Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(40 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Yusri Dan Lisa Surihani

Untuk tatapan peminat Lisa Surihani dan Yusri, Abang Nara persembahkan kepada anda semua, 40 lagi keping gambar Lisa Surihani dan Yusri untuk tatapan anda semua. Diharap anda berpuas hati dengan mutu gambar-gambar yang diambil ini. Nantikan pula gambar majlis persandingan mereka pada hari Ahad nanti.

gambar pernikahan yusri dan lisa surihani

Advertisement

Baca entri ini sepenuhnya untuk 39 lagi gambar pernikahan mempelai baru ini.

gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
vgambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 Comments

  1. dn

    March 3, 2012 at 7:02 am

    nyampah ngan org yg komen2 ckp lisa x ada seri…aku tgk cantik jer..make up simple..tak lebih2…hey korg tau tak tips make up utk akad nikah…make it simple as natural look..tips from professional make up artist..sbb tu majlis akad nikah…kesian la ngan org2 yg tak abis2 nak kutuk org lain…ni mesti kes jeles ni…nyammmpahhhh ngan org yg suka kutuk org mcm korg hebat sgt!!

    • Anonymous

      July 22, 2012 at 10:37 am

      kenapa tak pilih erra fazira

  2. Shahjerry

    February 28, 2012 at 9:50 am

    Sweet,simple,menarik Moga berbahagia hingga keakhir hayat Dan diberi hidayah Dan kesabaran dalam menghadapi menempuh perkahwinan. Tahniah yusri Dan Lisa.belilahbuku perkahwinan dalam Islam.

  3. enirawardrobe

    February 27, 2012 at 4:18 pm

    selamat pengantin baru

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top