Written by serenity | November 29th, 2017

Mesti anda semua belum pua smenatap gambar-gambar dari majlis pernikahan #FattZura, kan? Melalui akaun Instagramnya, Fazura baru memuat naik empat keping gambar dari majlis itu dalam resolusi tinggi.

Untuk makluman anda, bagi majlis pernikahan ini, Fazura mengenakan busana rekaan Rizman Ruzaini manakala Fattah mengenakan baju melayu sentuhan Altelia Amani. Solekan Fazura disempurnakan oleh Shiela Mohamad.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Fazura selamat bergelar isteri Fattah pada jam 9.50 malam, 27 November lepas dengan sekali lafaz. Mereka dinikahkan abang kandung Fazura dalam majlis tertutup yang hanya dihadiri ahli keluarga dan teman rapat di Hotel Ritz Carlton, Bukit Bintang. – beautifulnara.com

Gambar : missfazura

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Fattah Amin Dan Fazura

  1. damai says:

    Hello netizen, jgn lah comment yg merepek, ini nama dia jodoh, mmg fazura ingin berubah untuk jadi lebih baik kerana Allah, itu sebab di temukan jodoh tanpa bercinta cintun lama2, semoga Fattah dapat membimbing Fazura kearah yg lebih baik, aamiin. Biar dapat suami muda asalkan fikiran dia itu matang

    • Fidot says:

      Amende la org2 gila dlm ni dok merepek komen hidung org la, psl tmj la, ex klate la. Weh, tolong la mampus golongan2 busuk hati ni. Dorg ni baru kawen, sweet sgt aku tgk wpun berulang2 tgk. Kagum faz yg dulu lain, tup2 balik umrah terus kawen. semoga bahagia smpi syurga korg! Forget the past, focus on the future!

  2. melati says:

    Sama padan , Bagai pinang di belah dua…!!! tgh ketawa kan Neelofa ni , takder Jantan nk ker? Rani Kulop pun sonyap jew takder Hati gan Neelofa ker.’?? lagi satu tgh ketawa gan Che Ta ni ” Siap pesan kt Fazura , kena bertolak ansur dgn Lelaki Muda ni.”‘ apakah Biol nya Che Ta ni, ” Fattah tu Bukan nya anak ikan mcm laki ko tu ” & ” Fazura pun bukan Janda yg punya anak lelaki yg Perasan Handsome mcm ko Che Ta.”” Fattah & Fazura tak tahu sapa yg kaya dan usia pun tk jauh Beza nya.. kalau mlm Pertama pun Fattah tk payah ler tutup lampu , mcm ko Che Ta ..!! wakakakakakaaa.. bukan Marah gan Che Ta !! nasihat jer .hmmmmmmm

  3. jessy says:

    Mula2 sy suka je Fattah esp ms dia dgn sherry dlu..but when dgn lofa i dh kureng…but now dgn fazura..hmm bagai pinang dibelah dua..sepadan sgt…xpelah korg, dua2 ada cerita silam tp jalan cerita cinta mereka i respect…bercinta snyp2..bertunang senyap2..pegi umrah untuk bersihkan hati and after that they got married…kalau jodoh tu mudah je urusannya..yang penting xbelakangkan family…doa yg baik baik jelah utk diorg ya guys.. tgok diorg kawen i pon rs nk kawennnn…wee~~~

  4. elle says:

    ok laa tu simple n sweet, xkan korg nak majlis mcm awal n scha dlu, drpd proposed, merisik bagai smpai ke nikah semua nak buat live, x ckup dgn diri sndiri smpai ke lara pon terpalit skali giler glamour. serius ah boring dgn artis cmtu. artis patot jual produk or bakat diorang, bukan nak jaja kisah peribadi manjang. salute fattzura wpon hot celeb cmni tapi still under control n tau mcmane nak handle utk diri sndiri, keluarga or media n fans.

  5. Ustajah says:

    Che ta simpan je nasihat ko tu. Agak2lah nak bagi nasihat ko ngan zain tu mcm anak ngan mak. Lain mcm Fazura ngan fatah mcm pinang dibelah 2,

  6. putri says:

    neelofa cantik but muka nampak garang.fazura cantik and sweet..

  7. kakikucinghitam says:

    mesti tok kadi lega nikahkan diorg ni… pakai elok pengantin pompuannya… kesian tengok tok kadi nikah kan org yg pengantin pompuannya free hair seksi2…

  8. Bibi ani says:

    Hidung dari side profile kalau pesek camner nak shading nak bagi tinggi? Kalau dari front profile boleh lah cover make up…hidung jambu tak pakai make up camner nak cover…memang hidung dah tak bentuk jambu dah..dah tirus sikit…kata orang fitnah..orang cuma tengok hidung dulu dan sekarang tanpa make up memang berbeza

  9. Anonymous says:

    siapa sangka faz yg dulu sosial dan popular dgn kontroversi2 yg memalukan dia akhirnya slow2 berubah, malah dpt lelaki yg mmpunyai fmly yg baik2. bgi aq faz dh cukup matang, mungkin mse dia 20an dlu dia belum cukup matang lgi. ni pon berkat doa peminat2 dan haters dia. semoga dia bahgia dgn fattah amin, dan aku harap kita jgn terlalu memaksa dia utk terus berhijab, biar dia slow2 sndri pakai. aq takut jdi mcm sstgh artis je nnti.

  10. Fazura Fan says:

    Tahniah Fattah dan Fazura.. Seronok tengok.. Teringat masa Siti Nurhaliza nak umum kahwin dulu… ramai wartawan tunggu.. Now Fazuran dan Fattah pon sama… Memang Hot Selebriti!

  11. kayu amin says:

    buat polis report so? boy iman pun buat polis report, kira innocent kew? kalau setakat polis report terbukti x salah tak yah masuk mahkamah dah. google je “fazura tumblr’ tgk betul dia ke x.

    • Anonymous says:

      fans lofatah tak bole move on… polis siasat xdpt bukti nk dakwa sape ke mahkamah ngok… beribu kes polis xdpt selesai kes bunuh lagi nk layan khas kes fazura je ke.. aibkan org & biadab 2×5 same perangai lopa & family..

    • Anonymous says:

      Move on la Kayu oiiiii…
      Patut la org kata melayu ni mundur dok sibuk cerita semalam.
      So what kalo betul pun? Ko x faham konsep taubat ke?
      Dosa bukak aib org pernah belajar x?
      Baik ko gi kelas agama cecepat. Esok mati x sangap nak menjawab.

  12. Anita Rahsia.. says:

    Since orang mention hidung fazura i google gambar Fazura sebelum makeover beberapa tahun lepas. Jauh beza dan bukan shading make up semata, sebab hidung dia dulu jenis bulbous dengan batang hidung rendah. Shape seperti adik lelakinya but smaller. Anyway bukan i nak kutuk sebab i think hidung dulu dan sekarang pun okay dan tak salah nak improve look pun. But i tak sure kalau she do PS atau cucuk saja or who knows batang hidung meninggi sendiri..sekarang teknologi PS sangat tinggi. Infact i pun buat buat kat Korea. Nothing to be ashamed of. Kat korea i buat harganya boleh beli myvi cash. Lol..just sharing..to Fattah and Fazura tanniah dan semoga jodoh hingga ke akhir hayat..

  13. Mrsfakenow says:

    UNTUNG FATTAH DAPAT FAZURA…LOL hahahaha

  14. SHARIZAN SHEIKH OSMAN says:

    Congratulations to Fattah and Fazura …”Selamat Pengantin Baru” ..semoga berkekalan till jannah…take care