Written by Bella | August 9th, 2018

Agak lama juga kita tidak melihat lakonan terbaru Fouziah Gous di kaca televisyen kan? Nampaknya beliau kini lebih fokus kepada rumah tangganya dan sibuk menguruskan dua orang cahaya mata beliau.

Walaubagaimanapun, Fouziah masih lagi aktif berkongsi aktiviti hariannya bersama peminat menerusi akaun Instagram. Menariknya, sejak kebelakangan ini Fouziah sering memuat naik foto beliau mengenakan hijab. Tentunya ia mengundang perhatian ramai.

Rata-rata netizen memuji betapa cantik dan manisnya wajah Fouziah ketika berhijab dan ada yang turut mendoakan agar beliau terus istiqamah untuk menutup urat dengan baik.

Namun, sehingga saat ini Fouziah masih belum memberikan sebarang kenyataan mengenai penampilan terbaru beliau itu. Jika berita ini benar, tentunya ia satu perkara yang positif buat Fouziah dan kami juga mendoakan agar beliau kekal menutup aurat.

Lagi beberapa foto Fouziah manis berhijab dengan membaca entri ini sepenuhnya.

20 responses to (4 FOTO) Fouziah Gous Kini Sudah Mula Berhijab?

  1. Anonymous says:

    die pegi kelantan kan..kena pakai tudung

    16

    0
  2. wawa says:

    dia pakai tudung nampak lebih muda

    16

    0
  3. ezze says:

    lawa la pulak dia pakai tudung.bila dia free hair,aku serabut tgk rambut dia..semoga istiqomah dan semoga Allah permudahkan urusan kau fouziah ;)

    5

    2
  4. fishball says:

    only fazura can carry that bawal look

    1

    28
    • WickEd says:

      For God sake @fishball whose balls are u trying to carry huh? Nenek2 pun boleh bawak tudung bawal…apa saja. Cantik je aku tgok dia ni…hidung mancung tulen asli

      18

      0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        kalau maseh nak berlakon n maseh nak berkejaya dlm bidang seni lebih baik jangan bertudung dulu n jangan nak jadi maknenek sangat..jangan terlalu gumbira dengan pujian orang susah tkde orang tolong….

        0

        9
  5. mak cute says:

    bhijab biar niat tu btul..jgn jd cm stgh retis tu…dh nmpk leher..telinga..anak rambut..pakai turban cm singh jual susu…meluat ok bab cm memalukan imej org berhijab…pastu mula la soh doakan mcm2…dh tua bkn muda blh pikir sendiri..dok plak bangga buat keke challenge…ke jadah…

    6

    3
  6. Anonymous says:

    Off-topic: Tak suka style sekarang yg ramai org pakai- jerut tudung dekat leher sampai tak tutup dada. Kawan2 aku pun ada macam ni. Dulu elok je pakai tudung labuh tiba2 pakai macam ni.

    7

    0
    • unknown says:

      husband aku warning awai2 jgn dok gatai nak pakai macam tu.. dia kata hat depan tu nak tunjuk kat sapa.. muahahah

      7

      3
      • Anonymous says:

        btol tue. esp pesen turban tue. ntah kat mana la yg eloknya pakai mcm tu. masalahnya yg terbonjol kat depan tu pon bukan bulat apple…melayut jer ada hati nak tayang2 kan..apa la diorang ni hahahaha!

        4

        0
    • Minah membawang says:

      Tula..kite wajib ttp aurat dgn btdg sb nk ttp dada..ni pkai tdg jerut leher..xkenan btul gaya2 pelik bertudung ni..nk bershawl,biar labuh..nk berbawal biar ttutup..nk berturban,xpyhlaa sb turban bkn kategori tdg..org banggali je pkai turban..kalo rse nk jd banggali,pkaila turban cm neklopa tu

      4

      0
    • Anonymous says:

      tudung stail artis indon kannn

      0

      0
      • Anonymous says:

        Yup. Sy notice masa trend tudung organza yg jarang tu masuk sini dr Indon, org mula pakai style jerut tudung ketat kt leher.

        1

        0
  7. Artis 80an says:

    Alhamdulillah..cukup manis,ayu n sopan..moga fouziah istiqomah.

    1

    0
  8. senyum manis says:

    kawan aku balik kelantan jee pakai tudung ….balik KL semula buka tudung ….pelik aku tenguk …..x dapat hidayah lagi katanya …..hehehee

    2

    0
  9. Anonymous says:

    bila masa dia bertudung, semalam 9/8/ 2018 jumpa dia di avisena hospital takpakai tudung pun huhu

    1

    0
  10. Anonymous says:

    mmg dia selalu cam ni kan…kalau balik Kelantan pakai tudung

    0

    0

Leave a Comment

Optional