Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(4 GAMBAR)Prebiu Majlis Resepsi Ezlynn Dan Adam Fahmy Malam Ini

Saat ini sedang berlangsung Majlis Resepsi Perkahwinan Ezlynn Dan Adam Fahmy. Kami rasakan ini ialah majlis resepsi individual dan bukan tajaan mana-mana syarikat.Ianya sedang berlangsung di Pusat Komuniti Bukit Damansara, Kuala Lumpur. Busana yang dikenakan oleh Ezlynn dan Adam ialah rekaan Hatta Dolmat. Menurut beliau, warna tema ialah gun metal accord grey. Kelabu senjata besi, tapi anda dapat ideanya.


Lagi 3 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar, Twitter Hatta Dolmat.

Kemaskini:

Advertisement

Kredit instagram @nevespugly

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. ada kesah

    January 22, 2012 at 3:17 pm

    semua bj x lawa.. pengantin pun x berseri langsung

  2. Inilah dia,,

    January 22, 2012 at 3:11 pm

    tema sepanyol musim luruh ker? ok lah tp klu pakai busana melayu mcm kebaya atau kurung mgkn lg indah kot. Actually..setakat ini busana paling ngam dan cantik masih dipegang oleh pasangan yg tak berkekalan Erra dan Yusry..kedua..Elyanna, datuk ct pun tak brapa sgt biarpun mahal…Memey lagilah jauh panggang dari api..konon berjuta-juta tp nmpk mcm murah jer..

  3. nor

    January 22, 2012 at 10:30 am

    baju ezlyn buruk giler…nmpk takde class langsung…tak payah la gaun kembang2 sangat perasan macam mat saleh..kalau pakai baju songket lagi cantik kot…nak tema2 sepanyol musim luruh la apa lah…ni malaysia la kak oiii….apa lah salahnya buat tema persandingan melayu tradisional ke apa ke….nak jugak tiru mat saleh bongok tu…same je bongok

  4. cik lily

    January 21, 2012 at 10:42 pm

    congrats, actually hatta dolmat punya stail mmg mcm tuh, cuba tgk wanpa, design pun sama, cuma wanpa selalu design baju utk event anugerah, maybe yg kata baju hatta dolmat style sama sbb lately nih ramai artis mintak dia design kan baju, so semua nampak sama…dan setiap designer perlukan identiti, dan ini adalah identiti beliau, yg sarat2 tuh permintaan drpd pengantin sendiri, byk jer lg baju dia yg xsarat mcm nih…

  5. xxx

    January 21, 2012 at 10:18 pm

    barulah manis.. ayu….. much better than d previous reception….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top