(47 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada MangoTouch

Hiburan

(47 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada MangoTouch

Romantis sungguh pasangan pengantin baru si Farid Kamil dan Diana Danielle ini. Abang Nara tak kira korang nak cakap apa tetapi Abang Nara nak kongsikan lagi gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan mereka. Ini kerana mereka berdua sweet yang teramat sangat.

diana danielle

Advertisement

Dalam banyak-banyak gambar yang diambil oleh MangoTouch ini, Abang Nara paling suka gambar di bawah. Tahniah diucapkan kepada si photographer kerana berjaya mengambil detik mengalirnya air mata Diana Danielle ketika Farid Kamil sah melafazkan akad nikahnya. Awesome!!!

diana danielle

45 keping gambar lagi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook MangoTouch.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

91 Comments

  1. ......

    November 6, 2012 at 10:36 pm

    tengok gamba2 diaorg ni , aku pulak yang tersipu2 malu hihik

  2. aku

    November 6, 2012 at 9:17 pm

    Tak kira ler ada bapak ke takde bapakke..yg penting dia jalani kehidupan sempurna skrg..tak yah pening2 dok pikir mana bapak diana tuh..anak angkat ke anak haram ke hanya allah yg tahu..korang tak yah pikir2..

  3. DD

    November 6, 2012 at 7:04 pm

    So sweet. Congratulations to both FK and DD

  4. Zara

    November 6, 2012 at 6:13 pm

    Ayah farid kamik nipun dato kl x silap.. Du penah jumPa ms seminar.. Sama ja muka depa ank beranak

  5. iezasalleh

    November 6, 2012 at 6:06 pm

    abg nara sapa org tua mat salleh yg pakai baju melayu tu..bapa dd ke tu m,uskil la tym tgk kat tv hr tu pun ada..siap pakai spec lg tu…

Loading...