Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(40 GAMBAR)Anugerah Industri Muzik Ke 18 Yang Cool – Part 2

Cakap banyak pun tak guna, korang nak tengok gambar je kan? Antara yang menarik malam AIM 18 ialah kemunculan Zamani Slam yang dah agak lama juga menyepi, dan Mawi yang agak lama juga kami tak nampak kelibatnya membuat persembahan secara langsung di majlis-majlis besar sebegini.
PhotobucketPhotobucket
Bahagian ketiga akan menyusul, sabar-sabar sikit ya, tangan mak ni ada dua je. Yang penting korang dapat tengok gambar Bang Nuar Zain kan? Jom layan lagi 40 keping gambar dari MKStreet Professional Services ni dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top