Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(4 GAMBAR)Keluarga Bahagia Izzla, Kini Sudah Bertudung

Kalau anda masih ingat, Izzla pernah muncul dengan lagu Ku Kunci Rindu Buatmu sekitar awal 2000an. Selepas itu tidak banyak yang diketahui tentang Izzla yang ada kalanya dikatakan memiliki persamaan suara dengan Ziana Zain. Ada pihak yang telah menghantar kepada kami gambar-gambar terbaru Izzla bersama anak dan suaminya.


PhotobucketPhotobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Kepada yang tidak mengenali Izzla ,ini ialah klip muzik lagu Ku Kunci Rindu Buatmu nyanyian Izzla. Moga terubat rindu pula kepada peminat Izzla yang tertanya-tanya di manakah beliau.

Konsert Koir Kebangsaan “Cintakan Kedamaian” akan diadakan pada 14 April 2012 (Sabtu) di Kompleks JKKN Sabah, KM 4, Jalan Penampang, Kota Kinabalu, Sabah. Koir Kebangsaan bakal mengadakan persembahan pertama dari 2.30 petang – 4.00 petang dan persembahan kedua pada 7.30 malam – 10.00 malam. Orang ramai dijemput hadir untuk menyaksikan konsert koir muzikal pop yang pertama di Malaysia ini, kini di Sabah. Untuk maklumat lanjut, hubungi 088-237051/052 atau layari http://www.jkkn.gov.my “SEMARAKKAN SENI BUDAYA”

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 Comments

  1. fifi

    April 15, 2012 at 12:46 am

    ksiannya, ambik gbr sendiri..da x glamor la tu..upload kat fb

  2. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    April 14, 2012 at 10:21 pm

    sape izzla ni? pelakon ke penyanyi? camana minah jambu leh tk kenal ni? al maklom lah minah jambu cuma kenal artis2 pemes je macm Aaron aziz Aliff aziz…..siti… jangan tk caya haaaaaaaaa…

  3. fan izzla..

    April 14, 2012 at 10:26 am

    akak ni skrg jual contact lens kat bazar karat jb,if i’m not mistaken..cntik sgt!

  4. Diri Ini

    April 14, 2012 at 9:40 am

    suke tgk muke dia…lembut je..lagu dia pun best..

  5. wawa

    April 14, 2012 at 8:17 am

    izzla..lame xdgr kabar dia…my penolong kelas skola agama dulu…hehe…org nye lembut..suare pon lembut je bile bcakap…kt skola dulu pon mmg btudung…alhamdulillah

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama