Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(47 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada MangoTouch

Romantis sungguh pasangan pengantin baru si Farid Kamil dan Diana Danielle ini. Abang Nara tak kira korang nak cakap apa tetapi Abang Nara nak kongsikan lagi gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan mereka. Ini kerana mereka berdua sweet yang teramat sangat.

diana danielle

Advertisement

Dalam banyak-banyak gambar yang diambil oleh MangoTouch ini, Abang Nara paling suka gambar di bawah. Tahniah diucapkan kepada si photographer kerana berjaya mengambil detik mengalirnya air mata Diana Danielle ketika Farid Kamil sah melafazkan akad nikahnya. Awesome!!!

diana danielle

45 keping gambar lagi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook MangoTouch.

diana danielle

Advertisement

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

Advertisement

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 Comments

  1. eija

    November 13, 2012 at 7:44 pm

    sweetnya psangan tu..
    padan muka syamsul yusof..
    muka ja ensem,,n jambu..
    tp kaki pukul pmpuan..

  2. Syf Q

    November 13, 2012 at 2:12 am

    rjin plak ye bapak DD nie duk bce n kmen kt beautiful nara..hahaha..
    da alang2 n public thu wt la press conference..de bran ke pokcik???huehuehue..

  3. Danny Lee Beeson

    November 7, 2012 at 11:10 am

    I am openly asking Norsiah to reveal the marriage certificate between us. I want Malaysia to know the truth: It does not exist. I am VERY upset her and DD keep telling the public we were married. Using my name is not legal when her daugher did not have a legal father !!!

    • adreyanie

      November 7, 2012 at 1:49 pm

      “Using my name is not legal when her daugher did not have a legal father !!!”

      ‘Her daughter’? Nampak beno kamu nak tabur fitnah. Sudah2lah buat keje tak pekdah ni. Kalau kamu bapak si DD, kamu tak akan tulis ‘her daughter’, instead you should’ve written it as ‘my daughter’ or ‘our daughter’.

      And one more thing, dok meroyan suruh tunjuk certificate bagai ni buat pe? Si DD bernikah berwalikan hakim tu sah, apa bising?

    • Danny Lee Beeson

      November 7, 2012 at 2:18 pm

      Norsiah made the decision to lie for all these years in front of the public. She should have kept silent, but chose to go very public with complete lies. Now that I tell the truth, it makes people mad. READ THE PAPERS: Diana told everyone she tried to contact me. FALSE…again they are not truthful.

      They had their chance (many times) to come clean. Now I will tell my side, no matter how you judge. The truth is painful, and people will shoot the messenger if the message makes them feel uneasy.

    • ina

      November 7, 2012 at 4:36 pm

      ehemm..pandai pulak ayah DD omputeh ni baca BN nak bagitahu DD bukan anak dia.haha kalau nak bagitahu pon bukan kat BN ler..pergi news paper.btw adreyanie.. ‘her’ tu mak DD lah..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top