Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(4 GAMBAR)Rayqal, Anak Nora Danish Semakin Comel Seperti Emaknya

Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kecomelan kalau tak ke anak sendiri. Abang Nara tengok si Rayqal nie memang sebijan muka maknya. Putih melepak. Memang confirm besar nanti handsome dan menjadi pujaan ramai.

rayqal anak nora danish

Advertisement

3 lagi gambar Rayqal, anak Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaHiburan.

serunding abang nara

P.S: Sudah ramai yang merasai keenakan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Baru-baru ini ada orang dari Bangsar siap order sampai 7kg sebab sedap sangat katanya. Teruja tak nak try? Email ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.

Advertisement

rayqal anak nora danish

rayqal anak nora danish
rayqal anak nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 Comments

  1. rezab

    August 5, 2012 at 10:41 am

    anak jantan pon di kasi pkai rantai…huhuu

  2. Fasha sendat

    August 3, 2012 at 11:56 pm

    tak lama lagi Rayqal nak dpt adik.. hewhewhew

  3. insan biasa

    August 2, 2012 at 10:54 am

    xpaham napa uolls yg nk kalut.. ada mata lihat saja xpyh mulut pun nk bejln jgak.. kepada lelaki yg sibuk nk condem tu sekurang2nyer korng xdpt pahala ni : Wanita yang bersalin akan mendapat pahala 70 tahun solat dan puasa dan setiap kesakitan pada satu uratnya Allah mengurniakan satu pahala haji.
    baik muhasabah, jaga kelakuan anda & ank bini anda. banyakkan berzikir dr mencaci so wanita pun xperlu nak mengutuk sesama kaum hawa sendiri. Tiga sifat yang menyebabkan manusia tidak tenteram dalam hidupnya :
    iri, dengki, dan akhlak buruk . sekadar renungan. wallauhualam

  4. firdaus

    August 2, 2012 at 8:08 am

    Hanya? oohhh whatever………..

Loading...
To Top