Written by serenity | June 6th, 2012

Telefilem Biar Mimpi Sampai Ke Bintang arahan Michael Ang dan dilakonkan oleh pelakon sinetron hot Indonesia, Randy Pangalila dan si comel Elfira Loy mendapat sambutan hangat apabila mencapai jumlah penonton 1.1 juta ketika ditayangkan. Atas sebab itu barangkali, gandingan yang dilihat begitu serasi ini akan menemui penonton sekali lagi dengan sebuah telefilem baru, “Dalam Hati Ada Taman”.

Telefilem ini juga akan diarahkan oleh Michael Ang dan akan menampilkan pelakon-pelakon yang sama dengan pelakon telefilem Biar Mimpi Sampai Ke Bintang. Kami dengar cerita telefilem ini akan ditayangkan sekitar Oktober tahun ini di saluran Astro Ria dan juga melibatkan penggambaran di Paris. Untunglah Elfira dapat berlakon dengan Randy, di Paris pula! Kredit gambar Twitter Via Pangalila dan Twitter Elfira Loy.  Ikuti klip promo Dalam Hati Ada Taman di sini:

95 responses to (4 GAMBAR)Gandingan Semula Randy Pangalila dan Elfira Loy Dalam Telefilem Dalam Hati Ada Taman

  1. tupai berjanggut says:

    bolehlah….

    0

    0
  2. me says:

    sorry to say….cite dulu best sbb ade penyeri minah ipad ipad je :)

    0

    0
  3. xxx says:

    my bf RANDY….hehehehhe

    0

    0
  4. killa fairy :() says:

    dear abg zed zaidi.. sila bertindak.. roger n hout!!!!

    0

    0
  5. cantiksemulajadi says:

    boleh la jgk……

    0

    0
  6. me says:

    sorry to say…cite dulu best sbb ade minah ipad ipad tu :)

    0

    0
  7. gud gud gud says:

    Bestnya dia muda-muda sudah dapat rezeki yang banyak… fuh,saya pun kena berusaha lebih ni..

    0

    0
  8. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Aku suka sungguh si Elfira Loy nie coz dia comel sesangat…cuma satu je spoil coz fizikal dia yang berbadan kecik dan rendah…kalau tinggi skit kan best…apa2 pun dia ada gak chance jadi awek si Randy dalam tv, aku nie just meleleh jelah tengok dalam kejelesan….huhuhu…

    0

    0
  9. Audrey Hepburn says:

    Mengamuk lagi la Zed Zaini sembulu kasihan tu….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    orang-orang ni ada permit tak? sila check plsss ZZ

    0

    0
  11. kopek lanjut, cherong lanjut, semua lanjut says:

    ok lh….elfira loy cun jugak

    0

    0
  12. best says:

    wah…mesti bestt cite ni nanti…sebab nanti ada babak diorang kat Paris. Kawan aku 2minggu lepas kot tak silap tym kat Paris jumpe ngn randy n elfira,siap amik gmbr skali…

    0

    0
  13. zed zaidi says:

    haaaa..ni i tak suke ni..menci taw~

    0

    0
  14. oh lala says:

    haa mana zed zaidi kebanjiran retis indon plak..wakakaka

    0

    0
    • ELAjb says:

      alah..ko tak payah la nak cakap ramai artis indon ke india ke china ke ramai kat malaysia nie, sekurg2nye ramai y minat dorg,suke n kenal dorg.. fikiran kolot la korg nie..abis 2 mcm mana plak pendatang haram y membanjiri negara kite nie tak die ketatkan? diorg 2 artis banyak dpat jemputan n dunia lakonan memang la akan ke sana sini..kecoh la korg

      0

      0
  15. sarah_mohamad says:

    biar mimpi sampai bintang yg bestnyerr tgk kina tuhhh…bkn gandingan dorg neh…!!…hurhhh…!!

    0

    0
  16. yana says:

    sian randy berbagai halangan masa nak tiba ke paris..smpai2 dubai ke hantar balik..gara2 visa nya tak lepas…org dh kat 10 hari kat sana baru dia smpai…

    0

    0
  17. aku geram says:

    ZED ZAIDI ! Sudah lah kau. cakap je lebih, tapi micro habuk pun tak dak. Ni kat si Randy Pangalila ni kau tak menyalak pulak? Sebab dia tak menang award, tu pasal kau tak kisah, begitu?

    0

    0
  18. […] Telefilem Biar Mimpi Sampai Ke Bintang arahan Michael Ang dan dilakonkan oleh pelakon sinetron hot Indonesia, Randy Pangalila dan si comel Elfira Loy mendapat sambutan hangat apabila mencapai jumlah penonton 1.1 juta ketika ditayangkan. Atas sebab itu barangkali, gandingan yang … Continue reading → […]

    0

    0
  19. Prince Noob says:

    tak best pun… apa yg bestnya

    0

    0
  20. hawa says:

    Mamat indon rupa cam ni pun ko dok minat. Tah 2kat Indon dok refomasi nak ganyang Malaysia.

    0

    0
    • aku geram says:

      Setuju! diorang siap bawak penyapu halau orang kita, kata kita curi budaya diorang. kita pulak sibuk terhegeh2 nak minat2 diorang, padahal diorang tak sabar2 nak ganyang kita. Budaya mana ada curi-curi. Dah nama pun rumpun budaya Melayu.

      0

      0
      • tul tuh says:

        Bangi Kopitiam bukak franchise kat sana pun dikata curi nama ‘kopitiam’ yg diorg create…tak abis2 carik gaduh ngan msia… org Msia je tak sedar2 diri lagi…

        0

        0
      • ELAjb says:

        randy ker yang buat semua tu?? suke ke kalau kau di tempat dia org benci atas kesalahan org laen??

        0

        0
  21. zzzzz says:

    Aku jeles ngan kau elfira…hisk..hisk…

    0

    0
  22. tak sesuai la pompuan ni jadi duta maybelline…baik amik wan maimunah.

    0

    0
  23. Aldy Shah says:

    Honestly, x layan pun cerita nih, tak taw ke best ke tak. sorry

    0

    0
  24. tak baik no! says:

    jgnla ckp macam tu..tak baik tau kite dok racist2 ni…lgpun aku tgok hubungan randy ngn artis2 msie ok2 je kn…tak sume org Indo mcm tu…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    hehe comel la randy tu. rase cam nak cubit je pipi die

    0

    0
  26. Kening kereta api says:

    bukan nak kutuk ke ape.tp lawa ke elfira ni??sexy plak tu…rase cm terganggu tengok kening die bersambung cm keretaapi….

    0

    0
    • zarina says:

      Jgn menghina ciptaan Allah…haram dan berdosa besar tau….dh Allah jd kn kening dia mcm tu nk wat cm mn………klau anda beragama Islam, bermuhasabah diri lah yer…..

      0

      0
  27. LMAO!! says:

    Haha tgelak ak.gambr berempat 2 huduh siot.ak plak malu nk tgkttpla aurat mu elfira !!!!

    0

    0
  28. fiqah says:

    abg randy so handsome lha….

    0

    0
  29. horey says:

    ha!!! zed zaidi..gi la halang si randy indo tu berlakon kat malaysia nie..naper tak halang plak??????? yang patut di halang tak nk halang..aparah!!! ckp cam tin kosong apa pon tarak!!!!…
    indon,vietnam,bangla …berlambak-lambak kat malaysia…why buat don know yer??????

    0

    0
  30. Randy's fan says:

    Ish asal dengan elfira lagi hm my baby boo randy~

    0

    0
  31. timbunan lemak air says:

    hensemboy betul randy ni..suke akak.. <3

    0

    0
  32. Kasanov says:

    Patutnya Randy ni kena bergandingan dgn Wawa Zainal…
    Baru seswaii,,nmpk cute…

    0

    0
  33. Kasanov says:

    Patutnya Randy ni kena bergandingan dgn Wawa Zainal…
    Baru seswaii,,nmpk lagi cute…

    0

    0
  34. leng2 says:

    aku xsuke kening elfira loy…bersepah mcm xsikat…k bye

    0

    0
    • Anonymous says:

      kening elfira loy tu semula jd dr ciptaan ALLAH S.W.T…klu xsuka xperlu nk kta begitu…bla kta begitu seolah2 mengutuk ciptaan ALLAH S.W.T…

      0

      0
  35. bodo2 jew says:

    citew nie bosan dan mengarut jew banding kn randy ngan aaron aziz aq lebih pilih aaron aziz lagi ensem dari die hidung kembang

    0

    0
  36. dayarandy says:

    dalam hati ada taman? tak sabar nak tengok lah..tapi tak suke lah randy dan elfira sebab elfira tu pendek dan tak sesuai denganrandy..

    0

    0
  37. [email protected]@h19101990 says:

    nak buat mcm mane…dahh nasib Elfira dpt berlakon dgn Randy Pangalila…UNTUNG222…

    0

    0
  38. nina says:

    nak buta randy panglllia saya sata bata raga taomk nata kasa

    0

    0