November 25th, 2012

Maafkan Abang Nara kerana agak lambat upload gambar-gambar sekitar kutipan derma untuk Gaza yang dianjurkan oleh selebriti tempatan. Ini satu inisiatif yang sangat baik dan harus diteruskan dari masa ke masa. Semoga usaha ini tidak hanya terhenti di sini sahaja.

gaza bn

Antara selebriti yang terlibat ialah Yatt Hamzah, Irma Hasmie, Anding, Iqram Dinzly, Diana Amir dan ramai lagi. Daripada sumber yang boleh dipercayai, kutipan yang diterima cukup memberangsangkan. Rakyat Malaysia ternyata sangat prihatin dengan isu umat Islam di Gaza.

gaza bn

Dengar khabarnya, akan ada beberapa inisatif yang akan dianjurkan oleh selebriti tempatan untuk terus membantu rakyat Gaza. Semoga urusan mereka akan dipermudahkan. 38 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook PelangiBonda.
gaza bnP.S: Mari membeli sambil menderma kepada Tabung Palestin. 20% daripada hasil jualan telekung travel Gudang.My akan disedekahkan kepada mereka. Boleh membuat pembelian menerusi website Gudang.My atau Facebook Gudang.My.

gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn
gaza bn


44 responses to “(40 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Kutip Derma Untuk Gaza Di Pavillion”

  1. juju says:

    dr atas smpai ke bawah, termasuk kuku pon ko nk scan.. x phm aku, nape suke nk cari keburukan org lain sedangkn dri sendiri pon x sebegitu sempurna..

  2. plestin will be free says:

    Kalau anda semua perasan, material tudung Yatt sama dgn tudung Heliza. Bezanya, cuma cara pemakaian mereka. Heliza bt 3 segi dan pakai mcm tudung bawal. Yatt pula lilit2. Rasanya, masa mula2 dia lilit2, mmg cover semua. tapi, biasanya kalau tudung jenis mcm nie mmg mudah utk ‘terpeliot2’ masa kita bergerak. Maybe masa gmbar diambil, Yatt da bergerak byk dan lehernya terdedah. Cuba lah positif dan ambil iktibar dari usaha mereka. Asik cari kesalahan je, Yatt free2 dpt pahala dari amal dia punggut derma utk Palestin. Kita yg duk nganga tgk blog abg nara nie, apa pula tindakan kita bantu Gaza? Fikir2kan ya.

  3. minah hysys says:

    Memang jarang tudung yatt..nmpak leher. Semoga yatt lebih alert pemilihan tudung lepas ni. Sangka baik je la. Mungkin dia kelam kabut sebelum pergi buat kutipan sbb nak uruskan mcm3 hal. Grab ape je tudung yg senang nak dipakai..

  4. abg mat says:

    abby abadi tak join ker

  5. Anonymous says:

    kenapa diana amir tak kangkang jer.. kompem duit masuk macam air

Loading...