Written by serenity | March 26th, 2018

18 Mac lepas, pelakon Elvina Mohamad telah sah bergelar isteri kepada usahawan dan selebriti permotoran Datuk Mohd Haniff Borhan, 32, dengan sekali lafaz di sebuah hotel di ibu kota.

Malam Sabtu lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Elvina, atau Datin Norazlina Mohamad, 23, di sebuah ballroom di hotel yang sama. Pasangan ini mengenakan busana perkahwinan dan sut Altelia Almani.

Lagi 41 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Bersama kita doakan perkahwinan mereka berdua dikurniakan keberkatan dan berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

Kredit gambar: @kaki5photo

 

30 responses to (43 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Elvina Mohamad Dan Suami

  1. Shhh says:

    tk sgka plak masih lagi da dato bujang…kalo tahu dh lama aku ngorat..ngat kan dato ni semua yg dh kahwin…tahniah lah…tpi sapa elvina ni..serius aku tk kenal langsung…

    39

    1
  2. nenek tua says:

    saper ni wei..? enlighten me please…so bertuah nya…dpt Dato…Cantik sgt2 dress and all the preparation..tp lipstick xnmpak sgt…nmpak pucat skit…sbb color lipstick agak nude…apa2 pon tetap nampak gorgeous sgt…jeles nenek ni haaa………

    15

    0
  3. melati says:

    “Dato mcm ni lah yg Mak ER nk cari.”..tapi malang bukan Level ER….kikikiki

    3

    1
  4. mak cute says:

    banyak VIP & VVIP dtg…moga2 fasha dpt pancing sorg dato klo x penat je jual buah aritu…hehehe

    6

    2
  5. Anonymous says:

    whoooo???

    6

    1
  6. Anonymous says:

    suka pelamin….

    3

    0
  7. Anonymous says:

    siapakah elvina ni??? pelakon ke? tak kenal pun…

    7

    0
  8. Anonymous says:

    tetamu mcm suram…lain kali kat lobby tu letak kopi. semua muka ngantuk.

    7

    0
  9. acik bawang says:

    matlamat mnjadi pelakon da tercapai walaupun x tau tentang kewujudan ko dlm industri ni…apapun tahniah..
    no onion value..next story please..

    9

    0
    • achubawang says:

      kihkih…ke matlamat mendapat Dato’ tercapai…ooppss…mcm2 lah korang nie, Tahniah gak, walau X kenal…peace..

      2

      0
  10. anonymous says:

    dato ni baru padan kalo dgn si el katik sama katik apakan daya dato ni dah jumpa levina

    2

    0
  11. shopia lorren says:

    Tahniah!!! Pasangan yg sepadan..
    Gaun baju sopan sgt..cantik you…

    7

    0
  12. feldegast says:

    Pengantin lelaki yang macam ni barulah mak ayah Elfira Loy setuju.

    Kahwin grand, ada title, isteri boleh bersenang lenang dengan harta tak habis dan mak ayah boleh tumpang sekali.

    Nora Danish, Eina Azman, Rebecca, Zizie semua laki kaya. Takkan Elfira duta Maybelline boleh Sufian Suhaimi je. Shopping Sephora je dah main riban2.

    19

    0
  13. Anonymous says:

    tetamu spoiled…muka ketat. :(((

    1

    0
  14. Mia says:

    I pun x kenal elvina ni tp apa pun congrats both.. semoga berkekalan hingga ke jannah.. semua persiapan nampak cantik.. tp guests muka ketat.. vvip la kata kan.. hehehehehe..

    1

    0
  15. elnino says:

    aku masa mula2 kenal dia ni, aku kagum sebab mak ayah dia urban sgt letak nama anak elvina. dia kawen ni baru aku tau mak ayah dia letak nama norazlina je..sia2 je aku kagum selama ni..nama kg.com je pon.acah2 urban tukar jd elvina konon

    15

    0
  16. lijoh njenh says:

    banyak komen puji². tahniah

    0

    0
  17. fishball says:

    wah muda2 dah ada pangkat datuk??? agak2 their marriage sampai berapa tahun boleh last eh??

    0

    6
  18. anonymous says:

    sapa dia ni…maaflah pelakon2 baru macam cendawan tumbuh tak sempat nak kenal dah dtg yang baru..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    pakai veil nie cara kahwn orng melayu ker…….saje tanya

    0

    0
  20. Anonymous says:

    pakai veil nie cara kahwn orng melayu ker…….saje tanya

    0

    1

Leave a Comment

Optional