Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(4 FOTO) Fouziah Gous Kini Sudah Mula Berhijab?

Agak lama juga kita tidak melihat lakonan terbaru Fouziah Gous di kaca televisyen kan? Nampaknya beliau kini lebih fokus kepada rumah tangganya dan sibuk menguruskan dua orang cahaya mata beliau.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Fouziah masih lagi aktif berkongsi aktiviti hariannya bersama peminat menerusi akaun Instagram. Menariknya, sejak kebelakangan ini Fouziah sering memuat naik foto beliau mengenakan hijab. Tentunya ia mengundang perhatian ramai.

Rata-rata netizen memuji betapa cantik dan manisnya wajah Fouziah ketika berhijab dan ada yang turut mendoakan agar beliau terus istiqamah untuk menutup urat dengan baik.

Namun, sehingga saat ini Fouziah masih belum memberikan sebarang kenyataan mengenai penampilan terbaru beliau itu. Jika berita ini benar, tentunya ia satu perkara yang positif buat Fouziah dan kami juga mendoakan agar beliau kekal menutup aurat.

Advertisement

Lagi beberapa foto Fouziah manis berhijab dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Anonymous

    August 10, 2018 at 1:37 pm

    mmg dia selalu cam ni kan…kalau balik Kelantan pakai tudung

  2. Anonymous

    August 10, 2018 at 1:31 pm

    bila masa dia bertudung, semalam 9/8/ 2018 jumpa dia di avisena hospital takpakai tudung pun huhu

  3. senyum manis

    August 10, 2018 at 7:53 am

    kawan aku balik kelantan jee pakai tudung ….balik KL semula buka tudung ….pelik aku tenguk …..x dapat hidayah lagi katanya …..hehehee

  4. Artis 80an

    August 9, 2018 at 7:01 pm

    Alhamdulillah..cukup manis,ayu n sopan..moga fouziah istiqomah.

  5. Anonymous

    August 9, 2018 at 1:32 pm

    Off-topic: Tak suka style sekarang yg ramai org pakai- jerut tudung dekat leher sampai tak tutup dada. Kawan2 aku pun ada macam ni. Dulu elok je pakai tudung labuh tiba2 pakai macam ni.

    • unknown

      August 9, 2018 at 2:24 pm

      husband aku warning awai2 jgn dok gatai nak pakai macam tu.. dia kata hat depan tu nak tunjuk kat sapa.. muahahah

    • Anonymous

      August 9, 2018 at 3:52 pm

      btol tue. esp pesen turban tue. ntah kat mana la yg eloknya pakai mcm tu. masalahnya yg terbonjol kat depan tu pon bukan bulat apple…melayut jer ada hati nak tayang2 kan..apa la diorang ni hahahaha!

    • Minah membawang

      August 9, 2018 at 5:13 pm

      Tula..kite wajib ttp aurat dgn btdg sb nk ttp dada..ni pkai tdg jerut leher..xkenan btul gaya2 pelik bertudung ni..nk bershawl,biar labuh..nk berbawal biar ttutup..nk berturban,xpyhlaa sb turban bkn kategori tdg..org banggali je pkai turban..kalo rse nk jd banggali,pkaila turban cm neklopa tu

    • Anonymous

      August 10, 2018 at 1:30 pm

      tudung stail artis indon kannn

    • Anonymous

      August 10, 2018 at 2:08 pm

      Yup. Sy notice masa trend tudung organza yg jarang tu masuk sini dr Indon, org mula pakai style jerut tudung ketat kt leher.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top