December 13th, 2012

Kebelakangan ini kami perhatikan Maya Karin banyak membabitkan diri dalam kerja kebajikan. Kalau sebelum ini Maya Karin terbabit dalam kempen kesedaran mengenai pembuangan sampah, 8 Disember lepas Maya telah terlibat dalam acara YOKUK Supercar Charity Challenge. Supercar Charity Challenge (SCC) dan Yayasan Orang Kurang Upaya Kelantan (YOKUK), organisasi yang membantu golongan kelainan upaya, telah bergabung menganjurkan YOKUK Supercar Charity Challenge di mana orang ramai berpeluang untuk bergambar dengan kereta-kereta mewah, memandu kereta mewah dan sudah tentu, bergambar dengan Maya Karin sambil menderma.

SCC ialah inisiatif lima tahun yang menggabungkan lima pengeluar supercar: Lamborghini, Ferrari, Porsche, Aston Martin dan Maserati. Di samping bermatlamat mengumpul derma ia juga bermatlamat menginspirasikan kerja keras dan cita-cita, ia juga berperanan menambah baik kehidupan belia dan dan memperbaiki tahap pendidikan praktikal di Malaysia. lagi dua gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar REDPhotography.

P/S : Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa sebab diorang naik MALAYSIA AIRLINES!! Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang! SEGERA KERANA SEAT SEMAKIN BERKURANGAN.


Comments are closed.

Loading...