Written by AbangNara | March 29th, 2012

Romantik juga bakal suami Fasha Sandha, Jejai ini. Bersempena dengan hari jadi Fasha, Jejai telah mengadakan satu majlis kejutan untuk tuan puterinya. Daripada gambar-gambar yang dilihat, Abang Nara dapat bayangkan layanan yang diterima oleh Fasha bak seorang puteri.

gambar sambutan hari jadi fasha

Siap ada selempang macam ratu cantik lagi. Dan kek hari jadinya pula adalah berbentuk mahkota. Mungkin Jejai ingin menyatakan bahawa Fasha adalahh ratu hatinya. Kira jiwa sentimental jugaklah Jejai ini. Memang respek habis. Lagi 3 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar sambutan hari jadi fasha
gambar sambutan hari jadi fasha
gambar sambutan hari jadi fasha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

336 responses to (4 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Bersama Jejai, Dilayan Bak Puteri

  1. aduh says:

    elok laa dua dua muke K.G.

  2. Ayin says:

    Dulu rmai org yg kagum ngn kecantikan and bodyline fasha sandha, but now…menggeleber…Nora Danish jauuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh lbh cantik n b’getah drpd fasha.

  3. peminat nora says:

    kesian nora~

  4. Kamilia says:

    Muka Jejai hancus! ‘Sib baik banyak duit…!

  5. si juleng says:

    jejai juling..

  6. abang ponte says:

    Ya Allah lindungilah kami dari fitnah akhir zaman..amin..

  7. fasha sandha says:

    terima kasih semua..doakan yang terbaik untuk saya.
    saya sayang peminat saya semuanya.
    alhamdullilah banyak pahala yang saya kumpul free hari ini…dan saya sedih kurang pulak pahala ramai orang dekat sini…
    terima kasih saya sangat bahagia sekarang ini.

    • bukan nak belah sapa2 says:

      xpe..saba je…
      bile awak dh kawen nnti, senyap la smua tu..

    • DaYanG says:

      banyak ke kalau dah berpakaian selalu tak cukop kain? runtuhkan rumahtangga org time org pregnen tu kumpul paha ke dosa? ko takde malu ke pasa oiiii kami semua dah meluat tengok muka ko tuh ….

  8. AKU SUKA SGT NORA DANISH.TAPI AKU TAK BENCI PUN FASHA NI.SEMOGA MEREKA BERDUA BAHAGIA DENGAN KEHIDUPAN MASING2.

  9. Sendat says:

    Sendat nyawa ku nanga….

  10. dia bahagia. kamu merana. bahahaha, sebab tu la komen page nara ni. bodow.

  11. Chanteq says:

    mcm majlis birthday budak sekolah jek.. hehe kek pun semacam.. lucu pulak..

    im sorry.. ^_^

  12. nana nera says:

    kek bnyak krim…tambah lagi lemak kat lengan tu…. sy syg nora danish! heehehe

  13. Anonymous says:

    saya dh jumpe fasha depan mata, orgnyer kurus jek…kulit bersih, tinggi lampai…bukan nak memuji tapi dh tgk sendiri kan…

  14. aku says:

    kalau insaf xpe la..tapi perangai camni nk bini?? moga2 mereka dan kita semua insaf.. amin..

  15. mariana says:

    ala, mula2 di layan bab puteri ler, lpas 2 di terajang bak bola… hahahhahaha……….nora danish yg cun pon di ceraikan… ini kan pulak pasha sendat…hurmmmmmmmm…..

  16. belang says:

    ble nk kawin minah ni??..kecoh bertahun2…awl thn mesti gempak kesah dia..nak kawin..putus..pastu nak kawin pulak…x kawin2 jugak…kawin tiada restu begitulah padahnya

  17. bukan peminat says:

    dh bosan la dgn depe ni… kawen xgak. bdan dh mcm branak pinak.

  18. Joyah Jenab says:

    hai hello3..nak kopi ke nak milo?

  19. fashagedik says:

    korang sume sebnrnya jeles kan?kan?kan?kan? ye la pompuan mne xnak kwin jejai vip muda yg kaya raya…? even Nora dulu pun kawin jejai ats sebab yg sama! korang bayangkan kita dpt keta kancil/ kapcai boy je,,FS dpt helikopter! bertuah idup!!! lagipun they love each other, sma2 enjoy life! best..

  20. ifa raziah says:

    love nora…hate fasha ditebuk tupai jntan jejai muka buruk playboy mlaya

  21. Anonymous says:

    kesian

  22. keri juniye says:

    kek londeh….hahah xde slere wa nk mkn..utk tuan puteri ledang blh ar…hahaha

  23. sukaati aku la nk letak nama ape says:

    apsal burok sgt aku nengok mamat ni.. hidung besau je dah mcm zizan.. tp at least zizan tuh sdp la gak mata memandang.. yg ni hadooo…

  24. miss rara says:

    aku menyampah betul tengok Fasha dgn Jejai nie, dah laa Fasha tu rampas suami orang , kau tgk laa , one day orang lain pulal yg rampas Jejai kau nie . baru padan muka kau . kesian Nora Danish…

  25. ina says:

    ai blum kwin dh ngambr tgn kt bontot

  26. hantu biru says:

    pa sgtla yg ada ngan c jejai ne pasha nakkan sgt..
    muka da la x lawa,,
    badan pun lgsg x mcm korean star yg ada 6 pack tu…
    adeh,,,,badan pasha yg nak jdi wrestler ada la…

  27. mak inang says:

    muka xde seri langsung.. ne la akibatnya kalo muka tue susah sgt disucikan dgn wuduk….

  28. It’s amazing to pay a visit this website and reading the views of all friends about this post, while I am also keen of getting familiarity.