March 17th, 2012

Sudah lama rasanya tidak mendengar perkembangan terkini tentang Zahnita Wilson ini. Sememangnya sudah lama Zahnita tidak muncul di kaca TV. Namun daripada apa yang diperhatikan, Zahnita masih aktif melakukan modeling dan sering muncul di majalah-majalah sebagai cover ataupun model.

gambar zahnita

Menyusuri laman Facebook Ryaniez Moment Photography, Abang Nara menjumpai beberapa keping gambar Zahnita ketika sesi photoshoot untuk majalah Pengantin. Sememangnya Zahnita masih kekal cantik menawan di dalam gambar-gambar yang diambil. Bagi Abang Nara, Zahnita sememangnya mempunyai auranya yang tersendiri apabila beraksi di hadapan kamera.

Untuk peminat Zahnita, lagi beberapa keping gambar Zahnita untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar zahnita
gambar zahnita
gambar zahnita


59 responses to “(4 GAMBAR)Zahnita Yang Tetap Kekal Cantik Menawan”

  1. Reena says:

    Dia ni mmg gojes..sapa kata dia jadi model kain jakel jer? Selain jadi model, she’s also a tv talent..stil laku.

  2. bebe says:

    dulu sy agak teruja la tgk pic2 die…sgt ape org kate fotogenik eh??ah ye kot…lam gmbr die npk sgt2 gojes….tp bile sy terserempak ngan die n siap sembang2 tya perkembangan la kire…sume nya mcm indah khabar dari rupe la…mase 2 die ngan anak die….sy xnpk die tinggi sesangat cam model kelasss gtewww pn…n xnpk die sgt cantik cam lam gmbr pon…n kulit die tak npk mix pon….betul xtipu….mse 2 pn die pakai bese2 je….ngan slipar jepun je…yg sy npk die cute sket2 je..lain2 juz not bad….

Loading...