(47 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada MangoTouch

Hiburan

(47 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada MangoTouch

Romantis sungguh pasangan pengantin baru si Farid Kamil dan Diana Danielle ini. Abang Nara tak kira korang nak cakap apa tetapi Abang Nara nak kongsikan lagi gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan mereka. Ini kerana mereka berdua sweet yang teramat sangat.

diana danielle

Advertisement

Dalam banyak-banyak gambar yang diambil oleh MangoTouch ini, Abang Nara paling suka gambar di bawah. Tahniah diucapkan kepada si photographer kerana berjaya mengambil detik mengalirnya air mata Diana Danielle ketika Farid Kamil sah melafazkan akad nikahnya. Awesome!!!

diana danielle

45 keping gambar lagi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook MangoTouch.

Advertisement

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

Advertisement

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

91 Comments

  1. Danny Lee Beeson

    November 7, 2012 at 11:06 am

    I want Malaysians to know the truth about me, Norsiah and Diana. Simple but sad fact: We were never married and Diana has been deceiving the public.

  2. liliy1

    November 7, 2012 at 8:57 am

    baju dia cam baju raya je..apsal le pilih kain camtu..

    • Oxy 10

      November 7, 2012 at 9:44 am

      less is more..pd aku DD dah cukup cantik dalam baju dia tu..

      go DD go…

    • Anonymous

      November 7, 2012 at 2:04 pm

      sbb die x kampungan mcm kau, kat kampung kau pakai kain mcm mana??

  3. ct cheery

    November 7, 2012 at 8:51 am

    bila tengok DD pakai tudung tu ada iras yatt lah rupanya..hehe

  4. Anonymous

    November 7, 2012 at 5:39 am

    Ayah FK adalah bekas pengarah kesihatan negeri kedah

  5. Anonymous

    November 7, 2012 at 5:38 am

    Ayah farid kamil adalah bekas pengarah kesihatan negeri kedah.

Loading...