July 14th, 2012

Sebelum ini ada permintaan dari pembaca-pembaca BeautifulNara untuk melihat gambar bulan madu Irma Hasmie dengan suaminya. Gambar-gambar ini adalah dari bulan madu irma dan suaminya Redza Syah di Gold Coast, Australia. Beruntunglah Irma kerana pakej bulan madunya ini ditaja oleh D’Haja Boutique yang merupakan sebuah butik pakaian muslimah. Irma ialah merupakan model bagi tudung-tudung butik tersebut.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nampak bahagia sekali pasangan ini. Mudah-mudahan perkahwinan yang dibina akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Kredit gambar Butik D’Haja.


112 responses to “(4 GAMBAR)Irma Hasmie Dan Redza Berbulan Madu Di Gold Coast, Australia”

  1. wanita pantai timur.. says:

    Salam semua… dah nak masuk bulan ramadhan pun kita.. jauhi diri kita dari mengeluarkan kata2 yang boleh merosakkan aqidah dan ibadah kita..
    apapun tak salah nak berkawin ngan duda skali pun.. sebabnya semua perancangan adalah dariNYA.. Allah S.W.T… ingat kawan2 semua.. kita mengutuk…. seolah kita mengutuk pencipta kita.. bertaubat la sebelum terlambat..

    buat irma dan suami.. semoga tabah mengharungi dunia rumahtangga dan insyaAllah moga dikurniakan anak2 yang soleh nanti….

  2. ditto says:

    wowwwweeeeeeee… confirm time pekena tak yah padam lampu.. sebab2 2-2 pun mariiii….. wowwwwweeeeeee…..

Loading...