun janda Norman Hakim gak ke? Igt Abby sorang je…

      0

      0
  30. liza1979 says:

    sudah2lah tu.. xyah nak salahkan sape2.. masing2 ada silap masing2 yg kite x pernah tau citer sebenar.. x semestinya pompuan kena tinggal salah lelaki.. kat sini same je naik cuma publisiti lebih meluas tuk norman bukan tuk abby.. abby pun lebih kurang je dgn zul.. sorry.. just to be fair.. :)

    0

    0
    • tulip santek says:

      mmg la….tp mslhnye…diorg berpisah sbb norman n memey ade affair…abby ngn zul after diorg divorce ok!!!

      0

      0
  31. JEJARI KONTOT says:

    INI KER BAJU YG BERJUTA TU?MCM BAJU MURAH JER

    0

    0
  32. ada aku kesah says:

    haaa yang ni mekap dia cantekk!

    0

    0
  33. analiaa says:

    Cantik je memey ni. Para2 tukang kutuk di atas ni agak2 semua lg cun dr dak memey ni ka?

    Korang penanh dgr tak ayat ni —-> jodoh, pertemuan, ajal semuanya Allah dah tentukan.

    Bukan nak berlagak alim, tp nyampah la dgn mulut gampang sorg2 yg komen beria.asal tgok org, nampak yg buruk dulu.

    0

    0
  34. mummyleez says:

    tak de rantai berlian ke utk tutup tulang dada yg terjojol tu? sebab tu la org dok komen pasal tulang dada sebab tak de benda lain nak komen bila part tu. cuba letak rantai berlian… tentu org x nampak tulang dada tu.

    apa2pun… ko mmg sekeping memey, x sedap looorrrr tulang aje.. abby mantoppppp

    0

    0
  35. eka says:

    ewwww….cantek mmg cantek…tapi muke nmpak beno muke perampas!…muke.puas ati btol..

    p/s* pic 37 muke xsenang duduk bile kerusi kene share ngn anak tiri…!!

    0

    0
  36. putra says:

    hahhaha…jngn lpas nie kasut jimie choo tu lpas atas kepala norman sudahhh!!! heheh..mula2 bole la sweet2 kn!!! norman kot!! huhu

    0

    0
  37. sakura says:

    cantik gler bju pgntin memey!!!! smga bhgia hgga ke ank cucu……sgt cOmey memey….huhu…..

    0

    0
  38. ada says:

    Walaweyh.. ak tgk secara general nya dia ni cantik tp muka aja cantik badan walaupon kurus tp x cantik. Baju tak terletak kat badan dia.

    Dada leper, segala segi leper, n dia ni real nye muka dia aje putih tangan (seperti di atas) n tubuh badan yg lain gelap x cerah mcm muka.

    Btw, terlampau sarat baju tu sayang, better sederhana la skit. sakit gak mata aku tgk ni.

    0

    0
  39. EatPrayLove says:

    Walaupun baju cantik, mekap cantik, muka cantik (well…not so) tapi aku nampak semua buruk dan kejii…budak2 ni kecik lg xtau ape boleh la ko lobi.. Kalau ko rampas papa diorg mase dah besar jgn harap la diorg nak mesra2 mcm ni!

    0

    0
  40. putihkaseh says:

    Tahniah, berjaya akhirnye u berdua menempuh dugaan, memey memang cantik cuma nampak cengkung sikit muka dia, maybe susah hati or busy dgn persiapan hari bahgia dia, biasalah dia bukan mcm u all, org x kenal, pakai baju cantik ke, makan x cukup ke, ada ku kisah ….anyway memey n norman jgn lupa tanggungjawab kat anak2 ya, abby tu biarkan dia, lagi pun abby pun ada buah hati gak, rasanye abby tu nak naik pelamin lagi x??? sesuai ke??? tapi sian lak kat Zul teruna trang tang, tapi apa kisah, lelaki sepuluh kali naik pelami still ok jer, klau dah beranak 3 tu rasanye x sesuaiiiii …..

    0

    0
    • Cakap Biar Berlapik Skit says:

      ko nih jeles kat abby ya…?

      sukati dia la nak kawen ngan zul ke tak… cinta tak mengenal sesiapa weiii…

      ko ni mcm la laku sgt, tah2 anak dara tua ke ape ke…

      meluat…!!!

      0

      0
      • suka ati akula.. says:

        yela..apa nak kaitkan abby plak dalam citer ni..kan ke norman yang wat hal dulu..cuba flash back balik..abby tu jumpa zul pun lepas norman kantoi ngan memey..dan paling sadis..waktu tu abby baru abis pantang..nasib xmeroyan dapat laki cam norman tu..huhu…agak2la sapa nak sokong norman ngan memey tu..

        0

        0
    • molek siket says:

      woiwoiwokkk… kau mesti kakak atau adek atau sape2 jela yg kne mengene ngn momokkkkk tuu kan???. malangnye kauuuu.. kau pulak yg over2 kan? abby xkate ape pon kot. kot2 la kau pulak yg jeles tgok abby ? maklumla…abby kan cantek..aku suke… ape masalah ko dgn abby? die rampas laki kau ke?

      0

      0
  41. mamaaish says:

    solekan masa sanding sungguh cantik berbanding masa nikah.Kalau masa nikah mcm ni pastinya nmpk ayu,apa2 pun tahniah dan selamat pengantin baru buat mereka.

    0

    0
  42. S.A.Y.A says:

    Hmm bahagia yek bina mahliagai dari air mata org lain!

    0

    0
  43. aku says:

    persaan tak tetek dia cam lanjut/luyut ke bawah (refer 1st pc…) dada leper abis…can x cun plak

    0

    0
  44. memiaww... says:

    bju yg kaler peach tu tk padan ngn memey coz memey sgt kurus then bju tu sgt terdedah then sgt terselah tulang dada di situ…sume senyuman memey sgt2 fake tidak nmpak natural…senyuman yg dibuat2! papepun slmt pengantin bru…moge kekal hingge ke akhir hayat..amin

    0

    0
  45. bukan peminat norman or memey says:

    cantik….bontot memey xde sbb terlalu kurusss…..
    makan ati kot…..
    ramai sgt duk hentam dia….

    0

    0
  46. miralan says:

    aku nak tengok lame mane umah tangge korang boleh bertahan….kalo norman bole buat abby mcm tu, x mustahil die boleh buat jgk kt ko la memey….hidup ada hukum karma…what goes around come around…muke ko puas skrg kn..jgn nanti ko menangis menyesal tak sudah…

    0

    0
  47. mel says:

    gmba xda kualiti ni..

    0

    0
  48. insan biasa says:

    KITA DOAkan jer yg terbaek tuk dorg,sapa kita nak tentukan jodoh pertemuaan seseorg,kin ni jalan yg terbaek tuk NORMAN,ABBY,MEMEY,ANAK2 yg telah ditentukan oleh ALLAH S.W.T…kadang pelik org kutuk2 jodoh seseorg tu,bkn kita yang akan menjalani pernikahan ni,dorg yg akan jalani,so doakan yg terbaik jer,lau x suka xperlu nak tgk blog ni…..saya x menyebelahi sapa2 cuma mengingati jer,jodoh pertemuaan ajal maut semua ditentukan oleh ALLAH,kita merancang tp ALLAH yg lbh tahu apa yang terbaik tuk kita……

    0

    0
  49. mimie says:

    first…

    0

    0
  50. anti abby says:

    Ya Allah Ya Tuhan kau berkati la perkahwinan NH dgn Memey…panjangkn la usia perkahwnan diorng…nape la ada manusia yg busuk hati yg suka mendoakan kejatuhan org lain..huhuhu

    0

    0
  51. TERLEBIH SUDAH says:

    gmbr memey yg letak kt kek tu sebijik lisa surihani suda..

    0

    0
  52. menyampah betul says:

    Inilah perkhawinan 12 juta tu…macam 10 ribu aje… gempak nak mampus…kecoh satu dunia dibuatnya….
    Ingat2la 12 juta orang taja bukan duit korg sendiri entah2 kalau duit korg sendiri jadi papa kedana entah2 nikah aje… Memey jangan banga dgn ko ada…

    0

    0
  53. terlebih sudah says:

    gmbr kt kek tu dh mcm muka lisa suda..

    0

    0
  54. langkah mayatnya dulu !!! says:

    jgn2 duit hntaran utk memey ni pn utang gak ;)

    0

    0
  55. ladylea says:

    memey ni manis orgnya..cuma ada terpalit kisah lama buat org benci ngan dia..aku pon menyampah ngan kegatalan dia dan norman pasai tu aku tgk gmbar dia suma takder seri.apepon dia pakai nmpk murahan dan nmpk kelam jer..apepon dah tersurat jodoh dia dengan norman..kita doakan jer yg terbaik..begitu juga abby semoga dia mendapat yang lebih baik..

    0

    0
  56. takde name says:

    Farah lagi cantik..huhuhu

    0

    0
  57. Pengantin meluat bosan says:

    ADA AKU KESAH ! ! ! Dah bosan dan meluat tengok pasangan berdua ne. Asyik ceta dua orang pasangan ne. Setakat kawin sponsor pun aku tak heran. Cantik sangat ker Memey ne??? Dah lah mekap dan lipstick tebal, leher hitam mcm hantu je aku tengok. Still nampak tua dan hodoh. Baju pengantin dorang tu bagus letakkan je kat tong sampah. Anyway semoga berbahagia dan aku nak tengok berapa lama hubungan mereka je. Ingat tu. What goes around comes around (=

    0

    0
  58. mrs.princess says:

    xda seri pengantin pun….ermmmmm

    0

    0
  59. hamba says:

    kalau tak silap pernah dgr ceramah kalau kita samakna isteri/suami seperti keluarga kita contoh mak/ayah/kakak/abg @ anak tak sah perkahwinan sebab ia seperti kita berkahwin dgn keluarga/muhrim kita sendiri (maaf kalau saya tersilap)
    dipetik dari artikel http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=10540&c=1&s=1

    0

    0
  60. Didi Diam Je says:

    Apa pasal smua pic Memey tu Senyum Nmpk gigi je ek.. tersengeh je? Mcm muka bangga je.. huhu.. sikit je pic dia senyum Ala2 Ayu.. wht say u?

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      biar lah ! jeles ke pe si memey ni dapat laki hensem ? kalau minah jambu dapat laki nanti mesti senyuman minah jambu sampai ke telinga huh !!!!!

      0

      0
  61. milah says:

    korang nikan.. kalo dah benci mcm2 korang ckp.. cantik dan lawa apa si memey dgn norman ni jadi pengantin.. udah2 le wat dosa kot ye tak suka pun..

    0

    0
  62. pojie says:

    tahniah..bertuah bdn dapat pakai baju cantik2..jodoh rahsia Allah, hope memey leh jd isteri yg baik kepada norman dan norman akan jadi suami yg baik pada memey..amin..

    0

    0
  63. kubur berasap says:

    rasanya kalau dua2 bujang trang tangtang…takde kontroversi..mesti semua puji kan..hahaha…nasib la norman memey…tapi betul ke baju depa ni nak pamerkan kat muzium?giler aaa sape punya idea

    0

    0
  64. tkuyung says:

    dlm bnyk2 pic atas..ada kee..memey yg kiss norman..huhhhh..nmpak sgt memey ni yg mgatal..dulu..besa rtis laen wedd..laki yg kiss..pmpoan

    0

    0
  65. razer says:

    asal gamba smua mostly xcantik………………….??

    pki kamera ap nie……….

    0

    0
  66. Kekasihku Adinda says:

    Kpd sesiape yg mengutuk tu ingatlah….jodoh pertemuan semuanye di tangan ALLAH..x blh tgk satu pihak ye..sbab mgkn bekas isteri Norman pun mgkn ade buat salah ..sebab tu Norman cari yg lain…lg pun … sekarang ni ALLAH bg CASH … jd x yahlah nak ngutuk2 org ye.. Pada Norman & Memey..semoga bahagia hingga ke syurga.

    0

    0
  67. AREYOU CAYO says:

    memey sememey…aku tak tahu tang mana norman suka…sbb LEPER…

    0

    0
  68. lilin says:

    Cantiknya pengantin perempuan dlm dress pink tu..macam princess. Terpegun tengok, walaupun aku perempuan. Kalo org lelaki tengok camana erk??

    0

    0
  69. nadia says:

    ape2 pun..smoga b’bhgia la hndak nye… =p

    0

    0
  70. dida says:

    baca kat murai tadi….nh anggap ms mcm anak..sbb manja…buduhnya…kalu anggap anak blh ke nikah?..

    0

    0
  71. yatz says:

    Memey looks pretty! but makeup cam tk kena so tak nampak sgt seri pengantin :) just like faezah elai’s wedding..pun tak nampak seri nyer. but i think on the whole,it is a simple wedding like Norman said. and actually, i salute them cos they still buat majlis at kampung cara rewang. make them more down to earth. takder maknanyer majlis cam raja kayangan like erra & yusri and many others … at last hancur berderai jugak! $$$ ribu2 juta2 dah wasted just like that..tsk tsk

    0

    0
  72. diela says:

    memey dh tlalu kurus sampai nampak tulang kalo brisi sikit mesti cantik n nampak gebu je bile pkai bj tu

    0

    0
  73. Omeda says:

    Memey nampak cantik sangat masa pakai baju pink, make-up very nice!
    Apa-apa pun semuga berkekalan hingga ke akhir hayat, tak payahlah kita nak judge orang, diri sendir belum tentu lagi sempurna!

    0

    0
  74. happy meal says:

    dua bulan kemudian headline metro:

    “kami tak serasi….”

    hoho ade ke org nk makan kek berwajah perampas tuh..aku nk mkn tang kepala boleh..

    0

    0
  75. fantaghiro says:

    sememeh buat rambut x lawa langsung..nmpak tua.

    0

    0
  76. Famili Ceria says:

    lepas ni komfom cerai punya…hahahah!!

    0

    0
  77. jores says:

    kepala besar tp badan kecik….n b****t x de…x de cutting body langsung….even 12 juta pon…x cantikk..

    0

    0
  78. hehehe says:

    aku nye komen senang jer…baju tu kalo faradhiya pakai lawo kot coz dia putih melepak n body seksi…mcm memey nie kurus bl pakai tak nampak seksa…nampak mcm gedobos…lgpulak jenis tetek kecik…x menonjol tang dada tu…patut kene letak lbh span kat bhgn tu…lgsatu nape mate dia pakai lense colour tu x lawa patutnye pakai la colour hazel br nampak cute…meak up pd aku ok berbanding ms nikah…pada memey ko layan je anak NH tu baik2 bt mcm anak sendiri…coz dia org makin membesar kalo ko bt perangai mak tiri zmn 50an nanti ko gak yg rugi coz bl bdk2 tu besar kalo org kutuk2 ko dia org akan syg kat ko n kata tu x benar sbrnye ko adalah mak tiri yg baik…tu je nasihat aku nie…lg satu ko tak yah beranak coz kalo ko beranak nanti si NH cr lain…org laki yg kawin dua nie dia nak kan belaian n perhatian kat dia jer…kalo ko nak sgt beranak ko kn bl brg kms byk2 n simpan di tempat lain jgn bg NH tau bl ko bercerai ko gadai brg kems ko…x pyh ko nak melalak2 mcm abby …bt persediaan awal NH tu 1 Malaya tau perangai dia…lelaki buaya darat…

    0

    0
  79. Anti Memey says:

    kesian lihat anak2 abby.. pakaian anak perempuan dia tak sempurna…memey tak ambil berat ke tentang pakaian anak perempuan abby tue…rambut tak rapi….. tak kan pengantin perempuan je nak cantikkkkkkkkk…….

    0

    0
  80. irma says:

    ikhlas ckp ni..memey lgsung xdak seri p’gantin..muka ye pun npk cam bnyk msalah smcm je..lgsung xmenarik

    0

    0
  81. bibi says:

    baju tu mmg cantik sgt2…tp syg org yg pakai bj tu kureng cikit….mcm bkn pengantin je…xde seri lgsung….dlm sejarah bila tgk pompuan yg cium lelaki….hihihihi nampak sgt memey yg tgedik2…. kpd memey…jg laki ko tu elok2…kalu x kau akn trima nasib yg sama dgn Abby…tgk mcm kes awie dn erra dlu…kena rampas oleh arni…akhirnya bcerai jg kn awie dn arni…Allah tu Maha Adil….setiap org pasti akn rasa akibat dr perbuatan sendiri…… kau siapkan lah segala senjata yg kau ada….hihihihi tp aku rasa korg x kn btahan lama…sb nasi lemak dn tang belakang tu kecik sgt…x sodap…hihihii

    0

    0
    • Fairytopia says:

      btl2..ade kwn aku tu rampas bf org gak dulu, skali bila da kawen 3taun anak 2 da b’cerai.. mungkn da takdir tp kalo tepuk sblh tgn xkan mnjadi.. peringatan utk sume dan diri sndri…

      0

      0
  82. irma says:

    muka xdak seri lgsung…npk mcm muka b’msalah ada r

    0

    0
  83. aku diam aje. says:

    Hari bahagia dorg……psl abby tu, dah lepas, lepaslah…..si memey n norman pun lepas dr tuduhan khalwat tu, dah jd laki bini pun……..abby pun dah redha, tgh berbahagia pun dgn kekasihnya tu………kita doakan jer yg terbaik buat mereka, …Amin.

    0

    0
  84. long says:

    badan cam anorexia dah aku tengok. kalo mekap gelap sikit boleh join keturunan africa. anyway the smile is sooooo fake!

    0

    0
  85. MEMEK muka says:

    CANTEQ…baju memek..tapi kalu memek senyum x nampak gigi boley la kata cantik..ini sampai nampak graham bungsu….plus tulang mcm x-ray..naper la pakai lurah sgt sampai cegitew..wat spoilt gambo jer….

    0

    0
  86. awatif says:

    baju x cantik.. nmpak serabut sgt… pelamin pon sma.. byk bunga..hmm, my opinion je

    0

    0
  87. BintangHati says:

    Baju pengantinnyer cantik..mekap pun cantik ler..tp kurus sgt plak memey ni..HUHU

    0

    0
  88. icha says:

    sp photographer…? mcm xcntk je shot dia…. muka pgantin bole tsorok blkg kek…hmm…

    0

    0
  89. aloy says:

    senyuman puas dan bangga… seorang PERAMPAS…

    0

    0
  90. jimba jimba says:

    baju mcm g annugerah ABPH je…huhuh..tak berseri langsung

    0

    0
  91. kucinghitamkakipanjang says:

    a ahhh btol laa…. nampak muncung bebenor si memek ni dalam gambo kiss pipi norman tu…. kiss skit2 dah laaa…. org nmpk xelokkk…

    0

    0
  92. kucinghitamkakipanjang says:

    mana t***k memek?

    0

    0
  93. tak anti sape2 says:

    aku tgk cantekk je memey ni…glowing lg u…..

    0

    0
  94. peah (bukan nama sebenar) says:

    memey kurus sgt smpai nampak tulang bahu.tp elok jugak ,lekuk kat bahu memey tu boleh tampong ayor.(ayor abg norman)bahahaha.baju memey OVER.bunga sana sini.dah mcm pokok bunga bejalan dah aku tgk.norman punye baju sendat.pink kaler pulak tu.ewwww

    0

    0
  95. NenekPenne says:

    sahaja aku jadi artis kerana nak merampas laki orang…amin

    senyumlah memey..aku nak tengok sampai bila kau boleh senyum mcm ni…..

    0

    0
  96. guru says:

    baju punya la mahal tp lansung x sesuai di pakai oleh ompuan ni… Badan leper semacam jer.. ermmmm..

    0

    0
  97. clap the hand says:

    Dah beratus keping gbr diaorang ni kawin aku tgk ari ni, takde satu pun seri pengantin kat wajah dua ekor ni.. kesian..

    0

    0
  98. Reena says:

    Dah cam fazlun abas lak aku tgk..cantik tp kurang seri. Tulang selangka nampak obvious..tak cun.

    0

    0
  99. QeenJ says:

    Second marriage si NORMAN ni lagi grand gitu… haha

    0

    0
  100. Salam, abg nara. Sy minta abg nara kawal komen yg tidak sesuai utk dipamerkan disini… Secara x langsung komen ini bleh mlemahkn jiwa n minda org melayu yg beragama islam….. Bak kata Bekas Pm kita ” Melayu mudah Lupa…

    0

    0
  101. natural says:

    Jahatnya mulot korang nih…

    0

    0
  102. ayutimah says:

    eh… cantik lah kaler baju2 diorang

    0

    0
  103. ku berkata benar says:

    aku bukan x suka memey..tapi perangainyer…yang menyerah sebelum kawin membuat aku meluat…AKU BERKATA BENAR…sI norman yg duk kat ukay perdana…bukan tau nak beramah mesra ngan jiran tetangga…menyombong mengalahkan org ada lepasan sarjana luar negara..padahal IQ sangat rendah…AKU BERKATA BENAR…si abby plak time gaduh ngan norman di ukay kat ngan seven eleven menjerit2 macm kena rasuk polong…semua x tau malu..AKU BERKATA BENAR…aku memang x puas hati ngan hukuman yg x setimpal untuk norman dan memey…dah sah2 mereka melakukan zina…bukti pun aku dah bagi…last2 mereka terlepas..hukuman manusia tidak adil AKU BERKATA BENAR…kesimpulannya aku x suka sangat ngan perangai mereka bertiga….hanya penduduk di sekitar ukay perdan yang berhampiran opis norman yg tau perangai mereka2 ini…AKU BERKATA BENAR….

    0

    0
  104. bkn aku saja yg nmpk says:

    xde orang sponsor Push-Up ke? LOL! :D

    0

    0
  105. mawar berduri says:

    aku benci giler dengan sipompuan gile ni,da la perampas nk menunjuk2 lak,klau dulu punyelah xmengaku tp skrg hah mana benarnye kau dulu.hipokrip klau dulu ko tyu mengaku habis giler org pon xsebenci ni…blueekk

    0

    0
  106. Cik Nin says:

    1- Pelamin serabut

    2- Baju Norman peach Vs Baju Memey pink. Apekah?

    3- Tangan ramas sakan. Bukan org balu kawin ambik gambar malu2 ke?

    4- Memey ni sebenarnya belakon drama/filem apa?

    0

    0
  107. farra hanny says:

    memey said : saye bangga saye dapat norman hakim…yeaa….
    norman said : hahaha..nie la mangsa aku selepas abby….lps dpt 2-3 anak nnt aku nk cr yg baru lagi…

    0

    0
  108. watatau says:

    Nape muka Norman tak nampak ceria pun? macam terasa myesal kawin memey pun ader…hahaha!! Nape Norman?? Hang dah terasa terpaksa kawin ke..ye lah dulu masa kena tangkap khalwat boleh lagi lepaskan diri…sekarang dah nikah kena pegang tanggung jawap..baru nak nyesal, huhuh nasib ko lah Norman..Memey tu ntah berapa lama leh tahan dgn perangai ko tuh..esok lusa tgguuuu jer citer Norman kena tangkap dgn org lain lak bila ko pulak dah beranak pinak..sama je nasib ko mcm Abby..Masa tu barulah Memey menjadi MEMEK!! mampooo???..

    0

    0
  109. rossa says:

    make up memey ms nikah hancus..serabut ngn rambut dia..time sanding ni better..tp pelamin x syncronize ngn baju..

    0

    0
  110. lina says:

    congratulations ……tgk gambar memey cium pipi norman..cam norman x suke je..memey yg gelojoh…

    0

    0
    • hate memey says:

      mcm takder seri jer pgantin ni…..tak cantik lansung……………

      0

      0
    • hate memey says:

      tak suka memeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

      0

      0
      • aku benci meeymey memekk muekkk says:

        memey bolehker engkeu jd ibu n istri terbaik mcm abby.aku rasa kau tak dpt menandingi abby lansung…..aper aper pun bersdia la untk menrima nsb mcm abby 1 hr nanti………gud luck perampass……….

        0

        0
  111. mat_jambu says:

    ooit..memek..mse nie ko boleh la hipokrit ngan anak abby..nnti bile dyeorang dah besar ..n pandai pikir..silap2 ko yg kene penyepak coz hancurkan rumah tangga dyeorang..pape pown ..congrat kerana rampas laki orang..anyway..ko senyum mcm plastik sampah..yg warna hitam tuh..()perli..tp benar

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      epeeeeeeeeeeee lah korang ni tk habis2 kate memey ni perampas hancur kn rumah tangga orang ! merapu macm janda ilang laki n macm orang gian tk dapat konek lah !!!!!!! dorang ni kn dh nikah n sanding dh kene sondol dh ponnnnnnn pe lagi !!!!!!!! kalau minah jambu di jodoh kn ngan laki orang pn minah jambu rembat !!!!! dh jodoh lah kate kannnnnnnnnnnnnnnnnnn

      0

      0
  112. gedebey says:

    syaye ade syatu soalan nak tanye memey….ape agaknye yang awak pulak akan rase kalo satu hari nanti abe norman ni caught dok dlm ofis ngan perempuan mude tengah male bute?????

    0

    0
  113. has anna says:

    skali tgk memey ni mcm muke lisa surihani pn ada…..

    0

    0
  114. putry sarah adlyana says:

    pompuan s##@lll………….ko tgok la tuhan tu maha adil..harap2 1 ari nti,laki ko jantan yg ko mau ni,kena cekup lag ngan betina lain..padan muka hang…..b$%#tch………….

    0

    0
  115. omg says:

    wut a grand wedding..congratz guys..

    0

    0
  116. smile says:

    wateve laa..yg pntg deme da kawen… cantek2… hehe… hope happy~

    0

    0
  117. aku pun mau komen says:

    sblm nak komen nak nyanyi satu lagu lama, norkumalasari nyanyi gine..(penuh perasaan tau)

    ‘dalam keriuhan riang suasana di majlis yang indah..’
    dari kejauhan aku menyaksikan persandingan dikau
    kau dikelilingi teman2 dan saudara
    aku ditemani air mata…

    hikhikhik..sob sob sob..

    aperpun, tak baik kita mendoakan keburukan orang lain. apa yg terjadi biarlah antara mrk2 dan allah swt. masing2 punya rezeki/bahagian. doakan saja kebahagiaan memey/ norman dah semoga janda norman hakim pun bertemu jodoh yg kekal ke akhir hayatnya. sekian.

    0

    0
  118. adodoooiiiiiii~ says:

    hampeh tol memeh ni…lawa pulak dia baju cantik2 mahal2 lak tuh…cissss

    0

    0
  119. aLiff says:

    tahniah buat memey…….. buat norman hakim jangan mula2 jer suka pas tu divorce,

    0

    0
  120. kivee says:

    banyak gambar dah i tgk..tp still x jumpa seri d wajah memey..( pemerhatian yang neutral tanpa melibatkan apa-apa emosi )

    0

    0
  121. kivee says:

    banyak gambar dah i tgk..tp still x jumpa seri d wajah memey. ( pemerhatian yang neutral tanpa melibatkan apa-apa emosi )

    0

    0
  122. mEow mEoWw says:

    apsal baju memek 2 xletak batu bata jak..
    bley buat rumah nnti…hahaha

    0

    0
  123. aLiff says:

    Aq sokong kata2 minah jambu dear owg sbnrnya x dpt batang taupon laki dear owng kjew luar ntah2 laki dear owng ada betina simpanan.

    0

    0
  124. cik sal says:

    HARAM dowh cium suami / isteri depan public, x belajar agama ke? pergi la bilik klu nk cium2 ni, orng yg tgk pun bleh jadi malu sendiri , dunia2…

    0

    0
  125. hihi says:

    kurus nye…………dada mcm nenek aku umo 70an, tulang2.. xnmpak fresh pon. kesian..rampas lg suami org.

    0

    0
  126. Ada says:

    Xfaham kenapa taktau malu sgt da kena tgkap basah, tpi bley lagi kawen besar2an camni..

    0

    0
  127. akak juga says:

    akak memek..menci la tgk uuuuuu…abg normannnnnnnnnnnn…eeeeee ….gatainyer pilih anak dara-sampe jadi mak janda kau buat si abey…ingat. jgn terlebih nyondolll…nanti tekeluaq anak.cian memek… teklepek cana -cini, ,nanti ko cabut lariiiiiiiiiiii lai normannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn……heheheheh,,,

    0

    0
  128. mami benang says:

    apsal aku rasa memey kurus sgt… and adakah mata aku rabun…. baju kawen ni ker harga berjuta2??? serius tak cantek ok!

    0

    0
  129. as pj says:

    tahiah..smg berkat keakhir hayat..setiap yg tejadi ada khimahnye…teruskan mjd insan yg terbaiiiikkkkk….

    anyway..for kak abby..mj yg meletup…tabah hadapi ujian yg dtg..moga2 ada jodoh yg lbh baik..

    0

    0
  130. amy says:

    buruk beno baju tu..xsesuai lngsg.. dah la buat kenduri ntah pape, tetibe pakai drees berjuta2.. errrkkkk..
    design baju pink tu buruk gile okeh..
    nama pun baju tajaan kan..buruk pun terpaksa pakai la..kesian korg…

    0

    0
  131. sofeanor says:

    dunia da nak kiamat, org kena tangkap basah diagung2kan.. pki baju berjuta2 n majlis besar2an, mudah2an kekal la hga akhir hayat..

    0

    0
  132. fuck memey says:

    leperrr dok.!! segale2nyer leper.. bio abby je mantop n sedap.!! wajah seorang PERAMPAS..!! langsng xde seri.. mklum la da baraii an.. ko nk sgt norman an..haa amikkk…aku nk tgok smpai bile hbungan korunk ney.. yg si nrman 2 xde rase sedih or malu ke pd anak sndri.. tah ape ade pd dak felda bodohh ney…siyezz bg freee pun xnk la weyhhh.. ape pun tarakk..! harap mulOt je besOr n luass…! gerenti bwh memek ney besOr..haktuuiihhhh geli shialll…longgar abis..!!

    0

    0
  133. salsabila says:

    kalu org dolu2 kena tangkap basah kawin nyorok2, sbb malu beb.. org skg kena tangkap basah lg glamer, mmg btl, dunia da nk akhir zaman, sifat malu tu da xde dlm diri..

    0

    0
  134. beletiaq says:

    oh no…serius aneroxia ke hape sememey ni…agak2 laa nk tayang sana sini pon..kalo elok i dont mind..tp ni terserlah tulang sana sini.so3 x cantik langsung…sgt caca merba…kelam kabut je wrna dia..x grand pon cam d heboh2 kan…

    0

    0
  135. Kesha says:

    Geli nengok…!!

    0

    0
  136. civicTYPE-R says:

    cantik menarik tetarik ko memang debom……PENGAPIT DIE…hehe

    0

    0
  137. chakoi sedap! says:

    semoga bebahagia dengan title isteri perampas!

    0

    0
  138. si cantek! haha says:

    memey cantek? celah mane yg canteknyeee? senyum sume macam buat2 je. palsu semata! baju pon takde la grand mane juta jutan la sgt. seap nampak tulang. tu pon norman nak? abby lg gebu.haha. lantak dorg la. btw selamat pengantin baru norman-memey. semoga memey sempat dpt anak dlu seblum dpt madu. bhahahahaha =D

    0

    0
  139. anynomous says:

    kalo sponsor wedding lisa surihani dgn yusry kru in future nt lagi bagus dr sponsor wedding dyowg ni.. duda ngn anak dara jgk. btw, perlu ke letak baju ni kat muzium negare? ape sumbangan si memey n norman hakim ni ? owh plg kuat pon sumbangan dyowg sbb lepas dr kes khalwat. mungkin laa :D

    0

    0
  140. jamkayu says:

    kurus n kering sangat…
    Sepatut nye sebelum nikah tu kasi kaw2 arr tambah kat bahagian [email protected]@ tu baru best skit nengok…aperr arr…

    0

    0
  141. idir says:

    komen saya:
    – mekap tebal sangat
    – gown serba serbih..less is more
    – geli nengok kek tu

    overall: very 80s wedding..hahaha.sekian

    0

    0
  142. Jemi says:

    Seri muka perempuan s*nd*l
    Mmg x lawa lansung!

    0

    0
  143. lalala.. says:

    sape y amek pic ni..x lawa langsung..

    0

    0
  144. taksokongsape2 says:

    daripada mencaci maki,jom ler kita doakan diorang bahagia ke akhir hayat….kita semua x layak menghukum diorang berdasarkan apa yang kita nampak…Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk mereka…mungkin esok lusa abby pulak akan kawin dengan zul n diorang bahagia macam NORMEY……korang memaki xdapat apa pun…dapat dosa jer…sudah2 ler tue…

    0

    0
  145. ieyda_f says:

    huhuh,,,,muka prmpuan kpor suami org,,,

    0

    0
  146. cahaya terang says:

    dr tadi ku tengok semua commet tak bagus………padan muka ko………apa2 pun alasan memang org tak suka dengan PERAMPAS………..

    0

    0
  147. aku pnya suka says:

    apsal yg korang sume x puas ati sgt dgn memey ni…dia rampas laki korang ker? baik korang jaga elok2 laki sndiri…slalunya org yg suka jaga tepi kain org ni last2 dia yg kena balik….korang kenal sgt ke si Abby tu yg beria sgt baking dia…lantak diorng la..diaorng bercerai pn bknnya duit korang yg habis,….

    0

    0
  148. kasturi says:

    kenapa muka anak lelaki abby macam tak suka je… macam tak gembira je hati dia… kesian tgk muka dia… mesti dia memendam perasaan.. kesian kat anak2 jadi mangsa…

    0

    0
  149. limau says:

    cake diorng sengek

    0

    0
  150. paling benci perampas says:

    baju pengantin memek tu cam pasu bunga…. terlampau byk bunga n batu……

    0

    0
  151. ZAI SEMPORNA says:

    KALAU MEMEY PAKAI KALUNG PERMATA KAN ELOK,TKLH NAMPAK TULANG KERANGKANYA TU ..APA2PUN SELAMAT BERBAHAGIA MEMEY-NORMAN

    0

    0
  152. adik manis says:

    haih kenapa tak lawa ek, lain mcm la.. baju tak sedondon sure tak bahagia. norman tu tak perlu la ber inai segala dah sisa sisa jer.. huhu

    0

    0
  153. eka says:

    MUKE PUTIH TANGAN MAK AI!….ITAM….pakai bedak sejuk lebih sgt…

    0

    0
  154. nina79 says:

    Selamat Pengantin baru norman & memey… semoga kekal hingga ke anak cucu kalian berdua.. Silent is better!!! apapun korang dah bebas dr tuduhan berkhalwat..

    0

    0
  155. never say never says:

    tara ni la gagah…nk cari laki yg umo mcm norman la syok….bujang2 ni bukan reti…

    0

    0
  156. NO NAME says:

    apelah sejarahnye perkhwinan dorg ni smpikn baju memey nk msuk muzium?rasionalnye??sumpah x bwk ank2 p muzium..apelah nk jd..perkhwinan rampasan cmni yg diagong2kn…len la klu si norman tu berpoligami lgi adil,bole la diberi sedikt respect…sekian terima kasih.

    0

    0
  157. hahahaha says:

    baju pengantin si memek tu kalo Cik Ta pakai gerenti lagi ‘power’. sbb body & boobs Cik Ta lebih ‘steam’ dari si memek ni. si memek kurus kerempeng je mcm kerepek pisang :P

    0

    0
  158. Alinkii says:

    woahhh…tetibe nmpak cntik si memey ni..compared to prewedding or nikah….nak juga baju kawen mcm tuhhh

    0

    0
  159. Alhamdulillah dah halal pun , tidak timbul fitnah lagi.
    berilah peluang untuk mereka hidup atas muka bumi ini dgn. tenang, mungkin itu jodoh terbaik Allah berikan untuk mereka, peliharalah mesjid yg. diibina.

    0

    0
  160. noni says:

    kalau ada perempuan gatal macam memek rampas suami korang, korang suka?

    0

    0
  161. wewit says:

    yeyeh2!da kwen gak mereke ni!so tutup cite!lantak diowg la……..da2!ku cite pasal diowg!jemu la!bia la mereke bahagia bersame keluarge mereke!:)

    0

    0
  162. makrempit says:

    pas nih tak payah dah usung tilam…opsss…..

    0

    0
  163. Koko Terbiar says:

    Berapa la gamaknya duit hantaran dpd Norman utk Memey, ye? Yg lbh penting : Dah bayar ke belum duit tu? Haha!

    0

    0
  164. mieza says:

    dh mcm rupa tengkorak aku tgk si memey ni..dada leper je…tulang bersepah..hahaha..ni aku nk tny si norman ni, hantaran kali ni hutang lagi ke?hahaha..

    0

    0
  165. refelsia says:

    apa lah korang ni semua dah jodoh dia doakan je lah yang terbaik……wat apalah nak sumpah seranah kehidupan orang lain….. kehidupan kita pun tak tau akan datang macam mana, so doakan je lah yang baik-baik….

    0

    0
  166. Memey xleh blah..Kesian Ank2 kecik yg xtau apa..

    0

    0
  167. awekzzz says:

    tp sye x faham knp nk d anggung kn pasangan y kne tgkap khalwat….mcm m’galakan plak…

    0

    0
  168. antimemeybetinesundal says:

    semoga si MEMEY BETINE SUNDAL 2 bce komen2 anda sume….br die sedar diri….entah2 da MAIN mse kne tngkap dulu…yela kn duk berdua2an…dlm gelap gelita plak 2…xkn si norman 2 mati pucuk xde perasaan…

    0

    0
  169. memeypukiberlobang says:

    setuju dgn antimemeybetinesundal…confirm r…!!!!

    0

    0
  170. antimemekforever says:

    what goes around comes around….suatu hari nnti kalo nowman 2 blah tgalkan die nk cari betina laen yg lg bergetah baru die tau langit 2 tgi ke rendah….aku mintak2 waktu 2 die ade ank 10 org yg nk kene sara sorg2….padan muka!!

    0

    0
  171. antimemekforever says:

    sokong awekzzz,
    mcm digalakkn pulak…dibanggakan bile org kene tgkap khalwat…so dorg xde rase malu pun malah bangga dgn diri sendiri….

    0

    0
  172. antimemekforever says:

    betul la aku xphm kenapela nk taruk baju die 2 kt muzium,….baju siti kawen pun xtarul kt c2 padahal compare kan 2 org mcm langit n bumi….memek ni xde pape sumbangan pun kt industri hiburan…die rajin sumbangkan puki die je kt norman dr sebelum kawen lagi…nk kate glamour pun x…ntah ape2 ntah…die xde dlm industri ni lg untung…tgk cm CT glamour dgn usaha n bakat yg mmg best :)

    0

    0
  173. amoiamoi says:

    anak dara ke???hhahaahah ya riteeee…org felda minah tu tau minah camne…selalu dh dibonceng mat2 rempit sane sini…huhuhu stakat minah mcm ni norman sangup tinggal wifey n anak2 comel?hahahh hambekkkk la…buat kotor keturunan je…

    0

    0
  174. fifi helmi says:

    nmpk kurus si memey nih..pape pon thniah..cantik..+))

    0

    0
  175. dzuandiey says:

    baju x cantik..!!..banyak bunga2…batu pn brlambak2…fashion zaman batu ker ni?..alamak,,, :-))

    0

    0
  176. kikilala says:

    pelik tengok baju memey ni..sekali pandang nampak banyak cengkrang2 dri laut ddk berlabuh atas bahu dia..nak dpt role dlm pirate of the Caribbean ke cik kak?

    0

    0
  177. Amerie Hashym says:

    muka nampak tua sesangat..takde seri dah hahaha…kesian nyer…dahla senyum pun senget…huahuahua….

    0

    0
  178. Reena says:

    Soklan Cepukmas: Baju sememeh tu BAJU atau PASU?

    Soklan kedua: Masih adakah MALAM PERTAMA buat mereka berdua?

    Sapa nak jawab? Ahmad Nawab pun tak dapat jawab.

    0

    0
  179. go to hell memey n norman says:

    muke aer cntik…pandai masak ke tdk tue…haha…abbby lagi cun dari memey leper tuuu…………………haha 1 hr die akan rasa jugak apa yg abby rasa…………….abby the best…………….

    0

    0
  180. saje nak komen says:

    tulang!

    0

    0
  181. uui says:

    tak cantek langsung wei,,,,cam kat utan je aku nengok nye…SERABUT + SERABAI!!!!!

    Memey berlakon je tu layan anak abby padahal lam hati tuh berkata2…..yela,majlis die tp ank abby interframe,,,hahahahhaa,,,kalau aku jd anak abby saja aku bagi riuh n kelam kabut sikit majlis tuh,,,wat2 terjatuh kan kek ker….tertumpah kan air or lauk kat baju memey ker,,,hahahahhahah

    0

    0
  182. ummi says:

    Selekehnya anak-anak Norman. tak sempat ke nak siapkan diorang?

    0

    0
  183. kasih says:

    wat come around goes around.awat memey tu kurus benor..diet pasal nk kawen wat die tue dr usia die..x berseri langsung..x lawa la….eiii..tgk kat dada die kosong je..ape la yg norman tu tergila2 kat die ek

    0

    0
  184. dottty says:

    memey bsedialah untk mnerima nsb mcm abby..ups terlepas ckap plak…..jaga anak tiri tue btol..budak mcm tak teurus jer………
    …………………

    0

    0
  185. pink guava says:

    kwen berjuta2.. hntran bini pertama ble nak langsai?

    0

    0
  186. Soffiya Solehah says:

    hei Pondan Cover!!! kalau kau nak kutuk diorang ni,kau kutuk jela! Yg kau nak babitkan nama FELDA tu knapa??kau ingat,Memey ni sorg je yg duduk FELDA?penoreh getah ke pengait buah kelapa sawit ke,keje halal,knapa nk mention2 psl FELDA la ape la??cakap tu biar berlapik sikit.kau ingat komen kat dlm alam maya ni blh ikut sedap mulut kau je la??hormat sikit PENEROKA FELDA & GENERASI2 FELDA YG LAIN FAHAM PONDAN!!!

    0

    0
  187. seelbaek says:

    to memek & normiang… nasik dah jadi bubur! so redah jer la~ huhu

    0

    0
  188. puprilish says:

    Aku lihat mereka berdua ni tak sepert pengantin baru. tak nampak berseri pun. Oh Memey dah puas hati kau lah tu, dah rampas suami org and lapas tu porak perandakan rumahtangga org. Aku heran sgt lah awak ni? Aku nak tanya awak lah tak ada lg ke lelaki hot and single kat malaysia tu? Ni, laki org kau grab. Aaroon aziz kan ada lg hot dr cnorman ni, anuar zain kah. sapa aje lah yg title “single” tu.

    Memey ni mmglah awak happy tp satu hari nnti awak sendiri kena padahnya. Allah itu maha adil. Tp saya kesian sgt dgn kak abby. kak abby bwa bersabar ye, apa yg berlaku tu ada hikmahnya.

    Wow, perkahwinan pun totalnya $12 juta, kaya-kaya jgn saja kaya hutang ye abg norm. Kahwin-kahwin jua jgn lupa bayar hutang tu kat bekas isteri. Awak plg memey jgn saja abg normmu itu tak bayar duit antaran awak. Anyway saya ucapkan tahniah lah kpd mereka berdua ini kerna berjaya menyakitu hati sorg insan yg bernama abby. isk isk..apa ada dgn cnorman tu ye. saya tak nak lah adik saya kahwin dgn laki kaya dia..

    0

    0
  189. reserve says:

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about (49 GAMBAR)Majlis Persandingan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza | .

    0

    0