Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(4 GAMBAR)Apek Dan Leuniey Bercuti Di Tepi Pantai, Romantis Sungguh

Di tepi pantai yang indah ~~~~ Aku duduk bersama Leuniey ~~ Suasanaa ~~~ Amboi… Ternyanyi pulak Abang Nara apabila meliaht gambar Khairul Fahmi (Apek) dan Leuniey bercuti di tepi pantai. Romantika sungguh. Pasti ramai yang cemburu.

apek dan leuniey bercuti

Advertisement

Jangan risau kerana mereka bukan pergi bercuti berdua. Ramai lagi yang menemani mereka. Semoga Apek dan Leuniey terus bahagia di samping diri masing-masing. 3 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

blouse

P.S: Blouse bersulam kini kembali lagi. Cerita banyak tak guna. Dapatkannya sekarang sebelum terlambat. Klik di sini untuk melihat lebih banyak pilihan sebelum anda membeli.

apek dan leuniey bercuti
apek dan leuniey bercuti
apek dan leuniey bercuti

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 Comments

  1. cik tun rempeyek

    October 10, 2012 at 8:38 pm

    Dah kahwin baru cerita la brader….skrg tak pyh cite lg kalau asyik tukar2 awek..menyampah nak dgar…..

  2. faezah mengilai-ngilai

    October 10, 2012 at 5:02 pm

    aku nak komen yang nabila huda lepak mamak bukit bintang tue..Ya Allah teruknya ko..cakap kwn rapat mak jejari runcing at the same time kutuk dalam nie…pastue bukak cerita yang org tak tahu..ko telah mengaibkan org tau…Aku harap Tuhan ampunkan kau yer..

  3. memey

    October 10, 2012 at 4:39 pm

    ape je lah apek nih… kjp pmpn kjp pmpn nih….

  4. ayam goreng KFC

    October 10, 2012 at 4:01 pm

    Org ckp kalau org jealous maknenye dia dengki…tp saye xdengki apatah lagi jealous…cuma meluat je..boley tak cenggitu??selamat bercinta pasni kalau dgr tukar2 lagi aku rase baik awak bunuh diri je apek..lunie comel tapi mcm bajet2 je..

  5. anasville

    October 10, 2012 at 3:23 pm

    eh..bercuti ke cenggini??nampak mcm tgh berkelah di tepi pantai je….

Loading...
To Top