August 9th, 2018

Agak lama juga kita tidak melihat lakonan terbaru Fouziah Gous di kaca televisyen kan? Nampaknya beliau kini lebih fokus kepada rumah tangganya dan sibuk menguruskan dua orang cahaya mata beliau.

Walaubagaimanapun, Fouziah masih lagi aktif berkongsi aktiviti hariannya bersama peminat menerusi akaun Instagram. Menariknya, sejak kebelakangan ini Fouziah sering memuat naik foto beliau mengenakan hijab. Tentunya ia mengundang perhatian ramai.

Rata-rata netizen memuji betapa cantik dan manisnya wajah Fouziah ketika berhijab dan ada yang turut mendoakan agar beliau terus istiqamah untuk menutup urat dengan baik.

Namun, sehingga saat ini Fouziah masih belum memberikan sebarang kenyataan mengenai penampilan terbaru beliau itu. Jika berita ini benar, tentunya ia satu perkara yang positif buat Fouziah dan kami juga mendoakan agar beliau kekal menutup aurat.

Lagi beberapa foto Fouziah manis berhijab dengan membaca entri ini sepenuhnya.


21 responses to “(4 FOTO) Fouziah Gous Kini Sudah Mula Berhijab?”

  1. mak cute says:

    bhijab biar niat tu btul..jgn jd cm stgh retis tu…dh nmpk leher..telinga..anak rambut..pakai turban cm singh jual susu…meluat ok bab cm memalukan imej org berhijab…pastu mula la soh doakan mcm2…dh tua bkn muda blh pikir sendiri..dok plak bangga buat keke challenge…ke jadah…

  2. fishball says:

    only fazura can carry that bawal look

    • WickEd says:

      For God sake @fishball whose balls are u trying to carry huh? Nenek2 pun boleh bawak tudung bawal…apa saja. Cantik je aku tgok dia ni…hidung mancung tulen asli

    • minah jambu say NO to drugs says:

      kalau maseh nak berlakon n maseh nak berkejaya dlm bidang seni lebih baik jangan bertudung dulu n jangan nak jadi maknenek sangat..jangan terlalu gumbira dengan pujian orang susah tkde orang tolong….

    • Hatebullies says:

      U r dumb..

  3. ezze says:

    lawa la pulak dia pakai tudung.bila dia free hair,aku serabut tgk rambut dia..semoga istiqomah dan semoga Allah permudahkan urusan kau fouziah ;)

  4. wawa says:

    dia pakai tudung nampak lebih muda

  5. Anonymous says:

    die pegi kelantan kan..kena pakai tudung

Loading...