Written by serenity | November 17th, 2011

Ini pula Bahagian Ketiga dan terakhir dalam siri gambar-gambar AIM 18 ini. Ada Azlan and the Typewriter dan Meet Uncle Hussain (MUH) dan Hazama di situ. Kami ada terfikir juga kalau-kalau MUH hendak feature Azlan dalam persembahan mereka, impian jadi kenyataan buat kebanyakan peminat MUH. Apa pun AIM 18 ini memang menghiburkan. Harap-harap AIM ke 19 nanti akan lebih best lagi.
PhotobucketPhotobucket
Lagi 35 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Seperti entri terdahulu, kredit gambar ialah pada MKStreet Professional Services. Layan!

P/S: Jangan lupa menonton Teater Bangsawan “Merong Mahawangsadi Panggung Bandaraya, KL, 8.30 malam, Jumaat, Sabtu dan Ahad ini. Kali ini menampilkan Dato’ Jalaluddin Hassan, Raja Azrey, Thye Mentor dan ramai lagi.  Tiket terhad, tempahan tiket berharga RM 5 setiap seorang boleh dibuat dengan menghubungi 03-20523600.


Photobucket PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

69 responses to (37 GAMBAR)Anugerah Industri Muzik Ke 18 Yang Cool – Final Part

  1. RIMAS says:

    Shiela Majid nye baju lowered btol cutting V itteeww… hmm…

    0

    0
    • lia says:

      btoi 2..aku ngtkn aku sowg je yg pasan..sib xnmpk ………….

      0

      0
      • An Non Sense says:

        dah pepeh…..4 sure tak nampak….kalau pasa sendat dh sure nampak….hahahahahaha….

        0

        0
      • nqistina says:

        xnmpk 2 bab die nyer xbsar sgt..sib baek.law x,mmg akn tercalon ant arts yg tseksi abad ini

        0

        0
        • Kacang Soya says:

          kalo yg berumur pon masih berpakaian sebegitu rupe, let alone yg muda2 belia ni. lagi la dorang daring. ape la salahnya dress-up mcm Fauziah Latiff tu. mmg la ketat metat, at least bertutup keseluruhan badan. makcik Sheila ooooi….

          0

          0
        • abang jaijai says:

          kalau ketat tu metat tu sama lah juga macam telanjang kak oi. boleh imagine je badan dia macam mana kalau ketat macam tu gaya

          0

          0
  2. lia says:

    suke style yuna!!!

    0

    0
  3. woww.. i like pic yuna & qi!!! <3 both of them!

    0

    0
  4. gerek seh gaya rambut lan.. sore pn mantap! keep it up k..yuna pn cantik

    0

    0
  5. baB.... says:

    babilah..!!!ada jer babi yang ngaku dia 1st..!!bosan…..

    0

    0
  6. BB says:

    gambar sama tu xleh ke himpun/susun baik2 yuna then yuna then yuna.. ni yuna shila pastu yuna balik najwa pastu entah sapa2.. then yuna balik… bawah lagi sgila balik.. mcm sama aje gambar sampai 5-6 keping

    0

    0
  7. hazamon says:

    next year najwa latip amek SPM…haha..amekaw…

    0

    0
  8. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Haku x berapa nak suka la fesyen baju Shiela Majid tuee…fesyen nampak ketiak ngan dada terdedah….kan lebih manis kalau berlengan panjang serta cover sket kat dada tue mcm Fauziah Latif @ Ziana Zain…kaler pun kelam jer haku nengok…hadoiii la….

    0

    0
  9. ohcopot says:

    apesal AIM x jemput kumpulan MAX 24 7
    kompom malatup nok..

    0

    0
    • Kacang Soya says:

      hahahaha!! your joke is soooo hilarious!! i loiiike! agaknya Max 24-7 ada jemputan buat persembahan sempena hari graduation tadika kat mana ntah. schedule dah clash la tu. sbb tu dorang tak de ms AIM ni.

      0

      0
  10. saya comei says:

    ziana zain paling cantik aku tgk…baju dia pun cantik..pandai zz cari baju yg amat sesuwaiii ngan dia…kelasss gitew…

    0

    0
  11. rianda says:

    hoi najwa latip. x sekolah ke ah? hahah

    0

    0
  12. me says:

    sronok tak habis2 depa nih..tatau dunia nk kiamat dah…!!

    0

    0
  13. princess klia says:

    gee punye body kalah perempuan bujang..jelus2 mokcik

    0

    0
  14. XX says:

    NAJWA LATIF TU AKU TGK MCM PERGNAT 3BULAN JER…KEH KEH…
    LAN N HAZAMA ROCK…TP PALING ROCK MENGADA2 VOKALIST 6SENSE TUH…GELI AKU TGK….
    PALING GOJES SHIELA MAJID
    PALING BORING PEREMPUAN CINA TUA TUH…MELUAT AKU TGK DIA CKP XBRHENTI….

    0

    0
  15. dayang says:

    sorry to say:
    baju najwa entah apa2 entah!tak sesuai langsung!!!!

    0

    0
  16. Peminat Kuceng says:

    Ziana & M Nasir ada lah sangat suweeetttt!!!

    0

    0
  17. wen says:

    kenapa gambar yuna banyak sangat. sebelum ni pun banyak.

    0

    0
  18. meeradiana says:

    asik pic yg same jer…hmmmee..

    0

    0
  19. eja says:

    byk picazlan jeppp…

    0

    0
  20. raja says:

    i love Yuna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  21. what the? says:

    aduh yuna muka kau ni memang tak menariklah dik!

    0

    0
    • pemerhati says:

      muka tak menarik xpe janji suara menarik beb!!!!!!

      0

      0
    • katakkering says:

      muka x menarik pon sampai kat U.K kenal dia

      0

      0
      • kakchubby says:

        ada jugak lagi org mengukur sesuatu dr paras rupe ya? sbb jadi artis berlandaskan rupe & sanggup dedah aurat sana sini la industri muzik kat malaysia ni masih ‘semput’. org yg berbakat & kreatif tapi kurang paras rupenya letak jauh -jauh. hebat sangatkah paras rupe kamu, what the? pathetic-nya kamu….

        0

        0
  22. unknown says:

    mase red carpet, ade nampak segerombolan ni jalan kt redcarpet reramai bwk payung.. tapi tak perasan la kumpulan ape tu.. pelik bebenoo

    0

    0
  23. caldilova says:

    ~ Baju Yuna sgt tak cantik. Serkup kepala hancusss. Pakai tudung/selendang lagi cantik. Fashion victim.
    ~ Najwa Latiff muda lagi tp nampak sgt muncit.
    ~ Sheila Majid…gemo beno dia tunjuk ketiak ye….?

    0

    0
  24. wanz says:

    geli jew tgk najwa latif… mcm tuh org cakap comel.. siap samekan dgn yuna.. tolong lah…..
    x layak jd artis budak tuh… bukn sedap mane pon suare…..

    0

    0
    • Bobo says:

      sore ko sedap..?
      biar lah budak tu….KENAPA SITI XDTG OR WAT PERFORMANCE????? BONGOK LA AIM NI….BOSAN!

      0

      0
  25. aku dah agak dah, mesti kau nak cakap pasal baju pengawas Najwa Latiff. aku tengok ok je. ko patut cakap pasal gitar dia tu. itu yang menentukan sedap ke tak sedap lagu yang dia bawak malam tu, bukan baju dia.

    0

    0
  26. zonks says:

    paling takleh blah and aku rasa tak perlu pon dia ada – ELLA. dah la tak hafal lirik. dah byk kali aku tgk live perfomance ella lupa lirik. kemonla dia dah tua tak payah la panggil dia duet lagi.

    0

    0
    • zonks says:

      haritu buat konsert kat melaka nyanyi dengan monologue pon kantoi gila. dah la tgk lirik. melodi pon ke laut, tah ape2. kalau org duet dgn dia, nyanyi lagu dia bleh la. lagu orang lain tolong la buat rosak majlis je.

      0

      0
      • bobo says:

        bagi aku sore ella ni biase je..pe jadah nye ratu rock..???? alaaaa….pelik2..emo btol kalo tgk die ni..

        0

        0
  27. Insaf says:

    Datuk Hajjah Sheila Majid??? Hajjah???

    0

    0
  28. lehot says:

    aku tak suka cara najwa latiff berjalan.kalau korang perasan laa

    0

    0
  29. cehh says:

    baju najwa latif mcm baju pengawas mse aku skola dulu la….tmbah kot jd mcm time pg bertanding pidato..hehe…

    0

    0
  30. blair says:

    sheila majid tu dah pergi haji pon pAKAI MACAMTu LAGI.haih.manusia cuma insaf sekali

    0

    0
  31. haih says:

    najwa latiff tu baru satu lagu dah bajet nyanyi kat anugerah sana sini.blah la wey.baik belajar,tahun depan kau pmr bodoh!

    0

    0
  32. Mrs Khunnie says:

    Bibir Yuna seksi la.. hu3..

    0

    0
  33. kuman says:

    susun gambar cam cincai jer.. hampeh

    0

    0
  34. haku yg cun says:

    fauziah latif – umur dh 40an pakai sendat n bela hanjing..
    ella- umur 40an ……… x dengo pn yg buruk sesangat memuda dolu ada la.. skang nih.. dia sedar diri dh senja skit kot.. baik la skitt..
    ziana zian- umur 40an pon pakaian sendat tpi x de citer beburuk.. dia jaga hati mak bapak bagus la jugekk..
    yuna n najwa – budak bru pakai tudung tu tutup dada ye dikk.. jgn tunjuk fonggong tuu.. awak berdua baguss..
    sheila majid- umur dh dekat 50 tuu.. mmg dri muda suka pakai bju cenggini.. aku mmg follow minah nihh.. sib bek la pipih dada tu klu cam belon lame dh org dok ngutuk depan2 knn.. name yg senior ni ce tnye ada penah tguk arak x..??? jawapan deme kompom x dee.. tu la artis hidup fake n fake.. siann.. baik yg haku minat dengan yg haku nyampahh…

    0

    0
  35. akhirnya berbunyi says:

    sayang,baju najwa latif cam budak2 join grup koir pulak…hadoii

    0

    0
  36. Blasphemy! LOL Just kidding. Ive read similar issues on other blogs. Ill take your word by utilizing this. Stay solid! your buddy.

    0

    0