(4 GAMBAR)Irma Hasmie Dan Redza Berbulan Madu Di Gold Coast, Australia

Hiburan

(4 GAMBAR)Irma Hasmie Dan Redza Berbulan Madu Di Gold Coast, Australia

Sebelum ini ada permintaan dari pembaca-pembaca BeautifulNara untuk melihat gambar bulan madu Irma Hasmie dengan suaminya. Gambar-gambar ini adalah dari bulan madu irma dan suaminya Redza Syah di Gold Coast, Australia. Beruntunglah Irma kerana pakej bulan madunya ini ditaja oleh D’Haja Boutique yang merupakan sebuah butik pakaian muslimah. Irma ialah merupakan model bagi tudung-tudung butik tersebut.


Photobucket
Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nampak bahagia sekali pasangan ini. Mudah-mudahan perkahwinan yang dibina akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Kredit gambar Butik D’Haja.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

112 Comments

  1. gempak12

    July 16, 2012 at 9:02 pm

    suke2.. moge cpt dpt bb kembar, aminnnnnnn

  2. dinda

    July 16, 2012 at 4:26 pm

    kalau ak jd abg nara, ak dh delete gmbar2 ni. sbb kn gambar ni, org lain dok kutuk2, gaduh2.. nk dpt dosa sng je kn?

  3. sayalagini

    July 16, 2012 at 12:39 pm

    Byk sebab knp bleh cerai…tp tgk gaya Redza nih…mungkin kegagalan dlm hbgn suami isteri kot. Yg lain dier perfect specially bab hensem + berduit + educated.

  4. Anonymous

    July 16, 2012 at 12:37 pm

    ensem nye suami irma..sama cntik sama padan :)

  5. puan N

    July 16, 2012 at 11:46 am

    ehem..kenapalah perangai org ni, suka sgt kutuk2 org..bagaimana kau rasa kalau org kutuk kau @ keluarga kau..apapun semuga irma & redza berkekalan hingga akhir hayat..amin..apa salah ke kahwin dgn duda..dari ambil laki orang..kenapa kau org suka doakan benda2 yg tak baik utk dia?..dah takdir Allah dia cerai dgn bekas wife dulu..takdir kita belum pasti lagi..jgn dengki dgn kebahagian org lain..apapun irma tak sombong masa jumpa dia kat nilai 3 dan sudi bergambar bersama dan sempat berbual dgn saya..thanks irma.. :) semuga berkekalan hingga akhir hayat dan di kurniakan ank2 yg soleh & solehah..amin..

Loading...