(4 GAMBAR)Shahrizal Sudah Ada Pengganti Mira Liyana?

(4 GAMBAR)Shahrizal Sudah Ada Pengganti Mira Liyana?

Dalam masa setahun sebelum ini, pelakon kacak Shahrizal telah dikaitkan dengan beberapa selebriti wanita. Baru-baru ini pula, hubungan Shahrizal dengan kekasihnya iaitu Mira Liyana telah putus. Shahrizal mendakwa ianya putus kerana tohmahan seseorang, manakala Mira mendakwa wujud orang ketiga dalam hubungan mereka yang menyebabkan Mira memutuskan percintaan.


Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Kami bagaimanapun telah menerima kiriman e-mel dari seseorang yang mendakwa Shahrizal sudah ada kekasih baru iaitu pengganti Mira Liyana. Orangnya comel, walau kami tidak tahu siapa tetapi beliau dikatakan telah beberapa kali kelihatan dengan Shahrizal di beberapa program. Kalau betul ini teman wanita terbaru Shahrizal, tahniah diucapkan. Sudah semestinya pelakon kacak seperti beliau tidak sukar mendapat pengganti.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

166 Comments

  1. Anonymous

    April 25, 2012 at 9:08 pm

    muka comel tapi perangai mcm sial!

  2. aqmarudin

    April 25, 2012 at 4:37 pm

    lebih comel dari miera leyana…

    • eleh eleh

      June 19, 2012 at 8:51 am

      gambar no.2 tu mcm minah indon seh!!!

  3. Anonymous

    April 25, 2012 at 10:28 am

    satu pompuan sundal . satu lelaki dayus. elok ahh tu.

  4. Anonymous

    April 25, 2012 at 9:50 am

    look like mcm si puteri ni yg tgh defend diri sendiri ;) alaaa kalau awak ni jenis pompuan baik.. takder lah jadi perampas..pukul 4pagi berkepit ngan jantan kat genting..peluk tgh malam ngan jantan atas bukit. buat malu nama mak bapak.. org komen from what they see.. sudah terang lagi bersuluh. kalau perangai tu elok.. takder nyer org nak mengata. dapat pulak boypren yg buaya. org tu nak awak sedar diri dik oii… jagan nak giler glamor. kesian kat mak bapak awak..satu malaysia dok citer pasal anak dara dia..malu lahh oii dik…kira ni org melayu.bukan artis hollywood. nahuzubillah.

  5. Anonymous

    April 24, 2012 at 11:29 pm

    kalau taknak kena kata…. jagalah perangai tu elok sikit! ini citer dlm kain luar kain org tahu… org skrang bukan bodo… nak bf artis… ini lah akibat nya.. giler glamor.

Loading...