Written by serenity | November 29th, 2017

Mesti anda semua belum pua smenatap gambar-gambar dari majlis pernikahan #FattZura, kan? Melalui akaun Instagramnya, Fazura baru memuat naik empat keping gambar dari majlis itu dalam resolusi tinggi.

Untuk makluman anda, bagi majlis pernikahan ini, Fazura mengenakan busana rekaan Rizman Ruzaini manakala Fattah mengenakan baju melayu sentuhan Altelia Amani. Solekan Fazura disempurnakan oleh Shiela Mohamad.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Fazura selamat bergelar isteri Fattah pada jam 9.50 malam, 27 November lepas dengan sekali lafaz. Mereka dinikahkan abang kandung Fazura dalam majlis tertutup yang hanya dihadiri ahli keluarga dan teman rapat di Hotel Ritz Carlton, Bukit Bintang. – beautifulnara.com

Gambar : missfazura

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

121 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Fattah Amin Dan Fazura

  1. Adobot says:

    Tak sangka artis mcm fazura bole buat majlis cantik dan simple mcm ni. Tak mcm org kebanyakan tah mcm ape2 ntah majlisnya. Fazura inai pon x pakai. Salute la pazura!

    213

    0
    • So in love says:

      My goodness sweetnya!!!!
      Dari cara die org pegang tgn each other pun sweet sgt!! Nampak soft & gentle je!!
      Happy & bahagia betol tgk die org ni kawin alhamdulillahhhhhh.
      Speaking about artis kawin tk pkai inai, aku rase ramona zamzam pun tak pakai inai gak, bridal shower segala tk buat, simple jer

      160

      0
      • Kiah says:

        Tahniah kepada MUA Shila Mohamad. Suka makeup Faz yg tidak terlalu tebal dan keterlaluan di majlis akad nikah dan juga pertunangan. We applause!

        112

        0
        • Anonymous says:

          Perkahwinan paling cantik 2017:

          1.Fazura- Fattah
          2.Izara-Adib
          3.Nabila-Sharnaaz

          62

          2
        • Tijah says:

          Since akad nikah dan tunang dah simple..harap wedding gown tidak menghampakan. I want to see something elegant but glamour. I want to see wow!

          83

          0
      • Anonymous says:

        x nmpk pembaziran. yg dtaja berjuta- juta xsecantik mana pon. yg x ditaja nmpk lebih eklusif dan elegan. betullah..yg disponsor tu propa jer. indah kabar dri rupa.

        114

        0
        • Anonymous says:

          Shatilah Melvin ke nok?

          42

          0
        • Sayya says:

          Bila sponsor tak boleh komplen tak boleh bagi idea tak boleh banyak bunyik tak boleh banyak songeh tak boleh banyak ragam jangan nak mengada2. Kena patuh & turut aje kehendak sponsor. Yelah benda free takkan nak banyak cekadak plak.

          24

          0
        • Anonymous says:

          Setuju sangat. Majlis yang tertutup mcm ni lagi nampak mewah dan ekslusif. Dah macam Royal2.

          26

          0
      • Anonymous says:

        Ini la kbaikn wat mjlis tertutup. Semua under control. Tenang n Tak serabut. Gambar2 pun yg nk disiarkn pun dibawah kawalan pengntin. Xde la gmbar ngarut2 kluar kt paper. Gmbar korek idung la, gmbar gelak cm setan la.. haha Tak la. I mean gmbr 2 tertentu je yg di siarkn. Well Kita pun tau family faz mmg xske dikaitkn dlm dunia glamor. Cuba klu Ada media, serabut rasa. Semua gmbr diorng snap dn menimbulkn ketidak selesaan family.

        Note: akk Kain kuning

        126

        1
      • Anonymous says:

        Aku kompius korang2 ni fans fazura ke fattah. Sblm dgn fattah, asal ada artikel psl fazura je kemain org hentam. Tp lps dia dgn fattah, org puji melangit. Aku suka mekap dia tunang sbb nmpk sweet giler. Mekap kawin nmpk dia sgt tua.

        8

        18
        • Anonymous says:

          termasukla aku orang tu hahaha. lepas HSC baru aku stalk faz ni.. dlu macam bitchy sket.. sekarang nampak baik cantik sweet je

          30

          0
        • Anonymous says:

          Aku mmg fans fazura dr dulu. sbb tu aku pelik kenapa skrg org puji melangit. aku yg baca jd takut. aku rs dia biasa je dr dulu. jgn sbb fattah korg suka dia sudahla. keep on loving her guys wpon lps ni ada citer x best ke.

          32

          0
        • Anonymous says:

          aku pun mengikuti fazura dari dulu. dulu dia agak bimbo dan kaki gaduh, tapi lepas dia putus dgn TMJ nampak dia slow down sikit. lepas kapel dengan fatah nampak makin matang dan sweet juga la. mungkin dulu kurang kasih sayang, sekarang dah terlebih2 kasih sayang. hehe

          22

          0
    • Yg Menegur says:

      Fattah potong la rambut tu. Tak suka la rambut bunnga-bunga dan jurai- jurai mcm Aqasha GV!

      31

      0
    • Anonymous says:

      Tak ni je gambar2? Seakan-akan sama jer!

      2

      0
    • Lopok says:

      Jari2 Fattah panjang. Mesti puas hingga menikam kalbu.

      3

      22
    • Anonymous says:

      boring balik2 cerita KimK

      1

      28
  2. Coffee says:

    Sweetnyeee lahaiiii ???

    16

    0
  3. tak tun tuang says:

    Cantik hidung fazura

    21

    0
  4. Ok ! Change topic ! says:

    Suka hidung dengan gigi Fazura bila senyum manis laa !! Fatah pun senyum aja !! Love both !

    53

    0
    • Pazura kemek says:

      Cantik !?bukan tu idung fake ke..idung asalnya kembang n kemek tgok la gamba dulu. Elok ckit pajura kang senget plak nak laga idung kuat2 sgt..wahahahhaha

      3

      41
      • pah says:

        gurlllll please, have u heard about nose contouring?? lol u can do wonders with makeup. aku yg hidung bulat abadi ni, masa kahwin contour hidung terus jadi mancung terletak je. pls la jgn katak bawah tempurung sangat k. kesian

        59

        1
      • kisim says:

        Senget takpa lawa. Daripada otak senget macam muuuuuuuuuu. Kesian haters xboleh usik dah relationship fattzura, kutuk fizikal diorang pula. Jgn smpai Allah tunjuk dekat anak2 kau yaaaaa :)

        9

        1
      • doa baik says:

        Kau cantik sgt ke meh sini nak tengok? Jgn smpai nanti anak kau lahir bukan setakat hidung senget, sekali otak2 senget. Allah tu ada. Cakap baik2 sikit.

        3

        1
      • Anonymous says:

        memang fake pun hidung dia. hahaha

        0

        2
  5. Yun says:

    Baru prasan x pakai inai…x yah buat majlis berinai..sweet dn cantik pun..tahniah la pd wedding planner..designer…makeup artis..yg buat video cantik view dn gambar2..

    54

    0
  6. Beautiulnara vs Rotikaya says:

    Yelah .. Baru perasan diorang tak pakai INAI dijari langsung .. Bagus .

    20

    0
  7. kak ton says:

    suka sangat wedding faz. elegant, sweet dan tidak terlalu mencuba. layak diangkat wedding of the year. x sabar tunggu resepsi nanti..smestinya busana rizman ruzaini pastinya vasss!

    60

    0
  8. Anonymous says:

    Susah nak kikis ikut ikutan hindustan. Antaranya buat drawing inai kt tapak tangan tu.

    7

    0
  9. Anonymous says:

    Suka couple ni. At least tak pegang2 sebelum nikah. Yg ko..belom kawin dah macam burung sejuk dok berdakap.

    49

    0
    • Malisa says:

      X pegang2 sebelum nikah haha kelakar ni. .mesti buta ko ni
      Eh si faz pakai tudung tunjuk alim dpn keluarga Fatah ke SBB adik beradik tudung labuh.kesian adik kawin abg kawin retis juga jari tumpuan..pastu pakai tudung tetek terjojol org kata sweet . .lofa silap sikit maki berbakul

      0

      5
  10. Alia says:

    Memang sweet…nampak seri pengantin pada dua mempelai….sukaaaanyaaaa

    35

    0
  11. Thumbs Up says:

    retis2 yg bersederhana dan tak over tunjuk kemesraan sewaktu bercinta.. gain my respect. lain la ko kawin dgn prince harry nk sponsor berjuta-juta.

    54

    0
  12. Anonymous says:

    tahniah… sweet sungguh

    11

    0
  13. Yumm says:

    Siapa campak cupcakes ni? Sweet dan cutenya.

    8

    0
  14. lots of love says:

    so sweet

    5

    0
  15. Fidot says:

    Tak sangka akhirnya Fazura kawen tanpa kontroversi yang tak elok. Pg umrah, bertunang & terus bernikah… very smooth, Alhamdulillah. Sweet sgt aku tgk dorg nih!!!

    72

    0
  16. Anonymous says:

    Alahai sweetnye….fazura nmpk manja sgt di samping fattah….fattah ni mesti orgnye penyayang kan…

    38

    0
    • Anonymous says:

      sebenarnya fatah tu yang manja orangnya dan kuat merajuk. sebab tu dia sesuai dengan orang yang kakak2, dia perlukan orang yang lebih matang.

      19

      0
  17. Anonymous says:

    Jelesnya i tgk….bseri2…i je yg xkwen2…hmmmm

    7

    1
  18. Anonymous says:

    Aku rse hidung fazura bukan fake lah….klu fake dah tentu bibir atas dia terangkat,ni elok jer….jgn la fikir yang bukan2…klu hidung dibuat , mcm michael jackson tu, terangkat bibirnya…

    14

    5
    • mak tiri pajurah says:

      Yello, satu malaysia tau hidung dia fake. kau lahir semalam ke? Pegi tengok filem Bicara Hati, atau drama siri Gol & Gincu. Hidung dia kemek pesek ok, kulit pun kerak kepam. Muka dah renovate sebelum kena dumped dgn kerabat.

      2

      32
      • Anonymous says:

        duit banyak sukati die la.. macam ko baik sangat

        15

        1
      • Noone says:

        Hidung boleh berubah.. disebabkan baby fats, facial bone structure movement, urut2 muka/hidung.. Dah terbukti bila tengok ahli keluarga aku sendiri berbeza facial structure kalau nak banding time diorang dulu dan sekarang..

        Kulit pun boleh berubah… Biaselah kalau selalu berjemur/bersukan tengah panas.. Aku dulu pun masa sekolah rendah & menengah adik beradik selalu panggil “anak kel1ng” haha.. (maaf, bukan racist, tapi kenyataan). Tapi bila masuk uni, pastu kerja, kurang kena panas matahari.. jaga kulit.. jaga makan.. Sekarang kulit putih merah2.. siap suami kata macam mix/”minah saleh”.. haha.. (maaf, bukan perasan, tapi kenyataan)

        20

        1
      • laila says:

        Sedap mulut cakap. Kau sendiri pun mulut berkepam tak sedar diri. Lawakkkk

        4

        0
      • elyn says:

        fikir baik2.. doa yang baik2.. itupun susah manusia skrg ni….

        2

        0
    • Anonymous says:

      mj lg cute tanpa bedah hidung…tgk anak bongsu mj…cute je dan muka sama dgn masa mj budak2 dulu…..

      0

      1
  19. nyah senduk says:

    tu la, bertahun2 kimk dgn kerabat tu, hujung2 kena tinggal mcm tu ja nok. dgn sam pun, sam dumped juga sheouls, siap x ngaku pernah berkapel nok. cuma pattah je lah yg sudi amik sheouls jd bini, walaupun sheouls ada video tumblr. salute la pattah.

    4

    52
    • Anonymous says:

      ntahler ko rasa kelantan tu pun dara sgt ke…cuba tgk status twitter tmj lama…lg pun selami ni ada ada cerita lopak dgn laki marion….kena tampar lg

      24

      2
      • nyah senduk says:

        dara tak dara mak tak tahu nok, mak cakap pasal kimk sbb ni entri kimk, kelantan takde kaitan dalam ni. mak dgr masa kimk kena dumped pun kena lempang juga dgn kerabat sbb mulut jahat sheouls mengutuk sedara kerabat tu.

        1

        23
        • sha says:

          Dia ada dara atau tak, kau siapa nak masuk campur? Dia dah cuba berubah. Perangai jangan mcm setan sangat bukak aib org.

          20

          0
      • Anonymous says:

        aku harap lopak amik je laki si cina jinjang tu….menyampah betul tgk cina2 ambil laki melayu kaya yg sekerat dua….yg tinggal semua bewak idop jer…

        10

        0
        • lynn says:

          Main race plak ko ni. Dh itu jodoh dia. siapa ko nak persoal? Tgk diri sendiri kenapa lelaki kaya mcm tu tak kawen org sendiri. siap suruh org rampas plak. Ko ni agama apa? Pagan ke?

          4

          1
        • Anonymous says:

          cina bab harta mana tak mau…dan2 liar pun blh msk islam,,,tapi tu lah sibuk pakai mini skirt doa pun tangan gaya kristian lg…

          1

          0
      • Anonymous says:

        sbb aku nyampah org cakap fazura lepas tu cakap lopak ni mcm suci sgt….

        5

        1
    • LadyB says:

      elokla ko guna nama senduk..mmg senduk pon

      5

      0
      • nyah senduk says:

        of kos nyah. harap fattah akan stay ya bila dh nampak dark side kimk. baru kenal berapa bulan terus nk kawen takut jd cam hapis amidon je nyah, horror dpt bini mulut longkang semua benda kompang kat medsos.

        1

        30
        • Anonymous says:

          baekla nyah.nyah,jg keturunan bebaek nyah.sbb ko ckp ni macam takde keturunan je nyah…jgn esok2 anak cucu cicit ko….mmmmmm ;)

          8

          0
        • Shame says:

          Btol nyah.. aku setuju ko..jap tunang kawin.. tetiber cerai…hahaha..semuga bahagia kpd dorang, klu nk cerai kompang la ,cite eh.nnt kompem naik la rating blik.

          0

          10
    • Anonymous says:

      move on lopahh oiii…cittt

      3

      2
      • fattah hati says:

        nak move on apanya kan lopak yg dumped fattah. lepas dumped fattah lopak berkapel sekejap dgn kerabat katanya. lepas tu kerabat tu pulak dumped lopak. lopak yg dumped fattah k. takde maknanya dia nak si fattah ni.

        6

        7
        • Kiah propa says:

          Iye ke lopak yg dumped fattah? Tp lopak yg terhegeh2 jealous perli n x puas ati bagai dgn si fattah dh kenapa?? Hewhewhewhew.. Xpe laaa benda dh lepas. Semoga lopak jumpa lah dgn prince charming dia. #doayangbaik2aje

          9

          3
        • Anonymous says:

          ye ke lofa dump fattah? dah tu kenapa ada NH true love? yang adegan don’t make me change your plan tu mcm mana plak? errmm..pandai kau pusing. kalau mcm tu aku pun bleh cakap fazura yang dump tmj sbb nak kat sam tapi sam tak ngaku.wakakakaka

          6

          4
        • Anonymous says:

          bagus juga lopa tak kawin dengan patah, nanti ramai yang cakap, fatah amin je pun, macam la tak de orang lain. apa yang lopa buat semua tak kena. haters tetap akan cari je salah dia nak wat bahan.

          1

          0
        • Anonymous says:

          memang family kerabat tu dumped pajura pun. semua orang tahu. tak perlu la nak back up sangat.

          2

          0
    • Anonymous says:

      Ok lah, sekurang2nya Fattah menutup pintu dosa.
      Allah dah kata selagi nyawa belum putus pintu taubat sentiasa terbuka.
      Hopefully ko reti lah belajor tutup aib org. Esok2 kalo aib ko barai baru tau langit tinggi rendah… Tp kira ok gak la sbb ko sape, ala2 semut hitam atas batu hitam dlm gelap malam sape pun x heran.

      1

      0
  20. mak tiri pajurah says:

    eh fans bodo. aku betulkan statement sorang fantaik kat atas tu. jahat aku pun tak pernah jadi gundik. bertahun lak tu.

    3

    12
  21. Anonymous says:

    asalkan bukan kelantan patah…

    5

    3
  22. Anonymous says:

    nice & simple, yet stunning..
    xde pun majlis berinai bagai.
    moga berbahagia & berkekalan..

    16

    1
  23. pekerja swasta says:

    yg mengata membukak aib org tu suci sgt ke? sebok sgt dok ungkit cite lama dia. Kita ni pon nmpk baik sbb Allah pelihara aib kita je. ntah dia dh bertaubat ke korg tau ke? so just shut up and doa baik2 sudah!

    27

    1
    • boss engkau says:

      tak seswai je kau nak cakap pasal aib. kat blog gosip ni, memang aib semua yg diperkatakan. fans taik fajurap ni nak pretend mcm fajurap ni angel suci murni ke? bila part musuh jurap dorang yg buka semua cerita aib tak bising pulop.

      3

      6
      • lela says:

        Fazura tak pretend jadi suci murni, kontroversi lama dia jadikan pedoman untuk jadi lebih baik pada masa hadapan. Semua orang boleh berubah untuk majukan diri. Tak macam kau. Asyik tengok ke belakang tu yg mulut pun makin busuk.

        40

        1
        • tok hans says:

          bak kata tok hans, a leopard never changes its spot. verangan voleylah. kuat tgk drama tu yg kuat berangan tu.

          2

          5
        • Anonymous says:

          setuju ngn ko lela..aku ingat lagi dlm interview kat radio.hot ke era.dia ckp.dia pernah ada masa silam..so dia usaha bangun nak berubah..macam tu la lebih kurang.takpela.bkn dia je.kte pon sama.jg aib dia supaya kat sn allah jg aib kita.tak payah la mcam suci sangat tak penah buat dosa.puiii

          20

          0
  24. Fattah Fan says:

    From prince to coffee prince…okaylah prince juga…
    I think dalam ramai ramai lelaki yang bercinta atau skandal dengan Fazura cuma Fattah yang gentlemen sudi melamarnya jadi isteri…yang lain macam touch and go jer…cintoh Sam siap tak mengaku kekasih…kalau betul gossip dicandawan dia ok pula.. apa pun semoga jodoh mereka hingga ke jannah. Semua orang nak berkawin untuk bahagia bersama selamanya.

    19

    1
    • risa says:

      Yep. I pun sama never likes both of them. Tapi tak sangka diorang pilih to end their relationship with a marriage. Tak semua mampu tambah2 lagi nama tengah hot. Respect!

      16

      1
  25. anonymous says:

    First of all, saya bukan muslim dan ini hanyalah pendapat peribadi saya and saya sangat suka dengan cara mereka menyempurnakan setiap majlis bermula dari pertunangan sehinggalah akad nikah. Although both of them have their own stories before they met (yang mana kita sering menjadi pemerhati, penganalisa, penjatuh hukuman & penentu kebenaran) but they finally settled down and build their own masjid which is for me ia adalah satu permulaan baru bagi mereka. And of course this is just beginning and soon they will discover their own flaws in their marriage but tidakkah kita semua melalui perkara yang sama? pendapat peribadi saya, why not kita doakan yang baik sahaja dan sama2 mendoakan yang terbaik untuk diri kita juga..Amen.
    #justmy2cents
    #lessismore

    34

    0
  26. teguh says:

    tu lh kan asyik cakap hidung fake jer..klau banding dulu dan srg pun tk ada beza..sorg cakap dan buat fitnah semua lh ikut sja nk kumpul dosa..apa2 pun mmg Fazura sungguh cantik sekali dgn make up yg tdk over, suka tngk senyuman dia yg mmg manis sgt terserlah kelembutan dia dsitu nmpk manja sgt tk hairan lh Fattah jatuh hati..selamat pengantin baru utk Fattzura semoga berbahagia hingga ke Jannah Insha Allah Aamin

    9

    2
  27. Lady Nia says:

    So kalau dia jadi gundik pun apa masalah kau? Dia jadi gundik bapak ko ke pun? Sentap la ko ni bhai.. macam laa manusia jahat tak boleh berubah jadi baik. Ke kau ni patah hati Fattah pilih Fazura?

    Loser gila ko ni… pegi berambus jauh2 kalau tak suka…

    19

    2
  28. Aki Iman says:

    Nampak macam adik kakak pula. Tapi Fazura berjaya rawat luka Fattah di dump Neelofa dulu dan berjodohan.

    4

    11
  29. Cantik hidung says:

    Betul lah dia buat hidung i dah tengok gambar2 Fazura dulu. HIDUNG MEMANG JAMBU. Sekarang dah mancung. Mula2 tak perasan bila tengok balik gambar2 lama betul pula. Tapi sekarang tambah lawa lah. Ramai kot orang buat hidung supaya muka nampak sharp. Tak payah kutuk jaga muka sendiri yah.

    2

    8
    • lisa says:

      Jgn smpai jatuh fitnah. Cuba ko bukak album tgok muka ko sendiri. Ko sendiri zaman kecik pun hitam terbakar nampak mata je, gigi pun karat, hidung pun berminyak. Sekarang ni blh buat mcm2 utk lawa plus bentuk muka boleh berubah. Tak perlu kutuk fizikal org.

      4

      2
      • fans fajurap bengap forever says:

        fans bengap bodoh. kalau tulang hidung boleh jadi mancung dari kemek senang2 takde le retis hollywood buat plastik surgery. takde minah2 korea bedah hidung. aku tau korang bodoh sama mcm fajurap, sbb tu jadi fan dia, tp jangan nak bodohkan org.

        1

        2
        • Anonymous says:

          Hello. Saya tak rasa dia buat plastic surgery la. Maybe dia buat nose filler. And I think it’s really up to her cause it’s her face anyway so tak payah la sibuk. As long as she’s happy ??

          1

          3
    • Anonymous says:

      bahasa mengata kan main… selalu buat rawatan kecantikan facial & urutan pon bole cantikkan rupa paras termasuk hidung… lain laa muka kau yg tak mampu serba serbi 10 thn dulu ke 10thn depan hidung berjeragat makin buruk…

      1

      0
  30. Mak Bedah says:

    Betulkah Fazura ada video di tumblr? Tumblr tu macam facebook kee?

    2

    7
    • Anonymous says:

      jgn fitnah sesuka hati… takut balik kt diri sendiri what goes around comes around.. fazura dah lama buat report… dah lama jd kes polis…

      2

      1
  31. damai says:

    Hello netizen, jgn lah comment yg merepek, ini nama dia jodoh, mmg fazura ingin berubah untuk jadi lebih baik kerana Allah, itu sebab di temukan jodoh tanpa bercinta cintun lama2, semoga Fattah dapat membimbing Fazura kearah yg lebih baik, aamiin. Biar dapat suami muda asalkan fikiran dia itu matang

    19

    0
    • Fidot says:

      Amende la org2 gila dlm ni dok merepek komen hidung org la, psl tmj la, ex klate la. Weh, tolong la mampus golongan2 busuk hati ni. Dorg ni baru kawen, sweet sgt aku tgk wpun berulang2 tgk. Kagum faz yg dulu lain, tup2 balik umrah terus kawen. semoga bahagia smpi syurga korg! Forget the past, focus on the future!

      10

      1
  32. melati says:

    Sama padan , Bagai pinang di belah dua…!!! tgh ketawa kan Neelofa ni , takder Jantan nk ker? Rani Kulop pun sonyap jew takder Hati gan Neelofa ker.’?? lagi satu tgh ketawa gan Che Ta ni ” Siap pesan kt Fazura , kena bertolak ansur dgn Lelaki Muda ni.”‘ apakah Biol nya Che Ta ni, ” Fattah tu Bukan nya anak ikan mcm laki ko tu ” & ” Fazura pun bukan Janda yg punya anak lelaki yg Perasan Handsome mcm ko Che Ta.”” Fattah & Fazura tak tahu sapa yg kaya dan usia pun tk jauh Beza nya.. kalau mlm Pertama pun Fattah tk payah ler tutup lampu , mcm ko Che Ta ..!! wakakakakakaaa.. bukan Marah gan Che Ta !! nasihat jer .hmmmmmmm

    15

    1
  33. jessy says:

    Mula2 sy suka je Fattah esp ms dia dgn sherry dlu..but when dgn lofa i dh kureng…but now dgn fazura..hmm bagai pinang dibelah dua..sepadan sgt…xpelah korg, dua2 ada cerita silam tp jalan cerita cinta mereka i respect…bercinta snyp2..bertunang senyap2..pegi umrah untuk bersihkan hati and after that they got married…kalau jodoh tu mudah je urusannya..yang penting xbelakangkan family…doa yg baik baik jelah utk diorg ya guys.. tgok diorg kawen i pon rs nk kawennnn…wee~~~

    30

    0
  34. elle says:

    ok laa tu simple n sweet, xkan korg nak majlis mcm awal n scha dlu, drpd proposed, merisik bagai smpai ke nikah semua nak buat live, x ckup dgn diri sndiri smpai ke lara pon terpalit skali giler glamour. serius ah boring dgn artis cmtu. artis patot jual produk or bakat diorang, bukan nak jaja kisah peribadi manjang. salute fattzura wpon hot celeb cmni tapi still under control n tau mcmane nak handle utk diri sndiri, keluarga or media n fans.

    30

    0
  35. Ustajah says:

    Che ta simpan je nasihat ko tu. Agak2lah nak bagi nasihat ko ngan zain tu mcm anak ngan mak. Lain mcm Fazura ngan fatah mcm pinang dibelah 2,

    12

    0
  36. putri says:

    neelofa cantik but muka nampak garang.fazura cantik and sweet..

    12

    0
  37. kakikucinghitam says:

    mesti tok kadi lega nikahkan diorg ni… pakai elok pengantin pompuannya… kesian tengok tok kadi nikah kan org yg pengantin pompuannya free hair seksi2…

    8

    -1
  38. Bibi ani says:

    Hidung dari side profile kalau pesek camner nak shading nak bagi tinggi? Kalau dari front profile boleh lah cover make up…hidung jambu tak pakai make up camner nak cover…memang hidung dah tak bentuk jambu dah..dah tirus sikit…kata orang fitnah..orang cuma tengok hidung dulu dan sekarang tanpa make up memang berbeza

    3

    2
  39. Anonymous says:

    siapa sangka faz yg dulu sosial dan popular dgn kontroversi2 yg memalukan dia akhirnya slow2 berubah, malah dpt lelaki yg mmpunyai fmly yg baik2. bgi aq faz dh cukup matang, mungkin mse dia 20an dlu dia belum cukup matang lgi. ni pon berkat doa peminat2 dan haters dia. semoga dia bahgia dgn fattah amin, dan aku harap kita jgn terlalu memaksa dia utk terus berhijab, biar dia slow2 sndri pakai. aq takut jdi mcm sstgh artis je nnti.

    13

    1
  40. Fazura Fan says:

    Tahniah Fattah dan Fazura.. Seronok tengok.. Teringat masa Siti Nurhaliza nak umum kahwin dulu… ramai wartawan tunggu.. Now Fazuran dan Fattah pon sama… Memang Hot Selebriti!

    4

    0
  41. kayu amin says:

    buat polis report so? boy iman pun buat polis report, kira innocent kew? kalau setakat polis report terbukti x salah tak yah masuk mahkamah dah. google je “fazura tumblr’ tgk betul dia ke x.

    4

    2
    • Anonymous says:

      fans lofatah tak bole move on… polis siasat xdpt bukti nk dakwa sape ke mahkamah ngok… beribu kes polis xdpt selesai kes bunuh lagi nk layan khas kes fazura je ke.. aibkan org & biadab 2×5 same perangai lopa & family..

      4

      3
    • Anonymous says:

      Move on la Kayu oiiiii…
      Patut la org kata melayu ni mundur dok sibuk cerita semalam.
      So what kalo betul pun? Ko x faham konsep taubat ke?
      Dosa bukak aib org pernah belajar x?
      Baik ko gi kelas agama cecepat. Esok mati x sangap nak menjawab.

      0

      0
  42. Anita Rahsia.. says:

    Since orang mention hidung fazura i google gambar Fazura sebelum makeover beberapa tahun lepas. Jauh beza dan bukan shading make up semata, sebab hidung dia dulu jenis bulbous dengan batang hidung rendah. Shape seperti adik lelakinya but smaller. Anyway bukan i nak kutuk sebab i think hidung dulu dan sekarang pun okay dan tak salah nak improve look pun. But i tak sure kalau she do PS atau cucuk saja or who knows batang hidung meninggi sendiri..sekarang teknologi PS sangat tinggi. Infact i pun buat buat kat Korea. Nothing to be ashamed of. Kat korea i buat harganya boleh beli myvi cash. Lol..just sharing..to Fattah and Fazura tanniah dan semoga jodoh hingga ke akhir hayat..

    4

    0
  43. Mrsfakenow says:

    UNTUNG FATTAH DAPAT FAZURA…LOL hahahaha

    0

    0
  44. SHARIZAN SHEIKH OSMAN says:

    Congratulations to Fattah and Fazura …”Selamat Pengantin Baru” ..semoga berkekalan till jannah…take care

    1

    0

Leave a Comment

Optional