November 6th, 2012

Romantis sungguh pasangan pengantin baru si Farid Kamil dan Diana Danielle ini. Abang Nara tak kira korang nak cakap apa tetapi Abang Nara nak kongsikan lagi gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan mereka. Ini kerana mereka berdua sweet yang teramat sangat.

diana danielle

Dalam banyak-banyak gambar yang diambil oleh MangoTouch ini, Abang Nara paling suka gambar di bawah. Tahniah diucapkan kepada si photographer kerana berjaya mengambil detik mengalirnya air mata Diana Danielle ketika Farid Kamil sah melafazkan akad nikahnya. Awesome!!!

diana danielle

45 keping gambar lagi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook MangoTouch.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

diana danielle
diana danielle

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

91 responses to “(47 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada MangoTouch”

  1. eija says:

    sweetnya psangan tu..
    padan muka syamsul yusof..
    muka ja ensem,,n jambu..
    tp kaki pukul pmpuan..

  2. Syf Q says:

    rjin plak ye bapak DD nie duk bce n kmen kt beautiful nara..hahaha..
    da alang2 n public thu wt la press conference..de bran ke pokcik???huehuehue..

  3. Danny Lee Beeson says:

    I am openly asking Norsiah to reveal the marriage certificate between us. I want Malaysia to know the truth: It does not exist. I am VERY upset her and DD keep telling the public we were married. Using my name is not legal when her daugher did not have a legal father !!!

    • adreyanie says:

      “Using my name is not legal when her daugher did not have a legal father !!!”

      ‘Her daughter’? Nampak beno kamu nak tabur fitnah. Sudah2lah buat keje tak pekdah ni. Kalau kamu bapak si DD, kamu tak akan tulis ‘her daughter’, instead you should’ve written it as ‘my daughter’ or ‘our daughter’.

      And one more thing, dok meroyan suruh tunjuk certificate bagai ni buat pe? Si DD bernikah berwalikan hakim tu sah, apa bising?

    • Danny Lee Beeson says:

      Norsiah made the decision to lie for all these years in front of the public. She should have kept silent, but chose to go very public with complete lies. Now that I tell the truth, it makes people mad. READ THE PAPERS: Diana told everyone she tried to contact me. FALSE…again they are not truthful.

      They had their chance (many times) to come clean. Now I will tell my side, no matter how you judge. The truth is painful, and people will shoot the messenger if the message makes them feel uneasy.

    • ina says:

      ehemm..pandai pulak ayah DD omputeh ni baca BN nak bagitahu DD bukan anak dia.haha kalau nak bagitahu pon bukan kat BN ler..pergi news paper.btw adreyanie.. ‘her’ tu mak DD lah..