July 31st, 2012

Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kecomelan kalau tak ke anak sendiri. Abang Nara tengok si Rayqal nie memang sebijan muka maknya. Putih melepak. Memang confirm besar nanti handsome dan menjadi pujaan ramai.

rayqal anak nora danish

3 lagi gambar Rayqal, anak Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaHiburan.

serunding abang nara

P.S: Sudah ramai yang merasai keenakan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Baru-baru ini ada orang dari Bangsar siap order sampai 7kg sebab sedap sangat katanya. Teruja tak nak try? Email ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.

rayqal anak nora danish

rayqal anak nora danish
rayqal anak nora danish


129 responses to “(4 GAMBAR)Rayqal, Anak Nora Danish Semakin Comel Seperti Emaknya”

  1. rezab says:

    anak jantan pon di kasi pkai rantai…huhuu

  2. Fasha sendat says:

    tak lama lagi Rayqal nak dpt adik.. hewhewhew

  3. insan biasa says:

    xpaham napa uolls yg nk kalut.. ada mata lihat saja xpyh mulut pun nk bejln jgak.. kepada lelaki yg sibuk nk condem tu sekurang2nyer korng xdpt pahala ni : Wanita yang bersalin akan mendapat pahala 70 tahun solat dan puasa dan setiap kesakitan pada satu uratnya Allah mengurniakan satu pahala haji.
    baik muhasabah, jaga kelakuan anda & ank bini anda. banyakkan berzikir dr mencaci so wanita pun xperlu nak mengutuk sesama kaum hawa sendiri. Tiga sifat yang menyebabkan manusia tidak tenteram dalam hidupnya :
    iri, dengki, dan akhlak buruk . sekadar renungan. wallauhualam

  4. firdaus says:

    Hanya? oohhh whatever………..

Loading...