May 15th, 2012

Rasanya masih ada yang tertanya status hubungan pemain bolasepak Nazmi Faiz dengan wanita yang bernama Tengku Fiella. Dan melalui gambar-gambar yang kami terima melalui mesej pembaca ini, sudah sah memang Nazmi dan Tengku Fiella mempunyai hubungan istimewa.


Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Nazmi Faiz kini berusia 18 tahun manakala Tengku Fiella lebih tua dari Nazmi, tetapi usia hanya sekadar nombor bak kata orang. Diharap Nazmi akan perform dengan lebih cemerlang memandangkan beliau ada sumber inspirasi ini. Heheh.


***

Kome yang berada di sekitar Kuale Kangsor, jom le datang event JKKN ni hah sempena Festival Hari Guru iaitu Majlis Penyerahan Buku-Buku Terbitan JKKN ke sekolah-sekolah pada hari ni (15 Mei, Selasa) jam 3 petang kat Padang SMK Clifford..meh le ada Alif Satar (Memang, tak ada lelaki..seperti aku) dan Asmidar (Biar Mimpi Sampai Ke Bintang) leh jumpe dema.


151 responses to “(4 GAMBAR)Foto Mesra Nazmi Faiz Dan Tengku Fiella”

  1. el says:

    untung la dia skrg..gaji nazmi saje da brape..nyesal x main bola kecik2 dulu..hahahaha

  2. sassy says:

    kenapa mesti nak ukur kejayaan hidup dengan spm? rezeki kita semua bergantung kepada spm ke? kalau pun la nazmi injured, rasanya simpanan drpd gaji dia boleh siap tampung keluarga dia lagi. tak pun boleh buka bisnes. don’t be so judgmental. oh lupa, ni kan blog gosip, memang pembaca├é┬▓ dia judgmental pun.

Loading...