Written by Bella | April 9th, 2018

Anugerah MeleTOP Era untuk tahun kelima sudah pun berakhir semalam dan memberikan kejutan apabila Khai Bahar dan Neelofa mengungguli kategori utama Top Top MeleTOP.

Berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil, sebanyak 17 kategori dipertandingkan semalam dan ianya berdasarkan undian peminat.

Seperti biasa gabungan hos Neelofa dan Nabil Ahmad memang tidak dapat dinafikan lagi keserasian mereka dan lebih meriah dengan hos jemputan Jihan Muse, Sherry Al Hadad dan Sabri Yunus.

Bertemakan ‘Yang Lit , Yang Legend’, jom kita lihat beberapa foto gaya selebriti di karpet merah dan juga sekitar malam Anugerah MeleTOP Era 2018.

Kredit Foto : MeleTOP & Astro Gempak

33 responses to (42 FOTO) Sekitar Karpet Merah Dan Malam Anugerah MeleTOP Era 2018

  1. Anonymous says:

    Tahniahhhhh lofaa… U mmg layak. The true talented divaaaa

    4

    213
  2. Qing says:

    Ermm aku tpkir knp org have2 lebih npk humble dan biasa dr org yg dont have2 . Cth anak dato k and wife dorg bapak kaya giler kot xp biasa aje yg xde apa ni makk aiii melampau2 jgn try so hard uolss . Sedihh

    68

    1
  3. aku tetap aku says:

    anugerah syok sendiri. especially nealofa. huahuah. sendiri mengacara sendiri menang.. ewwww what were you thinking lofa?

    94

    1
  4. melati says:

    Alhamdullilah , tak tgk..!!! Tuhan masih sygkan aku….kalau tidak Berdosa hungga keNeraka jahanam kalau tgk Rancangan ni…. ” terma kasih Allah…”

    39

    2
  5. Anonymous says:

    apa yg kejutannya kelantan?

    3

    2
  6. Anonymous says:

    Ayda jebat xdpt award apa2 ke mlm td? tahun lepas kemain dia menang ye. Ohh lupa tahun ne bukan sponsor by aurawhite. kikikikikiki #DONETANYA

    48

    0
    • Anonymous says:

      eh betul ke, aurawhite yang jadikan ayda jebat menang aritu, bukan ape, I yang penonton biasa pun rasa lain mcm jer bila ayda menang, rasa something fishy

      2

      1
  7. mel says:

    fesyen pelik-pelik,berlapis-lapis boleh dapat fesyen meletop???

    mmg anugerah neelofa sangat!

    30

    0
  8. Anonymous says:

    Congrats to all the winners

    4

    6
  9. anonymous says:

    anugrah sampah utk retis sampah mcm nabil…..

    13

    8
  10. huhu says:

    tahniah kahai bahar..

    13

    0
  11. Anonymous says:

    y penting usop sontorian x menang…klu x makin poyo mak bapak nye…bkn main promote anak siap ade tv show lg last2 kalah…hahahah…tahniah arif jiwa asyraf…

    31

    0
  12. Anonymous says:

    terkejut aku tgk bini sam pakai gaya cmtu..sekali pandang cm tak bertudung

    11

    0
  13. makjah says:

    awat semua gambar depa nampak pelik. nampak kepala besaq badan kecik. pastu nampak tak cantik langsung. huawei?? eeeeuuuu!!

    9

    1
  14. Anonymous says:

    euuwwww anugerah sampah!!! zero to poker face same face..

    7

    2
  15. amin says:

    alahai
    tau la sponsor by huawei p20
    tapi kalau nk masuk blog ke apa tapis la
    ke takde photographer?
    senduuu

    4

    1
  16. Hipoythe says:

    Fattzura mana xdtg ke

    3

    0
  17. Anonymous says:

    Nape aku tgk gambar ni semua menakutkan semua ketot

    5

    1
  18. aku says:

    yang paling best performance noh hujan

    4

    0
  19. fff says:

    ak tngok perfomance Noh hujan n ruffedge je.. pastu tngok cte len..ak x taw la ak tngok shamel n ernie tu mcm x best je nyanyi..ke rase ak jek…

    4

    1
  20. Anonymous says:

    Oh my gosh ..our artist doesn’t really know how to dress and look good???/

    3

    1
  21. mak c kina says:

    drama yang xmeletop pun blh menang ‘drama meletop’…apatah lagi pelakon nya…hahaha…ye..betul..nasib baik dia xnyanyi…klu nyanyi, dia jugak yg menang

    8

    -1
  22. Anonymous says:

    red velvet?? OMG!

    8

    0
  23. Anonymous says:

    next year rebrand jd anugerah neeletop…

    9

    0

Leave a Comment

Optional