Written by AbangNara | November 3rd, 2015

Pada 1 November lalu, bertempat di Hotel Majestic Kuala Lumpur, telah pun berlangsung majlis persandingan Asyraf Khalid, anak tiri Datuk Siti Nurhaliza bersama pasangannya Tya Arifin yang merupakan seorang pelakon Indonesia. Pasangan sama cantik sama padan ini diraikan dalam majlis yang penuh gilang-gemilang. Abang Nara dah kongsikan gambar sekitar majlis pernikahan dan juga majlis khatam Al Quran, kali ini jom kita ushar gambar sekitar persandingan mereka pula.

asyraf khalid tya ariffin

Semoga perkahwinan Asyraf Khalid dan Tya Arifin ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang ramai. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Hilman Fikry @ Dope Photo. Kalau anda nak gambar majlis perkahwinan seawesome ini, boleh buat tempahan terus menerusi 0194001795 atay email ke [email protected]

asyraf khalid tya ariffin

P.S: Nak kahwin hujung tahun ini tapi kad masih tak ada lagi? Jangan risau. Dapatkan kad kahwin berkualiti tinggi pada harga terendah daripada www.duasejoli.com.my. Ribuan pelanggan dah berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Dengan harga serendah 65 sen, sekurang-kurangnya dapatlah berjimat lebih sikit. Tak gitu? 

asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffinv
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin
asyraf khalid tya ariffin

24 responses to (38 GAMBAR)Sekitar Majlis Persandingan Asyraf Khalid & Tya Arifin

  1. Pekerja Gomen says:

    The Majestic….
    One of the luxurious hotel under YTL…
    Bertuah artis Indonesia tu..
    Congrats to both of u and families..

    0

    0
  2. zahirah macwilson says:

    Cantiknya.
    congrats untuk psgn pengantin
    semoga kekal bahagia ye

    0

    0
  3. non says:

    anak dgn bapak nmpk sebaya je..pape pn..tahniah..semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhirat..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    pengantin perempuan law..yang lelaki out sgt…dah kenp muda2 gemok nok…g lah slim world kate byk duit…obesiti dah tu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kutuk org je tau ko nih..

      0

      0
    • Timah says:

      hahaha.. kelako komen ko tp mmg betul pun noks. patutnya kena jaga badan, bapak lg maintain dr anak.

      0

      0
    • fbi says:

      itu bukan obesiti lah ngoks. overweight jah. kau kurus kering ke noks. orang kaya lah yg badan chubby ngoks. tak taulah kot2 kau miskin tapi gemok jugak kan..

      0

      0
  5. mira says:

    my eye only see your $$$$..

    0

    1
  6. komen je says:

    pengantin perempuan ni mukanya typical tp manis sangat senyuman, fotogenik dan senyum sengihnya cantik. tu yg menambahkan manis di wajah. x pe lelaki mok ni byk keistimewaan tersendiri. sesuai je tengok yang penting dua2 setia

    0

    0
  7. lara_hati says:

    Tahniah, Tengku Z cantik bertudung..:)

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Pereka baju pengantin & jurugambar perkahwinan memainkan peranan penting kat sini bagi pengantin & majlis itu nampak menarik. Ada sesetengah pengantin tu memang cantik kat luar tapi gambar dia kurang menarik pun buat majlis nampak tak lawa.
    Tapi baju Rizman Ruzaini memang kebanyakkannya memang gojes…. Cuba tengok kebanyakan baju yg dia selalu suruh Fazura pakai…awesome.

    0

    0
  9. Min Mentol says:

    Cantik pengantin perempuan ni..air muka yang lembut..sekali imbas macam muka menantu sulung Datuk K..anak Datuk Hishamuddin..taste lebey kurang la nii dua beradik katakan..

    0

    0
  10. sukahatilanakomenapa says:

    gemuknya siti..nmpak lagi besau dr tengku z…sapa setuju

    0

    0
  11. Semah sengkuang says:

    Gedemmmmnye tokti..

    0

    0
  12. sakit mata says:

    Hahahha..gambar DK/Siti and TZ/hubby tu paling klasik..sorang ngadap kiri sorang ngadap kanan…..

    0

    0
  13. anon says:

    debabnya mak tiri hahaha…muka pon dah cam tepong gomak

    0

    0
  14. jud says:

    pengantin perempuan ada iras vanida imran.

    0

    0
    • vanilla ic cream says:

      kan….aku pun nk ckp benda sama tgk2 awak dh komen dulu..
      vanida versi muda tp sweet ckit..

      0

      0
  15. Tol naik says:

    Bdan gmuk dan dompet gemuk..ok je
    Jgn bdan keding dompet pn kering.x ok.

    0

    0
    • fbi says:

      mak setuju sangat u ols… muka nak hensem badan cantik tapi kering baik tak payah u ols. bukanlah gemok sgt just chubby sikit biasa lah orang kaya

      0

      0
  16. Anonymous says:

    cantik baju pengantin

    0

    0
  17. kikilala says:

    sama cantik sama padan. Tapi izara aisyah lg cantik:)

    0

    0