Written by AbangNara | September 26th, 2011

Cantiknya baju majlis persandingan Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Kedua-duanya pun nampak berseri-seri. Sekali lagi Abang Nara ucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Semoga perkahwinan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Lagi 48 gambar majlis persandingan Norman Hakim dan Memey Suhaiza dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

Kredit gambar kepada Rotikaya, OhBulan dan ramai lagi.

283 responses to (49 GAMBAR)Majlis Persandingan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza

  1. puprilish says:

    Aku lihat mereka berdua ni tak sepert pengantin baru. tak nampak berseri pun. Oh Memey dah puas hati kau lah tu, dah rampas suami org and lapas tu porak perandakan rumahtangga org. Aku heran sgt lah awak ni? Aku nak tanya awak lah tak ada lg ke lelaki hot and single kat malaysia tu? Ni, laki org kau grab. Aaroon aziz kan ada lg hot dr cnorman ni, anuar zain kah. sapa aje lah yg title “single” tu.

    Memey ni mmglah awak happy tp satu hari nnti awak sendiri kena padahnya. Allah itu maha adil. Tp saya kesian sgt dgn kak abby. kak abby bwa bersabar ye, apa yg berlaku tu ada hikmahnya.

    Wow, perkahwinan pun totalnya $12 juta, kaya-kaya jgn saja kaya hutang ye abg norm. Kahwin-kahwin jua jgn lupa bayar hutang tu kat bekas isteri. Awak plg memey jgn saja abg normmu itu tak bayar duit antaran awak. Anyway saya ucapkan tahniah lah kpd mereka berdua ini kerna berjaya menyakitu hati sorg insan yg bernama abby. isk isk..apa ada dgn cnorman tu ye. saya tak nak lah adik saya kahwin dgn laki kaya dia..

  2. reserve says:

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about (49 GAMBAR)Majlis Persandingan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza | .