Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(43 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Elvina Mohamad Dan Suami

18 Mac lepas, pelakon Elvina Mohamad telah sah bergelar isteri kepada usahawan dan selebriti permotoran Datuk Mohd Haniff Borhan, 32, dengan sekali lafaz di sebuah hotel di ibu kota.

Malam Sabtu lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Elvina, atau Datin Norazlina Mohamad, 23, di sebuah ballroom di hotel yang sama. Pasangan ini mengenakan busana perkahwinan dan sut Altelia Almani.

Advertisement

Lagi 41 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Advertisement

Advertisement

Bersama kita doakan perkahwinan mereka berdua dikurniakan keberkatan dan berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

Kredit gambar: @kaki5photo

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. elnino

    March 26, 2018 at 2:46 pm

    aku masa mula2 kenal dia ni, aku kagum sebab mak ayah dia urban sgt letak nama anak elvina. dia kawen ni baru aku tau mak ayah dia letak nama norazlina je..sia2 je aku kagum selama ni..nama kg.com je pon.acah2 urban tukar jd elvina konon

  2. Mia

    March 26, 2018 at 12:53 pm

    I pun x kenal elvina ni tp apa pun congrats both.. semoga berkekalan hingga ke jannah.. semua persiapan nampak cantik.. tp guests muka ketat.. vvip la kata kan.. hehehehehe..

  3. Anonymous

    March 26, 2018 at 12:44 pm

    tetamu spoiled…muka ketat. :(((

  4. feldegast

    March 26, 2018 at 12:16 pm

    Pengantin lelaki yang macam ni barulah mak ayah Elfira Loy setuju.

    Kahwin grand, ada title, isteri boleh bersenang lenang dengan harta tak habis dan mak ayah boleh tumpang sekali.

    Nora Danish, Eina Azman, Rebecca, Zizie semua laki kaya. Takkan Elfira duta Maybelline boleh Sufian Suhaimi je. Shopping Sephora je dah main riban2.

  5. shopia lorren

    March 26, 2018 at 11:40 am

    Tahniah!!! Pasangan yg sepadan..
    Gaun baju sopan sgt..cantik you…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top