Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(4 GAMBAR)Zahnita Yang Tetap Kekal Cantik Menawan

Sudah lama rasanya tidak mendengar perkembangan terkini tentang Zahnita Wilson ini. Sememangnya sudah lama Zahnita tidak muncul di kaca TV. Namun daripada apa yang diperhatikan, Zahnita masih aktif melakukan modeling dan sering muncul di majalah-majalah sebagai cover ataupun model.

gambar zahnita

Advertisement

Menyusuri laman Facebook Ryaniez Moment Photography, Abang Nara menjumpai beberapa keping gambar Zahnita ketika sesi photoshoot untuk majalah Pengantin. Sememangnya Zahnita masih kekal cantik menawan di dalam gambar-gambar yang diambil. Bagi Abang Nara, Zahnita sememangnya mempunyai auranya yang tersendiri apabila beraksi di hadapan kamera.

Untuk peminat Zahnita, lagi beberapa keping gambar Zahnita untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar zahnita
gambar zahnita
gambar zahnita

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 Comments

  1. Reena

    March 24, 2012 at 3:21 am

    Dia ni mmg gojes..sapa kata dia jadi model kain jakel jer? Selain jadi model, she’s also a tv talent..stil laku.

  2. bebe

    March 20, 2012 at 11:14 am

    dulu sy agak teruja la tgk pic2 die…sgt ape org kate fotogenik eh??ah ye kot…lam gmbr die npk sgt2 gojes….tp bile sy terserempak ngan die n siap sembang2 tya perkembangan la kire…sume nya mcm indah khabar dari rupe la…mase 2 die ngan anak die….sy xnpk die tinggi sesangat cam model kelasss gtewww pn…n xnpk die sgt cantik cam lam gmbr pon…n kulit die tak npk mix pon….betul xtipu….mse 2 pn die pakai bese2 je….ngan slipar jepun je…yg sy npk die cute sket2 je..lain2 juz not bad….

Loading...
To Top