March 26th, 2018

18 Mac lepas, pelakon Elvina Mohamad telah sah bergelar isteri kepada usahawan dan selebriti permotoran Datuk Mohd Haniff Borhan, 32, dengan sekali lafaz di sebuah hotel di ibu kota.

Malam Sabtu lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Elvina, atau Datin Norazlina Mohamad, 23, di sebuah ballroom di hotel yang sama. Pasangan ini mengenakan busana perkahwinan dan sut Altelia Almani.

Lagi 41 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Bersama kita doakan perkahwinan mereka berdua dikurniakan keberkatan dan berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

Kredit gambar: @kaki5photo

 


33 responses to “(43 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Elvina Mohamad Dan Suami”

  1. elnino says:

    aku masa mula2 kenal dia ni, aku kagum sebab mak ayah dia urban sgt letak nama anak elvina. dia kawen ni baru aku tau mak ayah dia letak nama norazlina je..sia2 je aku kagum selama ni..nama kg.com je pon.acah2 urban tukar jd elvina konon

  2. Mia says:

    I pun x kenal elvina ni tp apa pun congrats both.. semoga berkekalan hingga ke jannah.. semua persiapan nampak cantik.. tp guests muka ketat.. vvip la kata kan.. hehehehehe..

  3. Anonymous says:

    tetamu spoiled…muka ketat. :(((

  4. feldegast says:

    Pengantin lelaki yang macam ni barulah mak ayah Elfira Loy setuju.

    Kahwin grand, ada title, isteri boleh bersenang lenang dengan harta tak habis dan mak ayah boleh tumpang sekali.

    Nora Danish, Eina Azman, Rebecca, Zizie semua laki kaya. Takkan Elfira duta Maybelline boleh Sufian Suhaimi je. Shopping Sephora je dah main riban2.

  5. shopia lorren says:

    Tahniah!!! Pasangan yg sepadan..
    Gaun baju sopan sgt..cantik you…

Loading...