Written by Bella | April 9th, 2018

Anugerah MeleTOP Era untuk tahun kelima sudah pun berakhir semalam dan memberikan kejutan apabila Khai Bahar dan Neelofa mengungguli kategori utama Top Top MeleTOP.

Berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil, sebanyak 17 kategori dipertandingkan semalam dan ianya berdasarkan undian peminat.

Seperti biasa gabungan hos Neelofa dan Nabil Ahmad memang tidak dapat dinafikan lagi keserasian mereka dan lebih meriah dengan hos jemputan Jihan Muse, Sherry Al Hadad dan Sabri Yunus.

Bertemakan ‘Yang Lit , Yang Legend’, jom kita lihat beberapa foto gaya selebriti di karpet merah dan juga sekitar malam Anugerah MeleTOP Era 2018.

Kredit Foto : MeleTOP & Astro Gempak

33 responses to (42 FOTO) Sekitar Karpet Merah Dan Malam Anugerah MeleTOP Era 2018

  1. Anonymous says:

    Tahniahhhhh lofaa… U mmg layak. The true talented divaaaa

    4

    213
  2. Qing says:

    Ermm aku tpkir knp org have2 lebih npk humble dan biasa dr org yg dont have2 . Cth anak dato k and wife dorg bapak kaya giler kot xp biasa aje yg xde apa ni makk aiii melampau2 jgn try so hard uolss . Sedihh

    68

    1
  3. aku tetap aku says:

    anugerah syok sendiri. especially nealofa. huahuah. sendiri mengacara sendiri menang.. ewwww what were you thinking lofa?

    94

    1
  4. melati says:

    Alhamdullilah , tak tgk..!!! Tuhan masih sygkan aku….kalau tidak Berdosa hungga keNeraka jahanam kalau tgk Rancangan ni…. ” terma kasih Allah…”

    39

    2
    • Anonymous says:

      Takyah tgk n takyah ulas melati..kau tak suka lopa duk diam2..bunyi kau ada perhatian..benci tapi rindu ke???

      2

      6