February 24th, 2012

Untuk tatapan peminat Lisa Surihani dan Yusri, Abang Nara persembahkan kepada anda semua, 40 lagi keping gambar Lisa Surihani dan Yusri untuk tatapan anda semua. Diharap anda berpuas hati dengan mutu gambar-gambar yang diambil ini. Nantikan pula gambar majlis persandingan mereka pada hari Ahad nanti.

gambar pernikahan yusri dan lisa surihani

Baca entri ini sepenuhnya untuk 39 lagi gambar pernikahan mempelai baru ini.

gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
vgambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani


113 responses to “(40 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Yusri Dan Lisa Surihani”

  1. dn says:

    nyampah ngan org yg komen2 ckp lisa x ada seri…aku tgk cantik jer..make up simple..tak lebih2…hey korg tau tak tips make up utk akad nikah…make it simple as natural look..tips from professional make up artist..sbb tu majlis akad nikah…kesian la ngan org2 yg tak abis2 nak kutuk org lain…ni mesti kes jeles ni…nyammmpahhhh ngan org yg suka kutuk org mcm korg hebat sgt!!

  2. Shahjerry says:

    Sweet,simple,menarik Moga berbahagia hingga keakhir hayat Dan diberi hidayah Dan kesabaran dalam menghadapi menempuh perkahwinan. Tahniah yusri Dan Lisa.belilahbuku perkahwinan dalam Islam.

  3. selamat pengantin baru

Loading...