(4 GAMBAR)Shahrizal Sudah Ada Pengganti Mira Liyana?

(4 GAMBAR)Shahrizal Sudah Ada Pengganti Mira Liyana?

Dalam masa setahun sebelum ini, pelakon kacak Shahrizal telah dikaitkan dengan beberapa selebriti wanita. Baru-baru ini pula, hubungan Shahrizal dengan kekasihnya iaitu Mira Liyana telah putus. Shahrizal mendakwa ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam hubungan mereka yang menyebabkan Mira memutuskan percintaan.


Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Kami bagaimanapun telah menerima kiriman e-mel dari seseorang yang mendakwa Shahrizal sudah ada kekasih baru iaitu pengganti Mira Liyana. Orangnya comel, walau kami tidak tahu siapa tetapi beliau dikatakan telah beberapa kali kelihatan dengan Shahrizal di beberapa program. Kalau betul ini teman wanita terbaru Shahrizal, tahniah diucapkan. Sudah semestinya pelakon kacak seperti beliau tidak sukar mendapat pengganti.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

166 Comments

  1. Anonymous

    April 28, 2012 at 11:25 am

    wooww ! tk sangka betul ! perempuan nie my senior.now tgh doing practical kt umra clinic sek13 shah alam. yep.she’s medical student.what i tau, she’s one among dean list student at msu. perempuan nie anak orang kaya la. that y SJ nie nak kott. haha. btw, she’s look very nice, and most important she’s veryyy stylo meh ! kt MSU top jugak la perempuan nie.. she’s a little bit short person. maybe cute la kot.haha. but,kenapa pu3 tinggalkan asna? korang da lame ka couple? oMGG ! u social jugak yea?? take care of urself redwani puteri. i wonder what will be happened as long as you couple dgn si SJ niee.!

    • rifa

      June 19, 2012 at 11:44 am

      redzwani puteri tgglkan asna durrani sbb mamat nih la kut..KAYA…not so kaya…i knew who is her daddy…

  2. Anonymous

    April 28, 2012 at 12:04 am

    X comey pun…… Sadis tgk…
    Ermmmmm….nmpk mcm satu over, yg satu gi ermmmm hadap jer la muka minah ni….

    • eleh eleh

      June 19, 2012 at 9:02 am

      gambar no.2 tu mcm minah indon kn?

  3. Anonymous

    April 27, 2012 at 9:16 am

    Btw satu malaysia tahu shahjaszle ni buaya,playboy.

  4. mail lambung

    April 26, 2012 at 2:54 pm

    klau tgk seat nmpak mcm kete sport..tapi hakikatnya savvy je

  5. Anonymous

    April 25, 2012 at 11:53 pm

    Ntah2 kau yang lagi sial tak? Ekekeeke..

Loading...