November 17th, 2011

Ini pula Bahagian Ketiga dan terakhir dalam siri gambar-gambar AIM 18 ini. Ada Azlan and the Typewriter dan Meet Uncle Hussain (MUH) dan Hazama di situ. Kami ada terfikir juga kalau-kalau MUH hendak feature Azlan dalam persembahan mereka, impian jadi kenyataan buat kebanyakan peminat MUH. Apa pun AIM 18 ini memang menghiburkan. Harap-harap AIM ke 19 nanti akan lebih best lagi.
PhotobucketPhotobucket
Lagi 35 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Seperti entri terdahulu, kredit gambar ialah pada MKStreet Professional Services. Layan!

P/S: Jangan lupa menonton Teater Bangsawan “Merong Mahawangsadi Panggung Bandaraya, KL, 8.30 malam, Jumaat, Sabtu dan Ahad ini. Kali ini menampilkan Dato’ Jalaluddin Hassan, Raja Azrey, Thye Mentor dan ramai lagi.  Tiket terhad, tempahan tiket berharga RM 5 setiap seorang boleh dibuat dengan menghubungi 03-20523600.


Photobucket PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Comments are closed.

Loading...