November 17th, 2011

Cakap banyak pun tak guna, korang nak tengok gambar je kan? Antara yang menarik malam AIM 18 ialah kemunculan Zamani Slam yang dah agak lama juga menyepi, dan Mawi yang agak lama juga kami tak nampak kelibatnya membuat persembahan secara langsung di majlis-majlis besar sebegini.
PhotobucketPhotobucket
Bahagian ketiga akan menyusul, sabar-sabar sikit ya, tangan mak ni ada dua je. Yang penting korang dapat tengok gambar Bang Nuar Zain kan? Jom layan lagi 40 keping gambar dari MKStreet Professional Services ni dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Comments are closed.

Loading...