November 17th, 2011

Terdapat banyak pemintaan dari pembaca untuk BeautifulNara memaparkan gambar-gambar dari Anugerah Industri Muzik ke 18 (AIM 18) yang berlangsung malam Sabtu lepas. Kepada artis-artis yang telah mengungguli kategori-kategori masing-masing, tahniah diucapkan. Kalau di Malaysia, kami kira AIM ini seperti anugerah Grammy di Hollywood. memang ia satu pengiktirafan teringgi untuk pengkarya-pengkarya muzik tempatan. Gandingan pengacara yang mantap juga menjadikan AIM 18 meriah.

Photobucket

Lagi 48 keping gambar-gambar yang cantik dalam Bahagian 1 ini ialah dari MKStreet Professional Services boleh anda lihat dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Jom layan!

***

Uols dah plan keww malam 25 dan 26 November nak ke mana? Datanglah ke Konsert “No Wrong Notes”, pukul 8.30 malam di Auditorium DBKL,  nok! Meriah uolss! Tiket RM 10 jeww.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Comments are closed.

Loading...