Written by Bella | March 22nd, 2017

Kehadiran Anggrek didalam hidup penyanyi Adira Suhaimi dan Datuk Red memberikan kebahagiaan baharu buat mereka berdua.

Baru-baru ini, Adira sempat berkongsi foto anak perempuannya itu dengan peminat menerusi akaun Instagram miliknya.

Rata-rata peminat “cair” dengan kecomelan Anggrek yang agak sama seperti muka ibunya. Jom kita lihat beberapa lagi foto Anggrek yang dikongsikan oleh Adira dengan membaca entri ini sepenuhnya.

14 responses to 4 Foto Terkini Anak Perempuan Adira, Anggrek

  1. hunnys says:

    comelnye..tahniah..semoga menjadi anak yang solehah :)

    20

    0
  2. Anonymous says:

    comel…tahniah…be a good father to ur son…

    2

    4
  3. Anonymous says:

    Kenapa dlm gbr yg no. 4 tu muka anak Adira ni mcm sama dgn muka anak Hanez Suraya? Bapak dia Datuk Red tu tak excited sangat dgn anak sebab dah masuk no. 6. Dia terbiasa bagi dia. Lainlah kalau tu anak first dia

    0

    14
  4. somewhere says:

    Ya Tuhan.. Manusia-manusia.. Anak ni, sedekahlah ayat yg baik2.. Biarlah bapak mak dia mcmana pun… Korang mesti suka orang lain duk mengata anak korang jugak kan? Ke belum ada anak? Belum ada anak mmg tak faham lagi betapa sucinya baby..

    14

    0
  5. ORKED says:

    CEDOK DARI IG KER……

    0

    2
  6. che tat says:

    Allah..Allah..comei nya anak depaa..putih bersih kemerah merahan..tahniah kt hangpa ..didik lah anak kearah kebaikan dunia dan akhirat..

    8

    1
  7. Anonymous says:

    produk perampas

    0

    14
    • Anonymous says:

      Bodoh punya komen.

      1

      0
    • Kojgnjadibangangsgtlah says:

      Bangang ko kafir ke Islam..dlm Alquran pun ade menyatakan yg kawin lebih tu dibenarkan n dia mampu..ko yg bodoh Sgt kenape komen mcm tu..bodoh tuli

      0

      0