(4 GAMBAR)Faezah Elai Di Majlis Berbuka Puasa Astro

Hiburan

(4 GAMBAR)Faezah Elai Di Majlis Berbuka Puasa Astro

Faezah Elai yang turut hadir ke majlis berbuka puasa Astro baru-baru ini tetap nampak cantik walaupun hanya memakai baju kurung biru sahaja. Benarlah kata orang, kalau dah cantik tue, pakai apa pun cantik jugak. Patutlah wife Abang Nara selalu kata Abang Nara hadnsome walaupun hanya memakai singlet di rumah.

faezah elai

Advertisement

Tahun ini juga merupakan tahun pertama Faezah Elai berpuasa dan berhari raya sebagai seorang isteri. Semoga segalanya dilancarkan untuk Faezah Elai. Pasti Faezah teruja bangun pagi untuk memasak sahur buat suaminya. 3 lagi gambar Faezah Elai di majlis berbuka puasa Astro dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Adakah asteroid aphophis akan menghentam bumi pada tahun 2036?

faezah elai
faezah elai
faezah elai

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. insaf sekejap je pun

    August 4, 2012 at 8:49 pm

    si leher besar

  2. Anonymous

    August 4, 2012 at 11:13 am

    kan cantik pakai baju kurung mcm ni selalu.tak la terdedah sane sini

  3. camarputih

    August 4, 2012 at 10:00 am

    Faezah ilai ni tengah mengandug 3bulan ……..jangan risau bukan fitnah betul kalau tak caya Abg nara boleh tanya dia ……

  4. faa

    August 4, 2012 at 6:49 am

    cantik sangat baju kurung ni..very sweet and simple. :)

  5. Anonymous

    August 4, 2012 at 5:27 am

    Baju yg cantik dan sopan…tapi last pic tu nmpk mcm leher faezah elai ni lagi besar dr muka dia.faezah,awak kena brambut pnjang utk tutup leher besar tersebut!!o_O

    • mek senah

      August 4, 2012 at 11:19 am

      aku pun perasan gak leher dia besar..macam kena thyroid je..harap tak ler..tapi memang ketara dari depan,muka dia kecik tapi leher dia besar tak ada shape..kena tanya kak fajirah dan kak zz macam mana nak wat rawatan reshape mana yang patut..

Loading...